Bazar pentru Robi

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

lora ce ai zis tu legat de taxele postale e una din regulile de functionare a acestui baza si anume:cumparatorul suporta taxele postale

ca vrem noi sa trimitem colete si sa suportam tot noi(vanzatorii)taxele ppostale este alegerea personala a fiecareia dintre noi(eu la toate bazarele de pana acum am trimis colete si am platit eu taxa)

acum ca mi-e greu sa trimit colete si ii voi trimite tot lui piselino si voi plati tot eu asa ca mi se pare normal cumparatorii sa-si plateasca taxele ca doar n-o sa plateasca piselino care are atata nevoie de banutzi

piselino daca din diverse motive vei plati totusi tu taxele postale te rog sa contorizezi totul si-mi zici si eu iti voi trimite suma integrala in cont

offf micutul robisper sa scapati rpd de crize...cand incepeti terapia ABA?s-a strans ceva macar sa puteti incepe?

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

nushulica, da, stiu ca asa sunt regulile, dar fiecare face cum stie. Eu voiam sa ma asigur ca nu o sa plateasca ceva pisellino.

Multa sanatate va dorim la amandoi!

Din pacate cu bazarul nu se strang f. multi bani si ar fi nevoie si de donatori...

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

lora sunt de acord cu tine ca mare sfaraiala nu e cu bazarul asta...ar trebui mediatizat cazul lui robi prin presa,tv,fundatii...nu aveti niciuna fetelor relatii pe undeva sa faca un reportaj,un articol cu robi?

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Nushulica, am pus banutii, 21 lei, cu ordinul de incasare 2009112500126936 de astazi. Deci, sa inteleg ca produsele castigate de mine le trimiti cu restul hainelor la Pisellino? P.S. - iti scriu si la Ema numarul chitantei.
Anca, am ridicat ieri dvd-ul, Stefan s-a si uitat la el, multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

Robi tocmai a facut a doua criza pe ziua de azi, dupa calculele mele ar mai avea vreo 3 de facut azi, si maine de la capat.
nushulica, nu am inceput terapia aba pentru ca roberto cand face crize pierde toate cunostintele acumulate, pentru ca face foarte urat crize, se innegreste tot deci creierul lui nu se oxigeneaza si e grava treaba asta deci nu are cum sa acumuleze cunostinte, asa m-a sfatuit si logopedul si kinetoterapeutul, au vazut si ei ca sunt bani aruncati pe degeaba.
noi banutii pe care ii strangem sunt pentru terapia hiperbara pe care o vom face la firenze si care promite imbunatatiri si in privinta epilepsiei, abia dupa ne putem apuca de aba.
robi este ca un copil de 1 an, poate si mai putin, la testul protage a iesit cu varsta cognitiva de 11 luni, si el are 2 ani deci are un retard sever in dezvoltare
ne-am pus toate sperantele in terapia asta si nu stiu daca vom avea bani suficienti sa mergem, sper sa se mai adune ceva, sa ne dea si familiile noastre, si tot asa speram sa putem merge mai departe
avem un drum lung de parcurs in recuperarea lui robi si ma bucur ca are cine sa ma sustina si va multumesc pentru asta, fetelor!
eu am tendinta sa ma inchid in mine, sa nu vorbesc cu nimeni, dar cu voi e asa usor sa vorbesc...
multumim

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisellino

Robi tocmai a facut a doua criza pe ziua de azi, dupa calculele mele ar mai avea vreo 3 de facut azi, si maine de la capat.
nushulica, nu am inceput terapia aba pentru ca roberto cand face crize pierde toate cunostintele acumulate, pentru ca face foarte urat crize, se innegreste tot deci creierul lui nu se oxigeneaza si e grava treaba asta deci nu are cum sa acumuleze cunostinte, asa m-a sfatuit si logopedul si kinetoterapeutul, au vazut si ei ca sunt bani aruncati pe degeaba.
noi banutii pe care ii strangem sunt pentru terapia hiperbara pe care o vom face la firenze si care promite imbunatatiri si in privinta epilepsiei, abia dupa ne putem apuca de aba.
robi este ca un copil de 1 an, poate si mai putin, la testul protage a iesit cu varsta cognitiva de 11 luni, si el are 2 ani deci are un retard sever in dezvoltare
ne-am pus toate sperantele in terapia asta si nu stiu daca vom avea bani suficienti sa mergem, sper sa se mai adune ceva, sa ne dea si familiile noastre, si tot asa speram sa putem merge mai departe
avem un drum lung de parcurs in recuperarea lui robi si ma bucur ca are cine sa ma sustina si va multumesc pentru asta, fetelor!
eu am tendinta sa ma inchid in mine, sa nu vorbesc cu nimeni, dar cu voi e asa usor sa vorbesc...
multumim

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

andreea,de abia acum am inteles eu de ce vrei tu musai terapia hiperbara,asa ca te rog sa ma ierti daca am fost foarte insistenta u tine pt a incepe ABA....va doresc mult succes in continuare si va tin pumnii!este greu,dar nu imposibil,iar fetele de pe DC sunt minunate,cu siguranta vei reusi!
multa sanatate va doresc tie si lui robi!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

pisellino, va imbratisam strans de tot si sa dea Domnul sa se infaptuiasca o minune, sa se stranga banutii cat mai repede si Robi sa fie bine!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Pisellino, eu am un nepotel de 6 ani care are elemente de autism. A fost in vara cu cumnata mea la Constanta si a facut sedinte de oxigenare. La noi e 400 lei sedinta. Este un subiect pe tema asta la "Copiii cu nevoi speciale". Imi pare rau ca treceti prin asa ceva! Eu stiu ce inseamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

ellinia nepotelul tau a avut vreun rezultat cu terapia hiperbara ca parerile sunt impartite...stiu ca e un subiect acolo, am si scris, am vorbit cu medicul din constanta.
Robi doarme, in general dupa crize se trezeste sa manance si se culca iar.
nushulica ai pus pachetul la posta? sa stiu sa ma pregatesc, sa-i spun mamei sa mearga maine dupa el, ca mie mi-e rau nu mai pot iesi din casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Of Doamne, cat de cumplit trebuie sa fie sa-ti vezi copilul neajutorat!
Sper ca putin cate putin sa ajutam si noi la tratamentul pt Robi!

Nushulica am platit maieul cu paiete si body-ul.(si nu uita, te rog, si de setul de perlute de la celalalt bazar)

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput