Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 21
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza - colu i s-a parut lu dr. mai scurt la control si a bagat rpd o eco intravaginala ptr masurat col (nu am vazut bebe) si era 3,3 cm fata e 3,9 cat aveam de obicei. ma rog mie mi se pare ok totusi dar dr a zis "FARA EFORT |
Alexutzzza, eu zic sa asculti indicatiile doctorului. E drept ca un col de 3,3 cm mi-as fi dorit si eu (scapam de cerclaj). Eu aveam col de 3,5 cm la un prim control luni iar vineri era de 2,4 cm... intre timp a ajuns la 1,8 si s-a impus cerclaj.
La sarcina cu Luca in sapt 32 aveam colul de 3 cm si cum dr nu mi-a zis nimic am mers la serviciu, am renovat baia in apartament, m-am plimbat zilnic etc... si am nascut la 36 de saptamani.
Sfatul meu este sa dozezi efortul, sa-l reduci pe cat posibil pana la un viitor control.
Mami de Luca si cu
I can't fake with dignity so i'll not try!!
cris_mario spune:
alexutzzza e bn k s-a intors bb..iar cu colul nu mi se pare grav..dar mai bn stai tu linistita ca stie dr ce zice....si sa fii sigura ca e de la tort....asta e ...se pare ca e cv cu mesajele astea care nu apar k au ami patit unele fete zilele astea..dar tot asa cu alea lungi
Rebiana super reteta si ptr aluat multumim
Mario Andrei 16.08.2005 24+ -Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario Rebiana super reteta si ptr aluat multumim |
Cu drag!
Mami de Luca si cu
I can't fake with dignity so i'll not try!!
alexutzzza spune:
Rebiana27 merci mult! nu stiam ca poate scadea asa drastic una doua, mai io nu am contractii (poate nedureroase, dar de alea greu imi dau seama numa daca imi ating burta si vad ca e tare), dar stau f mult pe scaun la birou apoi pe scaun in masina apoi ajung acasa si incep sa adun de colo colo sa gatesc sa bag la spalat sa calc una alta....nu prea stau intinsa, dar efort nu fac, numa ca nu stau multe ore intinsa.
cris.mario da, am vazut si io ca s-au plans fetele cu mesajele si s stii ca si la mine mere greu forumu, da numa forumu nu si alte pagini deci e de la server.
28+ Yannis
alexutzzza spune:
Va pup! io fug la mami sa pap tort d-ala de v-am zis si voua reteta, ala de cioco! mami cik l-a facut fara oua in crema de data asta ca ptr gravi, oricum cred ca tot e bun si asa! ...despre kile va zic maine cate mai am....
28+ Yannis
lillyka spune:
multumesc mult de reteta
maine imi fac ca nu mai pot de pofta
trebuie sa ma duc sa imi cumpar nuca ca nu mai am.
maine ma duc si la eco sa vedem cat a mai crescut si sa imi ia din nou cultura sa vedem daca am scapat sau nu de e coli.
maine intru sa va iau ochii cu kg lui bebe meu
va pup pe toate
33+ Luca Alexandru
poze
gratiana77 spune:
Nu poate exista o zi fara sa vorbiti de dulciuri? Imi ploua in gura. Ieri, din cauza voastra, l-am trimis pe sotul sa imi cumpere o gogoasa infuriata cu dulceata de capsune.Va rog potoliti-va!!!! Singurul meu noroc este ca nu am pus decat 6 kg pana acum, dar daca tot asa continui...voi sunteti de vina ca ma ispititi!
Abia astept ziua de 23 noiembrie sa intru in prenatal si sa ma ocup serios de bagajul de spital(am cumparat deja cateva chestii, patut si definitivatul trusoului pt bebe. In rest, le-am cam rezolvat pe toate.
Si poate ca fiind acasa, o sa reusesc sa tin pasul cu voi, ca acum abia reusesc sa citesc tot ce scrieti, iar daca mai plec in weekend din localitate, cand ma intorc gasesc o groaza de capitole scrise de voi.
28+ (Amaris-Stefania)
Ofe_27 spune:
Hello fetele, acum m-am intors de la dentist. Asa cum mi-a fost frica, am facut puroi. Cauza: un nerv de la un dinte s-a necrozat, a murit definitiv.Doctorita spune ca nu e de la sarcina, se putea intampla oricand, doar ca am avut ghinionul sa se intample acum . Asa ca mi-a frezat bine dintele, a drenat cat s-a putut si pana sapt viitoare mi l-a lasat asa cu gaura deschisa. Va fii cam nasol pt ca de fiecare data cand voi dori sa mananc, va trebui sa-mi astup gaura .
Daca totul decurge normal pana sapt viitoare, atunci o sa-mi puna putin cate putin medicament si spera ca in 3-4 saptamani o sa-mi puna plomba definitiva. Deci m-am pricopsit cu multe vizite la dentist
Hai ca ma bag sa citesc din urma, ca vad ca ati scris ceva ...
27+ Bogdan Christian
gratiana77 spune:
A, sa nu uit, ieri am contactat Cord Blood Center pt recoltarea celulelor stem. Saptamana asta astept sa imi trimita contractele si alte precizari. Sunt curioasa. Poate sa imi dea cineva mai multe detalii in afara celor de pe site-ul lor?
28+ (Amaris-Stefania)