Bazar pentru Robi

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

117-8 ron
Cosminiq stai sa il castig si pe asta si dupa sa pui pachetul

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Pisellino, la el problema majora e ca nu vorbeste, in schimb a evoluat foarte mult de cand a inceput terapia - face terapie complementara cu niste fete, studente la psihologie, sub indrumarea unei doctorite din bacau (ei sunt in iasi). Dintr-un copilas absent a devenit un copil vioi si foarte receptiv si face foarte multe chestii pe care alti copii de varsta lui nu le fac: face adunari, scader, ordoneaza siruri de cifre, crescator, descrescator, scrie, face tot felul de conexiuni logice, dar totul pe hartie sau pe placute magnetice. Nu as putea spune ca terapia aceea a avut vreun efect imediat, poate in timp. Mi s-a spus ca a venit acolo un barbat in coma care si-a revenit de la terapia aceea.
Stiu doar ca presiunea exercitata asupra parintilor este imensa, asta devine principalul tau scop in viata, de parca altceva nici nu mai conteaza. Stiu ca este foarte costisitor, chiar si cand ai cat de cat posibilitati, de aceea stiu ca Robi are nevoie de tot ajutorul care i se poate oferi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

fetelor, m-am gandit la ceva, dar nu stiu daca va e mai usor sau nu voua: coletele pe care trebuie sa le trimit eu cu lucrurile de la nushulica le pun ori cu plata ramburs, ori simple, ma gandesc eu ca e mai usor pentru voi sa depuneti banii la posta ca si-asa mergeti sa ridicati pachetul, dar nu stiu daca e bine...
ellinia, multumesc, m-ai incurajat!

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

eu zic ca este mai bine asa,cel putin pentru mine este mai usor ca la banca ajung mai greu asa de la posta trebuie sa iau coletul

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

am mai pus si eu cate ceva la bazar
lora, te rog le treci tu pe prima pagina?
nu putem face o sectiune la fetedcpiatraneamt cu hainele vandute? sa le scot din bazar, nu, ce zici?
multumesc de ajutor

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

pisellino, daca ai timp si cand ai, chiar te rog sa faci sectiune separata cu hainele vandute. Scuze ca eu nu pot...din lipsa de timp.
Incerc sa pun azi link-uri la noile produse puse de tine, daca nu, maine dimineata.
Acasa tot n-au ajuns astia cu internetul..au zis intre 7 si 14 zile si sunt deja 10 zile..sper sa ajunga pana la sf. saptamanii macar.

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

piselino,da am trimis coletul azi dar il primesti vineri,chiar am intrebat la posta special ca sa iti zic...asa zic si eu sa trimiti coletele la fete cu plata ramburs e cel mai usor asa si pt tine si pt ele

annababy maine iti trimit si tie setul de perlute din pacate sunt atat de ca restul le-am trimis la piselino in coletul mare efectiv nu mi-am dat seama cand le-am pus in cutie

mie imi plange sufletul cand citesc de robi,doamne cand ma gandesc prin ce treceti ...numai sa ma pun o secunda in locul vostru ca si parinteof doamne of...mi-as dori maine daca s-ar putea sa intri sa ne zici ca robi e bine,sau ca nu a avut nimic nu sti

eu mai caut produse si sper intr-o saptamana doau sa mai trimit un colet la tine piselino si sper din suflet sa se vanda toate hainutele din bazar sa aduni cat mai multi banutzi

de asemenea iti promit ca de fiecare data cand voi putea voi mai trimite si eu banutzi in cont sa se adune acolo pt tratamentutl micutului

va pup si sunt alaturi de voi si iti trimit si un pm cu alte explicatii

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

nushulica ti-am scris pe pm, multumim!
lora normal ca ma ocup eu, in seara asta fac ordine la bazar
robi e la fel, isi indeplineste constiincios graficul de crize si ma face sa mi se opreasca inima de fiecare data cand il vad asa de negru, sar cu diazepamul dar deja e tarziu, criza se termina in 4-5 minute si diazepam mai mult de 2/zi nu are voie, ori robi face 5 cateodata si 6 crize
as mai merge la un medic aici in tara, dar nu mai stiu unde sa merg, m-am saturat de toate si de parerile medicilor increzuti din bicaz, care cand se izbesc de adevar se foiesc ceva de genul "pai nu m-am gandit ca o sa fie asa grav"
va pupam fetelor si va multumim pentru ajutor!

Mergi la inceput

fetelor nu aveti cumva pe acasa ramas un carusel muzical din ala de care se agata la patut?eu am unul de la chicco, i l-am cumparat lui robi dinainte sa se nasca(am banuit eu ca vor urma vremuri grele la adormit) si s-a stricat de cateva zile nu mai canta, mi-e asa greu sa-l adorm...am cumparat eu o jucarie de-aia ieftina care canta, dar melodia aia de leagan mai tare il agita ca nu se poate regla volumul daca aveti scrieti-mi va rog mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Pisellino,va doresc din suflet numai bine,multa sanatate ,rabdare si putere multa ,multa
Cateodata oricat de puternic ai fi nu mai poate organismul sa reziste fara ajutor si asta cred ca ai tu.Ar trebui sa ai grija si de tine ,sa iei in fiecare zi calciu sandoz de 1000 (cate o pastila efervescenta pe zi) si mai ales vitamine,magneziu B6 .Daca nu ai grija de tine si Robi o sa simta lucrul asta .Acum ar fi bine sa fiti cat mai puternici pt el ca lucrurile astea se transmit si al copilasi.Sa ma ierti daca am zis ceva gresit ....Va doresc tot binele din lume !!!!!!
Cum te mai simti?Nu ai vrea sa mergi cu Robi la un spital din Tg. Mures.
E o doctorita foarte buna Foisoreanu Viorica ,prof. universitar la sectia de neurologie.Daca ai vrea iti dau nr de telefon si in prima faza suni si vezi ce iti spune.Eu am vreo 2 ani de cand nu mai stiu nimic de ea dar daca vrei pot sa sun eu sa vad cum e in spital.
Vezi ce spune ea si apoi mergi pe drumul care crezi tu ca e mai bun pt puisorul tau

Mergi la inceput