Bazar pentru Robi

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

ok, nushulica, multumim din suflet!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna fetele
Pisellino,nu mai lua in seama rautatile oamenilor si ce e mai important,nu are de ce sa-ti fie rusine u robi,si ce daca lumea vorbeste?!! Lumea oricum vorbeste si carcoteste,chiar daca nu e nimic de carcotit tot se gaseste ceva,se inventeaza si tot asa!
In alta ordine de idei,daca vrei pot sa iau eu hainutele si sa ti le aduc,sotul meu e din bicaz si lucreaza acolo,asa ca pot foarte usor sa fac asta fara sa-ti fie teama ca va afla cineva! poti avea toata increderea! Daca esti de acord sa-mi spui si sa ne punem de acord. Uite iti las si adresa mea de mail aurorritaela@yahoo.com,sau poti sa-mi dai PM.
Va pup si multa sanatate.
Aurora si duracell mic Robert Matei.

Ajutor pentru Robi

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

aurora nu stiu ce sa spun, acum depinde de cosminiq daca e de acord.astept sa-mi scrie ea.mie-mi convine si la microbuz daca ei ii e mai usor, statia e fix in fata blocului la mine...
de oameni stiu ca nu ar trebui sa-mi pese, dar nu e asa usor, nu vreau sa il eticheteze pe robi ceva de genul "uite-l pe copilul ala cu autism" sper sa ma intelegeti

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Lora, licitez 10 lei pentru pozitiz 93.

Aurora si duracell mic Robert Matei

Ajutor pentru Robi

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput

ok pisellino,cum crezi tu ca e mai bine si mai comod pentru voi!
Stiu ca nu vrei sa i se puna etichete lui Robi,oricum oamenii sunt rai si cred ca vorbesc si pun etichete si in necunostinta de cauza si pentru faptul ca nu sunt informati! Pup u

Aurora si duracell mic Robert Matei

Ajutor pentru Robi

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput

Aurorra, la pozitia 93 e una din hainutele puse de cosminiq si care urmeaza sa mearga la Robi, asa ca nu se mai liciteaza pt. ea. Trebuie sa apara cosminiq sa ne lamureasca, sa ne spuna daca asa va fi sau nu. ok?

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

multumesc aurora pup lui robert al tau, si pe al meu tot robert il cheama, doar ca e varianta italiana "roberto"

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Ok,Lora,oricum mentin oferta in cazul in care se mai tine licitatia!Intre timp o sa ma mai uit sa vad pentru ce mai pot licita!
O zi buna tuturor.

Aurora si duracell mic Robert Matei.

Ajutor pentru Robi

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput

Laura, felicitari pentru licitatiile castigate!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Pisellino,am inteles.Stiu cum e!!!!Am tras-o si eu cu Cosmin cand era mic si tr sa stea cu piciorul in ghips,sau tot timpul cat am facut recuperare cu el la un centru...E naspanu te intelege nimeni ,doar stiu sa barfeasca si sa zica...''VAI CE COPIL FRUMOS SI DESTEPT AM EU...""dar noi stim ca nu se stie niciodata ce iti rezerva viitorul si de asta ar trebui sa isi vada fiecare de treaba lui

Hai ca vad cum fac ...dar ar trebui sa vb..Trebuie sa imi activez si eu PM.
Lora,te rog sa scoti hainutele de la bazar.

Mergi la inceput