Par gras = sampon pt par uscat
Raspunsuri - Pagina 2
_Ralu_ spune:
nu stiu care-i faza...dar stiu ca la un moment dat, aveam si eu aceeasi problema. mi se ingrasa parul exagerat de repede. trebuia sa il spal la 2 zile. si il aveam luuung si des. evident ca imi luam sampon pt par gras, si tot degeaba. asa ca am inceput sa imi iau sampon pt par normal (am zis ca degeaba folosesc din asta pt par gras ca tot se ingrasa rau, si nici nu imi placea cum arata parul dupa el). vreau sa va zic ca de cand folosesc din cel pt par normal, nu mai am probleme. si dupa 3-4 zile parul arata f bine.
probabil ca este f important si motivul pt care se ingrasa parul...
raluca
mami fericita de
alexia
(07.09.2006)
giani spune:
Am patit acelasi lucru cu produsele de demachiat, daca le iau pentru ten gras, imi curata tot sebumul in profunzime, iar pielea incepe sa produca sebum, chiar daca nu e cazul. Ma demachiam dimineata dupa ce trezeam, puneam machiajul, cind sa ajung la serviciu, ghici ce, aveam fata unsuroasa, numa' bine la inceput de zi. Pina ce m-am dumirit, si cred ca am citit si pe undeva, si am trecut pe demachiante pentru ten normal, sensibil, dar nu gras. Si bineinteles ca s-a schimbat situatia, nu mai am tenul 'stralucitor', chiar asa, la vedere. Si cum sebumul vine si cu acnee in cazul meu, mi-am potolit si acneea. Asa ca nu ma mir la par sa fie aceeasi situatie, samponul pentru par gras face o degresare agresiva, asa incit pielea capului primeste mesajul sa produca sebum, din greu.
De-acu incep sa ma indrept spre middle age, ma intreb daca nu ma mai domolesc cu unsoarea, dar daca ar fi sa aleg intre riduri si unsoare... mai bine unsoarea.
Alizee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb ralukutza probabil ca este f important si motivul pt care se ingrasa parul. |
Sunt convinsa ca este f important motivul ingrasarii parului. Afland motivul, stim ce sampon ne este bun.

allinta
http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html
Mirelou spune:
Am sa incerc si eu, multam de pont. Ma gandesc ca poate gasesc niste pliculete de vanzare, ca sa nu mai dau bani pe o sticla intreaga...
mianna spune:
| citat din mesajul lui allinta Samponul este Head & shoulders 2 in 1, par uscat, deteriorat, par ordonat |
2 in 1 inseamna sampon si balsam? pentru ca eu stiu ca nu se recomanda tipul asta, indiferent de firma si indicatii, ci folosirea samponului si balsamului separat.
Alizee spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
2 in 1 inseamna sampon si balsam? pentru ca eu stiu ca nu se recomanda tipul asta, indiferent de firma si indicatii, ci folosirea samponului si balsamului separat. |
Eu mi-am spalat parul marti si, azi, vineri, arata inca bine. Iar balsamul il aranjeaza foarte frumos, ca statea zbarlit in diverse directii.
Asa ca, pt mine este bun samponul asta.
allinta
mianna spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui allinta
Eu mi-am spalat parul marti si, azi, vineri, arata inca bine. Iar balsamul il aranjeaza foarte frumos, ca statea zbarlit in diverse directii. Asa ca, pt mine este bun samponul asta. allinta http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html |
si hamburgerii-s buni, dar nu-s sanatosi
lavi02 spune:
allinta, multumesc pentru sugestie! 

Am luat un H&S pt par uscat, deteriorat.
Sunt in a 4-a zi de cand mi-am spalat parul si inca arata bine. Cu ultimul sampon trebuia neaparat sa-l spal la 4-5 zile.
Cel mai des mi se ingrasa cu L'oreal sampon pt par gras 
Alizee spune:
| citat din mesajul lui lavi02 allinta, multumesc pentru sugestie! ![]() ![]() Am luat un H&S pt par uscat, deteriorat. Sunt in a 4-a zi de cand mi-am spalat parul si inca arata bine. Cu ultimul sampon trebuia neaparat sa-l spal la 4-5 zile. Cel mai des mi se ingrasa cu L'oreal sampon pt par gras ![]() |
Ma bucur ca te-am ajutat.

Si eu sunt incantata ca nu mi se mai ingrasa parul dupa 3 zile si sta foarte frumos, de parca l-as fi coafat.
allinta
danat spune:
Mai fetelor, din ce povestiti voi, eu cred ca sampoanele pt par gras sunt tocmai, pentru a ingrasa parul
si cele pt par normal pt a-l normaliza... ca si deodorantele ca doar nu sunt pt transpiratie, ci anti-perspirant 
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"It´s all for love... L.O.V.E."
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of MUSIC
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"