Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

toata viata am visat la un asa pansamenttttttttttttttttttttt........

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Galli,cand visele devin realitate...

Fete cucuiete revin mai tarziu.Nico la tine cat e ceasul?

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Galli,cand visele devin realitate...

Fete cucuiete revin mai tarziu.Nico la tine cat e ceasul?

Ada

La fel ca la tine. Vrei sa ma pui pe post de desteptator? Sau, mai bine zis, "desteptatoare"!

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Nico,am vrut sa-mi fixez ceasul

Ada

Mergi la inceput

Nico,cum imi pun si eu semnatura,adica sa nu tot scriu eu cum ma cheama sau sa-mi apara si mie ceva,ca la tine vizigotii

E bifat aici unde scrie "selecteaza pt.semnatura"deasupra la trimite raspuns.Sa-mi explici ca la nepoata-ta aia mica si pe romaneste.Pup

Ada

Mergi la inceput

M-am descurcat,sper.

Da' oare pe unde sunteti?

Ada

Daruind vei dobandi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Nico,cum imi pun si eu semnatura,adica sa nu tot scriu eu cum ma cheama sau sa-mi apara si mie ceva,ca la tine vizigotii

E bifat aici unde scrie "selecteaza pt.semnatura"deasupra la trimite raspuns.Sa-mi explici ca la nepoata-ta aia mica si pe romaneste.Pup

Ada

salut fetele,
ati vorbit o groaza, nu mai "pridideati"..:-))asta-i expresie olteneasca, cred!.;-))

fetele abia am prins un computer liber, fiica-mea a plecat la aerobic! pe alt computer sotu' se uita la programe olandeze.
azi nu mai prestez ca m-am saturat saptamana trecuta de asa activitati, ca cica fuse perioada fertila, dar ce naiba sa se aleaga la mine cu juma' de folicul ..:-((

Galli eu cred ca tu esti gravida ...:-)) sa dea D-zeu!!!!!..Lasa varsta ca eu sunt a mai batrana pe aici! :-))

Amy cand si unde faci laparoscopia?..si mai ales de ce?... nu-mi raspunde daca nu ai chef, eu iti tin pumnii sa nu-ti fie frica!..

Nico ma bucur tare ca esti mai bine, dragute si inimoase rubedeniile sotului! succese si chef la prestat!! :-))

Mayan si eu zic sa te mariti ori la RO ori la NL, complicatiile imi par prea mari daca alegi alta tara, iar formalitatile vad ca-s costitsitoare rau, din ce zice si Mona.

M-am cam tuflit duminica, am vazut noi pe niste websituri ca limita de varsta pt. programele FIV la netherland(ul) ar fi 43 ani si asta chiar cu ovocite donate...-(( dar ma rog o sa vedem la fata locului, ca doar astia nu publica chiar totul pe website...sau asa sper eu.
btw care ai niste ovocite in plus?

Eu azi mi-am scris demisia -pentru 1 decembrie- o iau din vreme ca e lumea in somaj pe-acolo, ar putea sa se bucure ca plec, dar nu se bucura nimeni, au doar asa o privire trista de genul "si noi ce-o sa facem".., sper sa se intample ceva bun intre timp (eu lucrez in research) de unii colegii imi pare tare rau, pe altii ii condamn c-au facut c---l mare degeaba etc etc... e mare rahatul, parca si tara e mai adanc in shit..asta e, scuze fetele sunt cam trista azi.

toate toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Luminuta, fac laparascopie joi la Tutunaru la cabinet.
De ce o fac? Pentru ca desi am avut trompele desfundate la un moemnt dat (acum nu cred ca mai sunt) si toate analizele ok, tot nu am ramas. Si in al doilea rand, pentru ca m-am saturat sa-mi zica medicii: du-te si mai incearca sau esti ciudata, ai toate analizele bune, trebuie sa faci normal. Si uite asa au trecut 8 ani, cu naturelul. Asa ca ma duc cum ma duc cu zambetul pe buze si repetandu-mi in minte: asta o faci pentru un bebe, deci merita orice.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata, gagicute. Poftiti la . Cam cumintele aseara, sa inteleg ca v-ati bagat toate la somnic devreme?

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Neata gagici cu lipici,

Amy,multumim de cafeluta,delicioasa Zici ca Tutu iti face laparo?Esti pe maini bune,ai incredere.Zi-i ca-l saluta o zuza de pe forum, din Ardeal

Luminita nu mai fi trista.Incepi o noua viata,doar viitorul conteaza.O sa fie bine,ai incredere.

Fetelor va deranjeaza daca punem si noi o rugaciune la inceput de capitol?Aia cu"pustii sunt casele fara copii"mie imi place mult cum e si la FIV,dar daca aveti voi altele sunt bine primite

Galli II

Amy laparo

Babyblue

Nico,cum te simti azi?

Ada

Daruind vei dobandi.

Mergi la inceput