Pepenasi de iulie - august 2008 (157)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

VICKY multam de lamurire, n-as fi ghicit nici intr-o mie de ani.

BOTI, clar e pentru copii mai maricei, adica Luca cu siguranta nu va putea sa make full use of it acum, da na, decat sa-i iau una simpla si dupa aia sa dau alti bani pe una mai complicata, mi s-a parut f. bun pretul. El o sa zdrangane un pic, o sa se mai mire probabil de efecte/ritmuri de astea si cam atat la varsta lui. Si evident Luca are si niste parinti care vor si ei sa se joace cu orga aia

Monica, mami de Luca Andrei si 11+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

anka, daca vrei microscop, am vazut la cora, parca era 39. Acolo au si cele mai multe si parca mai variate jucarii. Nu cred ca era profesionist, dar poate iti place.
In pliantele alea nu gasesti tot ce au ei pe rafturi, asa ca mergi si vezi la fata locului, dar eu am luat cadou in we un microscop pt o fetita.
Cat despre varietatea de jucarii, crede-ma ca gasesti de-ti pui si in cap. E drept ca sunt f multe cu bebelusi, dar trebuie acoperita si zona asta si daca e cerere, de ce nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

www.evarietate.ro/produse/38-instrumente-optice/63-microscoape/214-microscop-pentru-copii.html" target="_blank">Microscopul astaarata mult mia bine ca cel de la cora.

Sau www.imaginarium.ro/productos/detalle?referencia=46693" target="_blank">asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

na bun..mi-a sters Raul mesaju'...
cami e un scump si un dulce Flavius !

wow..ce valva am creat cu vaccinu asta! daca am fca e..al nostru ar fi unguresc..oricum ..cele romanesti nu vor fi date pre comercializare..nu?

legat de suzeta...Raul presteaza inca ztitzi...vio...si voi? xena indea? adica copchii..na

jucarii de craciun..inca nu m-am gandit..azi i-am luat d'alea de baie de la fisher price..de pus pe peretele vanii...si o masina cu telecomanda (pt mine si tati..ca suntem frustrati din frageda pruncie ca n-am avut..dar alti da...si o sa ne luam si elicopter)

revin daca apuc

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am mai pus poze de azi...ca azi am scos copilul afara in carut, a venit dna dr acasa...si bebe e bine, mi-a zis sa-l scot neaparat afara ..ce m-am bucurat eu......numai ca ma certam cu mama care e mai rea decat un copil mic, care sa duca caruciorul...

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Moni te pupa mama, e si normal sa te enerveze isteria, dar eu nu stiu de aia ca eu teveu romanesc n-am si ziare nu citesc, dar imi inchipui cam ce e acolo ; de aia m-am si bagat sa va povestesc cum a fost la noi ca am trecut exact prin boala asta, nu am scris sa ma laud cu ea. Cit priveste vaccinul obligatoriu, hai ma voi credeti ca au ei 23 de milioane de doze?? Vad ca se zice ca e obligatoriu aici in state – da de unde....

Boti jucariile muzicale au fost de succes, in special o toba si xilofonul.

Cami
vreau sa spun ca stralucesti, efectiv!!! Ce ma bucur pt voi

Anka odiseea pipi.... vezi ca or fi inventat potette pt adulti

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Boti mersi de pont. Am comandat si eu 2 carti.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Camy, vazut poze. Superb! Ma bucur foarte mult pentru voi!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

camy, ai grija cu pushtachitza sa nu fuga din patut ce precoce este, se si suceste mititelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Didi - de unde ati luat masinuta dansatoare? M-am uitat pe site-ul ala de am capiat, in cautarea unui buton de creare cont, si n-am gasit! Iar la contact nu e nici un nr de telefon.

Mergi la inceput