***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(110)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Calin a facut o boala eruptiva...i-au aparut azi bubite pe corp, seamana cu ciupiturile de tantar, au cam 30-50 mm diametru, rosii usor umflate in mijloc...sunt tare ingrijorata, maine merg la doctor si in functie de ce zice poate ma duc sa nasc

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 39+ Sanziana Carolina

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Off, sper sa fie bine Calin... si Carolina. Si tu.... Te imbratisez cu drag . Sa ne anunti ce-ai facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Arcadia, ati aflat ce e? vor trece bubitele. Bine ca are cine avea grija de Calin pina trece faza de contaminare!
Nu mai este mult si esti si mama de fetita!!!

Kay, tu si Patrick sinteti fani de Mos Craciun! Intr-o zi era ceata afara si zicea ca e zapada si ca vine Mos Craciu cu Thomas si Percy si Emily! Si toata ziua ma pune sa ii pun Mos Craciun pe youtube.

Ella cum v-ati adaptat la casa noua? S-a schimbat ceva?
Cum a scris, pe litere, dupa dictare sau singur tot cuvintul? Mi se pare fantastic Bob! Ce ii aduce Mos Craciun?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Ioana13,
scrie dupa dictare deocamdata, adica cuvintele cu multe litere; scrie fara dictare numai cuvinte scurte cu 3-4 litere.
Dar am fost surprinsa sa vad ca stie la fel de bine si literele de mana nu doar cele de tipar.
Le-a invatat din jocul asta care are si litere mici si litere mari:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/David3?authkey=Gv1sRgCKH6qtW9-NmCjwE#5404331050524805682

Nu ne-am gandit ce sa-i luam de Craciun; Vine si nasha lui, adica clona ; acum 2 saptamani a fost in Singapore unde a cumparat o groaza; acuma e la New York si i-a luat si de aici.
Astept jucarii educative pentru el, ceva care sa-l intereseze, cu care sa vrea sa se joace.
Mama mea i-a luat un Scooby de plus; nu se joaca cu astea; nu inseamna ca nu are o gramada si din astea, majoritatea primite, dar e ultimul lucru pe care eu l-as cumpara unui copil.

Ieri i-am cumparat din parc 6 carti cu poezii scurte; sunt carti mici, cartonate, ilustrate din colectia "Vreau sa stiu".
Ii plac, ma pune sa i le citesc de mai multe ori.
Una e despre animale, alta despre cifre, alta despre legume, etc.

In casa noua s-a adaptat bine zic eu; doarme in camera lui; si de cand i-am facut tratament cu flixo, doarme toata noaptea, nu se mai trezeste ; mai viseaza urat cateodata dar in general doarme bine.

Doxinu,
cu toatele suntem mandre de copiii nostri; fiecare din noi isi vede copilul ca pe o minune.
Si e mandru de el; s-a aplaudat singur dupa ce a scris; ne pune si pe noi sa-l aplaudam in caz ca uitam

Arcadia,
multa sanatate lui Calin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ella, hohoho, cu atitea de la Mos via clona nici nu mai e nevoie sa vorbiti cu Mosu si in Ro. Vorbesc codificat, sa nu citeasca Bob Azi miine si el va fi cititor de forum.

Chris, care e situ de care ziceai? CA apar mai multe cu scarpa. E cel chiar cu scarpa.ro?
Ce bine suni cind esti multumta de munca ta!
LA iarna tot cu bicicleta? Sau inhami ciinii la sanie?
Azi am fost la expozitie de ciini, erau acolo citiva cit niste ponei mari.

Azi toata ziua a fost ca noaptea la noi, ploua, e intunecat! Am bagat toti un somn!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Ella mai spune o data, te rog, de unde iei hartia pentru colaje. Multumesc.

Arcadia sanatate multa!

Referitor la biberon, nici Ana nu vrea sa renunte la el. Am acasa o intreaga colectie de cani pe care le-am cumparat in speranta ca va bea laptele din ele, dar nu am avut succes. Cred ca mai degraba ar renunta la lapte decat la biberon

Mergi la inceput

Madi,
hartie pentru colaje gasesti in orice hypermarket; in kaufland am gasit de mai multe feluri; am mai luat si din carrefour.
Sunt seturi cu cate 10-12 coli; unele au forme imprimate , doar sa le decupezi; mai sunt coli din alea lucioase, pe astea le prefera.
Mai sunt si coli colorate pe ambele fete.
Si recomand lipici lichid, ca ala solid se intinde greu, se enerveaza de la el.
hai ca incerc sa pozez ce am luat eu ca sa-ti faci idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Se pare ca e o alergie la ceva ce a papat, posibil ou. Eu nici acum nu mi-am revenit, m-am temut de ceva mult mai rau ca habar nu aveam cum arata rashul de la o alergie. acu mi-e sa nu fi luat ceva din spital ca era full pe acolo. Asa ca nu nasc acum, ma duc miercuri sau joi la control daca nu se intampla nimic pana atunci. Va multumesc pentru incurajari

Kay I love Sonia

Ioana, si eu sunt fan mos craciun

Ella, e uimitor Bobita

Madi, si Calin bea laptele de seara si dimineata cu bibe, eu il mai las.

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 39+ Sanziana Carolina

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Of ce ma bucur ca n-are nimic Calin. cu drag !

Eu am dat ca tuta cu piciorul in scaun/usa in joaca cu S si mi-am facut ceva la dejtu' mare de la dreptul... Si ma doare cand il misc/calc...

Io ma intorc din G sapt viitoare, se poate sa ma inralnesc/trec sa iau/imi trimita fetele care au zis ca doneaza lucrusoare sau hainutw pt copiii din spital? As vrea sa le duc la inceputul lui decembrie.

Va , HoHoHo .

Mergi la inceput

Oana,

da-mi si mie pe PM adresa ta te rog ca sa-ti trimit jucariile.
Ar fi fost ideal sa ne vedem ca sa ti le dau dar cred ca pot sa ti le trimit si cu posta.

Mergi la inceput