Bazar pentru Robi
Raspunsuri - Pagina 20
cosminiq spune:
Pisellino,mai este si Doctorita ANTOHI,care da consultatii la Micromedica la noi in oras,eu am o parere foarte buna despre ea.Am fost si noi cand eram mai mici la ea si acum finutul meu care facea niste crize la plans de i se oprea respiratia cateva secunde ,se invinetea si apoi aproape lesinat cadea,de credea cumatra mea ca moare de spaima ..
A fost la ea si de 3 luni face tratament intens .Finitu meu e alt om acum.Nimeni nu zice ca nu e foarte greu sa te tii de un tratament mai ales cand e copilul mic(el are aproape 2 anisori)dar trebuie luat din timp pt ca problemele neurologice sunt foarte delicate.
Robi ia tratament pt crize ?Sau doar diazepam care nici nu ai timp sa il dai pt ca ai zis ca crizele dureaza cateva secunde.Ar trebui de urgenta sa previi sa mai faca ca nu e bine deloc pt el.
Multi pupici si o seara cat mai buna!!!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
danyalo spune:
Piselino multa mult asanantate tie si familiei tale.Robi-o sa fie bine!
Sunt de acord cu plata ramburs si daca ai putea si la mine sa pui si val. coletului ca vb. Ancai oricum fac drumul la posta ar fi perfect.Pui acolo colet cu val. de... si cu plata ramburs pt. mine ar fi perfect asa.
Multumesc
ancadragoman spune:
Piselino ieri l-am luat de la posta pe twety
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
pisellino spune:
sunt super obosita, robi a facut azi-noapte 7 crize + 4 crize ieri, ziua, s-a agravat, a iesit din grafic
abia tastez ma duc sa ma culc o ora si dupa va mai scriu cate ceva
o sa incerc sa rezum:
am fost la doctrita Antohi la micromedica si saptamana trecuta, la tg.mures am fost la doct.Mera si la Doct.Cucuiet monica, am fost si la chisinau ca sotul meu e moldovean, la centrul pentru epilepsie, acelasi raspuns peste tot: EPILEPSIE FARMACOREZISTENTA.
Eu ii dau tratament, normal ca nu ma las in baza diazepamului, ia DEPAKINE+ SABRIL(un medicament pe care mi-l trimite doctorita din italia). a incercat aproape toate combinatiile de medicamente, le enumar mai jos, daca mi le amintesc acum pe toate:
TEGRETOL, CARBAMAZEPINA, FRISIUM, KEPPRA, LAMICTAL, FENOBARBITAL, PIRIDOSSINA, INJECTII ACTH, GARDENALE, DEPAKINE, PREDNISON, plus combinatii din toate astea
nu mai stiu ce sa fac, acum chiar simt ca le-am facut pe toate
a facut 2 examene RMN, 3 tomografe, 1 analiza din maduva spinarii, EEG nici nu mai tin minte cate, analize de genetica, TOATE sunt negative
ma duc sa ma culc, adorm pe tastatura va scriu mai tarziu
pup tuturor va multumesc ca va faceti griji pt noi
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
LoraG76 spune:
Doamne, pisellino...ne rugam sa fie bine Robi si sa fie cat mai rare crizele. Sper din suflet sa se stranga banii de care aveti nevoie, sa faca tratament si sa dea rezultate! Cu siguranta va fi bine...suntem alaturi de voi! Tu ai nevoie de odihna, nu trebuie sa ne raspunzi noua de fiecare data cand te intrebam ceva...te rog mult sa te odihnesti si sa ai grija si de sanatatea ta!
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
pisellino spune:
cosminiq azi cumpar calciu sandoz efervescent chiar nu am mai luat de mult nimic sa ma intareasca
nu pot adormi, azi-noapte am baut prea multa cafea si acum umblu ca un zombi prin casa
pup tuturor
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
carmenstefi spune:
pisellino,multa sanatate,ma rog ff mult sa va fie bine si tie si lui robisi multa putere sa va dea Domnul
carmen si stefi
szivarvany spune:
Am ridicat si eu coletul, multumim din suflet
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
pisellino spune:
am adormit si eu putin dar a sunat tel si m-am trezit, am uitat sa-l pun pe silentios
robi a mai facut 4 crize de dmineata pana acum.
ma duc sa-i pregatesc un pireut sa-l trezesc sa manance
va pup fetelor!
cosminiq spune:
Buna seara!Ce mai faceti Pisellino?Sunteti bine
Ma bucur ca te-ai hotarat sa te ocupi si de tine,ai sa vezi ce bine te simti dupa calciu dar ar fi bine sa iei si niste magne B6.
Multa sanatate!!!
Somn dulce si cat mai putina cafea ca si asta ne papa calciu din organism!!!!