Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(41)
Raspunsuri - Pagina 5
danny1 spune:
merge,Ada.
la ce medic mergi?
in functie de mom cand il iei,pregnyl & co,contribuie la stimulare,ovulatie,mentinerea sarcinii.acu citii ca il da in sarcini pierdute ,sangerari in primul trimestru,probleme imunologice.si eu de toate am.ma gandesc,la cate o sa am de facut,sa pun direct perfuzia
ca sa nu ma fac ciur.![]()

ce bine de tine guze
ca ai asa soacra.....si fam,si DC......norocoaso.![]()
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
guzelnico spune:
Da, Ada, ai dreptate, are hormonul HCG. 
Danny, ia citeste tu si prospectul Pregnyl-ului la Contraindicatii:
Tumori hipofizare, ovare polichistice sau alte tumori gonadice, boala tromboembolica manifesta sau in antecedente; nu se foloseste la femei inainte de 18 ani.
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
ada29 spune:
Danny,iti dai seama cand am citit ca se da pregnylul pt. mai multe am modificat ca de ma vedea Nico ce-am scris ma
apoi io l-am facut sa-mi sparga foliculii
Acum ma duc la medstar la dr.Boitor dansul mi-a rezolvat un polip si ma duc sa-mi verific uterul,un ovar care-i mai lenes si sa-mi fac si pap's. Tu hematolog cauti?
Ada
guzelnico spune:
Fetelor, de celelalte gravidute confirmate ale noastre, ce mai stiti?
LUMY
- am inteles ca are pofta de ... somn. 
MICOMIC
- cum dam de surioara noastra. Doamne, sper din toata inima sa fie bine!
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ada29 Danny,iti dai seama cand am citit ca se da pregnylul pt. mai multe am modificat ca de ma vedea Nico ce-am scris ma apoi io l-am facut sa-mi sparga foliculii |
Hai, ma, Aduta, chiar asa zgripturoaica par?!
Sefaaaaaa, parca si tu ai facut Pregnyl. Pentru ce ti-a fost prescris?

ada29 spune:
Nico,pana la urma am avut amandoua dreptate cu gonadotropina din urina femeii gravi
uf,am scapat...
Nu stiu nici eu nimic de Micomic,sper si eu ca e bine.
Ada
guzelnico spune:
Se da si la barbati.
O avea legatura cu M.I.S.A.?!
ada29 spune:
Nico,frumoasa mea din T,din contra..
N-as vrea sa las ceva prostii scrise pe aici la cata lume citeste ca doar noi suntem dr.buni![]()
Pai tu Nico nu ti-am scris pardon ti-am dedicat eu poezii,ti-am trimis pansament pt.gaurici,ti-am pus dansuri din buric tot,tot,tot numai sa te faci tu bine?![]()
Ada
ada29 spune:
Nico eu cred ca se da la barbati ca sa sparga foliculii femeii.Ce zici,e ca vinul la femei..
Ada
Galli cred ca s-a rusinat cand a auzit de pansament,hai mai Galli ca il pastram pentru noi,astea cu hormonii pe par..
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Se da si la barbati. ![]() |
MISA??????????????
care MISA,,,,,,,,,,,,,,
am stat pe aproape de el.......................
astept inca o minune in viata mea!!!