Faianta stralucitoare !!!
Am auzit la un moment dat ca ar exista un produs care se aplica dupa ce cureti faianta si are rolul de a face sa nu ramana pete de la apa. Stiti despre ce este vorba ???
pentru orice info...
Raspunsuri
CorinaDani spune:
ceara pentru lustruit masina, fara gluma, am vazut intr-o emisiune din UK.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
danat spune:
Dar cu ce se poate curata faianta de depunerile de calcar din apa, dupa cca 10 zile de necuratat. Se usuca si se indeparteaza cu f f mult frecat (f incomod pt spatele nostru cel de toate zilele ).
Eu am folosit crema Cif, dar si dupa ce o las sa actioneze e tot dificil de indepartat piatra. Si sa stau sa spal faianta din 3 in 3 zile nu am timp si chef
Aveti vreo experienta eficienta si usurica?
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"
CorinaDani spune:
natural : cu otet, sau faci o pasta din zeama de lamaie si bicarbonat
din comert : Mr. Proper gel pentru baie, nu trebuie sa freci (lasi sa actioneze pe suprafata respectiva max 10 min), nu miroase deloc a clor (dimpotriva, lasa un miros proaspat si placut, ce persista), si pentru o perioada nici nu se mai lipeste apa asa de usor de suprafete, aluneca mai usor picaturile.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
b.nica spune:
Am retinut cu gelul de baie,,desi eu nu am probleme de astea.
Este drept ca eu am faianta noua,nu cumva la voi faianta s-a invechit si din cauza asta este asa, adica s-a matuit?
Menajera care ma ajuta o curata saptamanal dar nu s-a plans si nici nu am vazut pana acum sa fie fara luciu si cu urme de calcar.
lilib72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danat Dar cu ce se poate curata faianta de depunerile de calcar din apa, dupa cca 10 zile de necuratat. Se usuca si se indeparteaza cu f f mult frecat (f incomod pt spatele nostru cel de toate zilele ). Eu am folosit crema Cif, dar si dupa ce o las sa actioneze e tot dificil de indepartat piatra. Si sa stau sa spal faianta din 3 in 3 zile nu am timp si chef Aveti vreo experienta eficienta si usurica? Hobby ****************************************** www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank"> "If you wanna make the world a better place, Take a look at yourself and then make a Change" www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C. .... "Ok, everybody, that's a wrap!" |
eu folosesc detartrant, las sa actioneze o perioada scurt, apoi curat locul respectiv cu un burete abraziv si clatesc bine cu apa.
Bafta!
danat spune:
Mercic pt raspunsuri!
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"
karmenutza spune:
Eu in baie am faianta grena si dupa fiecare dus se vedeau pete de calcar, de la aburul care se evapora. Spal cu Clin de geamuri si se face bec. Si nici nu se mai depune asa repede, la fiecare dus.