***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(110)***
Raspunsuri - Pagina 11
lauradi spune:
Salutare,
Fetelor ,pastrati agitatele pt miercuri,caci bb Mateo mai sta putin in burtica la mami Michelle, ca atunci e dr de garda.
Pupici.
_
Laura36+ Raluca Magdalena si Radu Mihai
doxinu spune:
Liviana ai dreptate nu ma gandisem si la MATEI.Mama de 1 singur copilnici nu ma gandisem.
Fetelor azi m-am intalnit cu OANA si vreau sa va spun ca este o super mama.Nu este prima data cand ne vedem insa rabdarea si dedicarea de care da dovada este supranaturala mai ales ca nu are grija doar de minunea ei ci si de copii din spital pentru care strange hainute si jucarii.Soniuta este un copil minunat si plin de energie(am apucat sa o pupacesc de cateva ori,iar ea a apucat sa-l capaceasca pe STEFAN de 2 ori)insa trebuie sa fii permanenta cu ochii pe ea caci nu sta sa se odihneasca nicio clipa.Credeam ca STEFAN are energie muulta,insa stati sa o vedeti pe SONIUTAInca nu mi-am dat seama care de la care ia energie
alynta27 spune:
Liv..........multumim! La multi ani si lui Matei al tau! Noi l-am serbat sambata si pt Matei si pt 6 luni!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
kay spune:
Ioana,te ...Imi pare rau ca S l-a capacit pe S al tau ... era super obosita si apoi pe la colt a adormit ... si-a dormit tot drumul, asa ca s-a odihnit bine si a mai prins vreo 2 caini pe-acasa, pe langa doxi al tau ...saracul... multumesc pentru jucarele, nu le-am mai dus ca dr era la vizita si nici nu vroiam sa o bag pe S in spital, mai ales ca dormea si n-am mai trezit-o...
Ella, iti multumesc pentru jucarele, am sa va anunt ziua in care merg sa duc totul, cine vrea poate sa vina cu mine .
o seara frumoasa, va .
doxinu spune:
Oana stai linistita ti-am zis de cand ai plecat.La aceasta varsta se intampla orice
Liviana sclipiciul l-am gasit in piata dar la cutiute nu spray.Nu am cautat spray ca nu mi s-a parut potrivit cu STEFAN
Aseara am facut si noi conurile cu sclipici.nu pot sa va spun ce era la mine in casa de acuarele si sclipici.Mi-a luat 2 ore sa curat tot si asta fara copil ca de el s-a ocupat sotul
A meritat ca au iesit superbe dar................restul adica ce stransesem de pe net sa mai fac cu STEFAN le pastrez pentru la anu'
vas spune:
Ceau.
oana, te inteleg cu Sonia. Si Eliza e destul de impulsiva si mai loveste ...dar am ajuns la concluzia ca isi da seama de ceea ce face pentru ca intr-o i mi-a zis ca nu mai bate copii afara. Vai ce bucurie pe capul meu.... dar de atunci chiar s-a tinut de cuvant.
Deci......asadar am puiut acasa. Cat e de frumos. Chiar mi-a prins bine saptamana libera, mi-am facut curatenie, m-am uitat la Tv la ce am vrut, am stat in cada doua ore, si NU am mai gatit. Am mancat doar la ai mei asa ca am facut si economie la bani.
I-am cumparat niste jucarii frumoase cu care am asteptat-o. faptul ca m-am relaxat se simte acum pentru ca am multa rabdare sa ma joc cu ea. cantam, dansam , face si ea puzzle din 6 bucati,facem mancare impreuna..ieri am facut sarmale...eu le faceam ea le punea in oala. Trantea unele de se desfaceau de tot si mi le dadea inapoi ca nu-s bine. .
In rest la munca mi-am facut nervi , ne-a dat concediu ala fara plata dar noi venim la munca ca fraierii. Mi-a dat seama cum suntem tratati de stat......si mai vor sa mergem la vot. Vai ce nervi am avut ........
vroiam sa stiu daca mai sunt capsunei care nu au inca ultimul rand de maselute. Elizei nici acum nu i-au iesit....
Va pup.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
lbelciug spune:
Doxinu, cum se aplica sclipiciul asta la cutie? Hai cu pozele, abia astept sa vad conurile; urmeaza sa facem si noi, dar nu avem sclipici.
Vas, sa-ti fie de bine! Buna pauza asta, ce-as mai vrea si eu una.
Vali5, pe unde te ascunzi? Ce-ti mai fac nazdravanii?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Ioana13 spune:
Buna dimineata
Vas, si noi avem, 3 zile fara plata, dar le stam acasa. Numai bine, mai spal si eu un geam si mai fac un shoping, coafor. Sa vedem cind vin banii, daca voi mai fi multumita.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lbelciug Doxinu, cum se aplica sclipiciul asta la cutie? Hai cu pozele, abia astept sa vad conurile; urmeaza sa facem si noi, dar nu avem sclipici. Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) |
PAi le-am alpicat cu pensulica.Am pus conurile pe o hartie alba(ca sa vad bine sclipiciul care cade si pe unde)apoi dupa ce s-a uscat tempera de pe conuri le-am dat cu lipici incolor si cu pensula cu sclipici.Le fac poze diseara sa le vedetiAm uitat sa fac poze la casa ca sa vedeti ce implica confectionarea conurilor cu puiutii