Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Sefuto, sa traiti...
Te iert numai daca se lasa cu ...botez

D sa-l Ierte pe Gh. Dinica.
Inca un om de valoare s-a dus...
O sa ramanem numai cu parlitii astia tineri care joaca numai in telenovele...s-a dus si Pitis si ...nu mai tin minte...care...

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

cum a spus si albulescu - se pare ca DD face un teatru acolo sus...
i-a cedat inima...
d-zeu sa il odihneasca in pace!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Fetele, eu gatesc sunt absolut neinspirata, azi e ziua de conopi_da cu sos bashinel (pardon bechanel or bechamel?!!!). noroc cu copilu' ca am obisnuit-o de mica cu talentul meu si cu olandezu' care mananca orice.

Guzel cum te simti? bogdaproste de ovocite, prin posta e numa' bine, sa le pui in nitrogen lichid si sa inchizi ermetic ca astia la vama sunt in stare sa le fecundeze.

Mona hai ca nu-i asa de mare colesterolul "rau", cu putin regim scade!...mersi de incurajari! Doamne ajuta la FIV, dar poate nu-ti mai vine ciclul!..vrei inapoi acasa?...te inteleg, cred ca o sa-mi fie si mie dor. Totusi mai bine stai acolo o vreme si te retragi la pensie cu batranul tau..stiu eu ce zic..

Galli facusi test de sarcina?.. frumos copil, numai bun de pupat, e nepotica?..auzi si sa-i nu-i mai arati Monei poze in care esti nearanjata ca e zodia fecioarei si e tare critica!.. eu stiu, ca am sora mai mica in zodia fecioarei si cand ne e lumea mai draga ne taxeaza la fizic!

ma duc sa fac sosul bashinel.:-((

toate fetele!!!

Mergi la inceput

mitule,nu va spusei ca io nu mai fac teste, de cand i-am imbogatit pe frantuji??? ca era un test peste 10 euroi....

si,ma, la ziua lu al batran,nu ma dusei la costum, fata, ca nu ma mai recunosteati,nu de alta
parul l-am strans asa, la deruta, ca ma tragea aia mica...

da,e fata sormii-aia nebuna rau de tot. ati vazut ce artista e la filmat, si mai nou si la poze???? se uita direct in obiectiv

Mergi la inceput

luminita,baga si la mine o portie
ma asez la rand si io...
nu mi-ai spus ce faci cu fata? o luati cu voi,nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

luminita,baga si la mine o portie
ma asez la rand si io...
nu mi-ai spus ce faci cu fata? o luati cu voi,nu??

O luam!!! asta-i visul meu. Dar trebuie sa termine facultatea intai :-(( o sa mai stea vreo 6 luni pe aici sa-si dea examenele si licenta (e ultimul an) pe urma masterul sper pe la olandezi... imi fac si eu visuri, ea insa n-ar prea vrea sa plece de tot ca are un boyfriend pe aici.
adevarul e ca daca ea o sa vrea sa ramana la romania eu nu mai pot s-o opresc..:-(( asta ma intristeaza si ma face sa ma simt vinovata ca-mi schimb viata. In orice caz ..stie drumul la mine.

Mergi la inceput

f bine faceti,lumi.
si lupta ca ea sa mearga acolo.
ma gandesc ca, odata ajunsa acolo,
va vedea ce diferenta este....
ce salariu e acolo, si aici...

ufffffffffff...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Amin!

Multumesc Galli

Musai sa trimit pisicuta dupa Soricica ca asa nu se mai poate.

Ada

Daruind vei dobandi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

superb copilash.o minune.mi se face pofta de bebelashi....of
mona,pt colesterol marit,daca accepti nat, poti lua extract glicerinic de migdal,de la Plant Extract.
mai cand eram profa si eram satula de copii,de nu mai puteam sa-i vad,a venit pitica.acu,ca ma sting de dorul lor si imi vine sa ma intorc in invatamnat,nu mai vine bebele...nu-s de treaba,si gata.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

surorilor, nu prea am avut inspiratie, daca aveti voi ceva in plus...
va rog.
sau daca doriti sa adaugam ceva,sa stergem, etc. va astept la discutii

Mergi la inceput