Criza barbatului de 40 de ani sau altceva?(3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Of mai Ilia!....Pana la urma nimic nu l-a oprit, copii, casa, tu...
Nu gasesc cuvintele..mi-e ciuda pe el..si mi-e ciuda pe tine ca l-ai lasat sa o lalaie atat! Dar acum chiar poti spune ca ai incercat tot, nu-i asa?
Curaj...sper sa nu fie linistea din'naintea furtunii, in sufletul tau...desi ai avea toate motivele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

delphin, cred ca de aia si sunt asa linistita, nu cred ca mai era ceva ce as fi putut sa fac si n-am facut. asa ca.. daca dragoste nu e, lasa-l sa se duca, ce poti sa-i faci..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Ilia La multi ani, si fie ca noul an sa-ti aduca linistea mult dorita. Ti-am urmarit subiectul de la inceput, chiar daca nu am scris nimic. Esti o femeie de admirat, asa de puternica si echilibrata. Multe ar trebui sa luam lectii de la tine. Insa acum iti scriu sa-ti spun ca-mi pare tare rau ca s-a terminat asa...uff barbatii astea. Cred ca sotul tau a lungit-o atat ca sa nu va strice sarbatorile, si cred ca a fost ceva premeditat. E numai impresia mea...oricum multa putere sa treci peste probleme cat mai usor. Nu vorbesc de tine, ma gandesc mai mult la copii, caci pentru ei va fi mai greu acum, tu deja te asteptai mai mult sau mai putin.
Pupam o mamica curajoasa si pruncutii aferenti.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui polux

Multe ar trebui sa luam lectii de la tine.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

io nu cred ca trebuie sa luati nicio lectie de la mine. am 31 de ani, 3 copii, 2 casnicii incheiate si sunt singura.. poate exemple de asa nu, dar lectii, nu e cazul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ce trista situatie, imi pare rau. Bine macar ca acum stii exact despre ce este vorba. Ai dreptate cand spui ca lucrurile nu se opresc aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Eu cred ca o sa fie mai bine, mai rau de atat nu poate fi. Remuscarile vor fi de partea lui, puterea va fi de partea ta.
Ai 3 copii si asta o sa te tina pe picioare.

Tine minte : Ce nu ne omoara ne intarasete !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilia_99
am 31 de ani, 3 copii, 2 casnicii incheiate si sunt singura..

Ilia, acum toate astea ti se pot parea dezavantaje, dar va veni o vreme cind le vei privi ca binecuvintari!

Ai 31 de ani! Esti tinara, draga mea!
Ai 3 copii! Asta da binecuvintare!
Ai 2 casnicii incheiate. Inseamna ca ai trait cel putin doua iubiri mari in viata ta. Ai fost o norocoasa.
Esti singura. Deocamdata. Mai bine asa decit in limbo nestiind daca pleaca sau ramine... Si da, fiind singura este o binecuvintare. Inseamna ca vei fi libera cind o noua iubire iti va iesi in cale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Am citit povestea ta aproape de la inceput dar nu am postat niciodata la subiectul tau.Cred ca trebuia sa te astepti la acest deznodamant.Nu dispera ai trei copii deci trebuie sa te simti o norocoasa, ei iti vor da putere sa mergi mai departe. .El e cel care a pierdut, a pierdut o familie si trei copii pentru ''cioara de pe gard''.Sa vedem cum ii va fi in noua relatie, si daca nu va merge bine el o sa aiba pentru ce sa regrete.Tu ai incercat sa iti salvezi casnicia, si daca s-a destramat este numai vina lui.Multa sanatate si putere sa treci peste toate.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

draga mea...putere sa rezisti...in rest...nu sunt decat uimita de usurinta cu care barbatii o iau de la capat...de fapt, nu ca sunt uimita ci sunt revoltata...

Mergi la inceput

fetelor, va multumesc pentru sustinere. dat fiind ca inca nu stie nimeni despre asta nici n-am vorbit cu nimeni si as avea nevoie. dar miine o sa le spunem copiilor si ulterior si prietenilor, asa ca.. ma eliberez. i-am spus azi ca eu nu stiu sa joc teatru si ca am nevoie ca oamenii sa stie care e situatia actuala, fiindca daca eu am o realitate, dar le proiectez celorlalti alta e o minciuna pe care n-o pot duce.
in seara asta a inceput baiatul de 4 ani sa puna intrebari, ta-su avea o sacosa in care isi mai pusese niste haine si, cind sa plece, cel mic zice: alea sunt haine de schimb? da' dormi acolo unde te duci acum? .... in clipa aia i-as fi crapat capul lu' ta-su. pe de alta parte e foarte bine sa fie pus cit mai repede in fata consecintelor faptelor lui. l-au iritat intrebarile baiatului si cred ca-l va afecta reactia copiilor mai mult decit si-a inchipuit. dar... asta a ales! a ales alta femeie in defavoarea echilibrului copiilor lui, asa ca sa sa-si asume decizia. eu refuz sa impart responsabilitatea asta cu el, fiindca nu-i a mea. iar eu i-am facut viata si mai grea cind i-am spus, foarte calma, ca niciodata, sub niciun pretext, in nicio circumstanta femeia aia nu se va apropia de copiii mei cita vreme eu traiesc. oricare alta cu care va avea o relatie, nicio pb, dar nu ea. ah.. l-am iritat.. vai, imi pare rau!!!

Mergi la inceput