Oradea (48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Daria,Gabi superb,aveti copii minunati...ce dor mi-e si mie de o serbare,cat de mica.

Moni felicitari!!!!!!

Noi in vacantaaaa

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Multumesc mult de felicitari, fetelor! Din pacate eu sigur ma opresc aici, se pare ca nu mi-a fost data Biencuta (desi numele e pregatit de foarte multi ani), voi avea 2 cezariene si cardiologul mi-a recomandat ca pentru binele inimii mele sa ma opresc la 2 copii (eu am avut o malformatie congenitala si am fost operata).

Sunt putin dezumflata din cauza dezamagirii din familie, mai ales a mamei (ea de cand a aflat ca sunt insarcinata numai cu "fetita" se referea la bebe: ce face fetita? iti face figuri fetita, de aia ti-e rau), ca de dezamagirea soacrei nu prea imi pasa mie. Eu vreau doar sa fie sanatosi si sa ma ajute Dumnezeu sa-i educ cum trebuie, asta sigur va fi o provocare, dat fiind ca eu am crescut fara tata si nu stiu cum e sa ai un model masculin.

Chiar voiam sa intreb mamicile de baietei deja mai mari: CRIS, LAURA, GABI, MERCE: cum a evoluat relatia voastra cu baieteii pe masura ce au crescut? Mai vor sa se joace cu voi? Sau numai cu tati, ca el se pricepe la masinute, trenulete alea alea? Sunteti la fel de apropiati ca si cand erau mai mici? Ca mie numai de asta mi-e groaza, sa nu se "baieteasca" in sensul ca mami sa nu mai fie buna de partener de joaca si sa nu mai fie voie sa-i pup Eu de felul meu sunt tare lipicioasa, acum pe Luca il pup toata ziua si inca si el e foarte dragastos, sper sa ramana asa.

Monica, mami de Luca Andrei si 15+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Moni, eu sincer consider ca e bine ca vor fi doi baieti de varsta apropiata, le va fi foarte bine !
Importanta e sanatatea.
Din pacate, eu chiar acum am adaugat un nou blog la semnatura, al lui David, bb de Leditia - pe care am cunoscut-o printre primel persoane dp DC acu` mai bine de 5 ani, offf.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Moni , Andrei are 7 ani jumate si nu trece o zi in care sa nu vina sa ma iubeasca,sa ma pupe,sa ne dragalim,e lipit de mine,daca mergem undeva,are si iesiri de baiat mare si independent,si eu am fost asa lipicioasa cu el cand era mai mic,acum ma mai controlez si incerc sa nu-l zapacesc cu pupici.Nu-ti spun cate secrete avem,nu se vorbeste cu taica-su cum vorbeste cu mine.
Va fi bine,cat despre dezamagirea familiei,eu am trecut prin asta cu prima sarcina,toata lumea voia fetitza si erau convinsi ca e fetitza,numa eu am vrut baiat...sanatosi sa fim ,ca asta e cel mai important.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Moni-eu sint prietena lui Andrei.Cu mine se joaca, cu mine lucreaza pt scoala, cu mine adoarme.Eu sa nu lipsesc de acasa.
Pe taica-sau il admira si il copiaza uneori.
Aaaa, si inca vrea sa se insoare cu mine!!

Cand ma ia lumea cu povesti cu "fata", le povestesc de o familie cunoscuta, care are 3 fete si un baiat.Ghici cine a ramas cu parintii.Baiatul.Fetele sunt plecate prin tara, respectiv din tara.
Oricum, e minunat ca vor fi de varsta foarte apropiata, se vor juca mult impreuna, vor merge la aceeasi gradi...off, ce mai, SUPER!!

Am fugit!!!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

LAURA, CRIS mi-ati ridicat moralul de numai=numai cu povestile voastre!

DARIA, am citit si eu de Leditia, si la cazul ei ma gandeam cand ziceam ca nu conteaza decat sa fie sanatos. Inca nu si-a deschis cont pentru donatii? Scuze ca te intreb, o sa mai intru si eu la subiectul ei, insa tare greu apuc sa tin pasul si cu alte subiecte...

Monica, mami de Luca Andrei si 15+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Moni, uite al meu baiat e la fel de mamos- oricum nu se compara cu sora-sa, care e ca un lipici cand ma vede
Noi am trecut de faza insuratului cu mine, la un moment dat era tare disperat, ca trebuie s-o ia de nevasta pe Lili, destul de greu l-am convins, ca nici un frate nu are astfel de obligatii fata de surori
Insa la noi nu exista relatie cu tata, de nici o culoare. Taicsu e omul cu care isi petrece cateva ore pe luna, si cam atat. Oricum, pentru baietii nostri mereu vom fi prima dragoste

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

moni-important e sa fie sanatos acum asa gandesc dar acum cativa ani buni vedeam doar fetite... am fost in stare in 24 de ore sa fac doua ecografe sa ne poata convinge 2 dr. ca nu e fetita.

gabi, daria-felicitari!

La noi din pacate a fost doar in grupa cateva minute cu mosul iar filmuletul/pozele le vom primi in ianuarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Aseara a fost concert de colinde sustinut de Fuego la Casa de cultura a Sindicatelor din Oradea.
Am vazut afisul abia azi. Imi pare rau ca n-am stiut mai devreme, pentru ca tare mi-ar fi placut sa il ascult "live" pe Fuego. Ar fi fost minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

simina-da ,ar fi fost frumos sa ajungem dar avand in vedere ca pretul biletului pe persoana a fost 50 de lei chiar nu cred ca o familie in ziua de azi si-ar permite acest lux sau poate ma insel eu....

Mergi la inceput