Bazar pentru Robi

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

piselino zi-mi te rog varsta si dimensiunile lui robi ca va trimitem si noi niste hainute toate sunt noi

fetelor as vrea sa pun si eu produse la bazar sa se mai stranga banutzi pentru robi dar eu stau f prost cu timpul si stau si departe de posta si0mi este f greu sa ajung la posta sa pun colete...daca ar fi cineva de acord sa preia produsele mele mi-ar fi mult mai usor,adik eu sa pun poze cu produsele pt bazarsi apoi sa fac un colet mare si sa-l trimit uneia dintre voi urmand ca apoi ea sa trimita colete la cine va licita

astept raspuns de la voi si mai licitez 84 cu 10lei

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Pisellinosi pe Robicu mare drag iti pregatesc toate hainutele,doar sa stiu cum putem sa ne vedem sa ti le dau.Eu am o cunostinta in Bicaz ,o cheama Mihaela si e manichiurista foarte cunoscuta in zona.E sora la cumatra mea care sta in Piatra aproape de mine.Nu stiu daca ai inteles ceva ca sunt un pic cam zuzi... de oboseala.Da-mi un nr de telefon si te sun eu,sa vb mai pe inteles
Anca eu stiu ca are cutie ,nu se vede in poza?!Doar ca piesele sunt cam multe si copilutul meu nu are rabdare sa le imbine.Are un joc care ii e mai pe plac si anume 9cubes+domino.Tre sa mai creasca ca acum nu prea are rabdare la super puzzle
Multumesc pt.ca ai licitat sutienul.Sper sa fii multumita de el!Mai vb.

Va pup si o seara cat mai placuta!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq

Mergi la inceput

Licitez pozitia 18 cu 15 lei
Licitez pozitia 58 cu 10 RON

Mergi la inceput

Anca acum am deschis si eu poza postata.Te rog sa dai clic pe full album ca este o poza acolo si cu el desfacut ,se vad piesele mai bine.
Multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

cosminiq le poti pune la microbuzul de bicaz te rog? pleaca din sfert in sfert de ora din 1mai si are statie la gara si la piata.
nu as vrea sa mai vorbesc cu mihaela, o cunosc, dar as vrea sa nu mai stie nimeni din bicaz ce probleme avem cu robi, aici e ca un satuc unde toata lumea se cunoaste si te barfesc pe la spate toti.
stii,este o membra a forumului, nanamotoc, mi-a trimis din islanda niste pastile pt robi care nu se gasesc in Ro si pe care andrei al ei nu le mai lua.m-am dus la posta sa le iau si aia de la ghiseu sta pe scara cu mine si, in timp ce le zornaia m-a intrebat:"da ce ai aici din islanda, draga, droguri?"zambind, bineinteles, cum fac ele.nu vreau sa ma intelegi gresit dar aici lumea e rea, deja se intreaba toate barfitoarele din fata blocului ce boala are robi, de nu merge bine inca si are saptamani cand sta numai in casa, abia ar astepta sa afle ce are.de fiecare cand ies afara incerc sa-l fac pe robi sa para mai "normal", desi e greu ca diferenta se observa de departe.daca imi spui unde stai tragem noi o fuga de sarbatori poate pana la tine sa ne vedem, sa-ti multumim.
iti pot da nr de tel si ma suni cand pui pachetul si eu ies in statie si il astept, microbuzele au un numar deasupra scris si nu am cum sa gresesc.
multumesc de intelegere.

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

pisellino, cosminiq, sa ma anuntati daca ramane valabila donatia hainutelor de 3-4 ani (pt. baietei) pentru Robi, ca sa le scot de la bazar.

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

nushulica, sper sa se ofere una din fete sa preia hainutele pentru bazar de la tine. Eu, sincer, stau f. prost cu timpul...ajung seara dupa ora 19.00 acasa, iar de la serviciu imi este aproape imposibil sa plec, in timpul zilei. Sper sa gasim o solutie inmpreuna, iti multumesc pentru intentie!
pisellino, te inteleg perfect...barfa e in floare oriunde...tu ar trebui sa fii mandra de tine, de familia ta si, in special de Robi! Conteaza f. putin ce cred altii, importanti sunteti doar voi! Restul...e restul!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosminiq

Anca acum am deschis si eu poza postata.Te rog sa dai clic pe full album ca este o poza acolo si cu el desfacut ,se vad piesele mai bine.
Multi pupici

Gata l-am vazut si il vreau.Mersi mult

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pisellino lumea este rea nu o lua in seama ,Robi este un copil special

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

lora s-a oferit piselino deja si e f ok asa,diseara fac pozele produselor si apoi ii trimit ei coletul si se va ocupa ea de tot

piselino asa e,lumea e f rea din pacate !!!nu trebuie sa pui la suflet,evita toate barfele si vezi de tine si de robi ca e mult mai important

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput