Abdomen extra-plat (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

gata curatenia, gata spalatul si gata si sportul

cardio cu Billy 45 de min..mai incolo o sa fac cateva exercitii cu mingea

acum ma apuc de salata....tre' sa mai si mancam

fain de tine Allure..asa da workout uri..cand pleci?? sa vii cu poze neaparat

"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks

Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Allure, felicitari! Asa e vrem poze cu before si after...aveam si eu un cd cu baiatul asta pe acasa, ma duc sa-l sterg de praf diseara, ca vad ca e tare iubit pe aici

Hai mey Caro, pufoasa no way, nu am fost niciodata genul, osa-mi fac poze cu burta, chestia e ca mie imi place genul anorexic, mie imi plac oasele iesite in afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

am terminat programul de legs and back dupa care am bagat un Ab Ripper...in total 1 ora si 15 minute de transpirat.
acum imi beau shake-ul de proteine facut din: putin lapte de migdale, un sfert de banana, citeva capsuni si blueberries toate congelate de mine, 2 linguri de iaurt si praf de proteine amestecat cu spirulina si alte "bunatati" necesare dupa efort. si am mai mincat 2 linguri de brinza dulce de vaci...n-ar trebui, cu alergiile mele dar imi place.

Deci Marina vrea sa fie fotomodel...spune soro asa! Atunci da-i cu cardio tare si dieta hipocalorica...Nu stiu cit e de sanatos, mai ales de la o virsta incolo.

Luminita, iti dai seama ca vin cu poze si cu povesti jucy...poate chiar cu filmulete daca imi permite memoria aparatului.
Plec pe 22 Ianuarie, am 2 luni si o saptamina sa ma pun la punct cu exercitiile, ca nu vreau sa ma fac de ris acolo sa fiu aia slaba dar neputincioasa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Allure, cred ca o sa fie memorabil camp-ul. Mai ales daca o sa fie ultimul organizat de Tony.

Marina, ma faci sa imi modific targetul . Acum am aproape 53 de kg la 160, dar trebuie lucrat inca la tonifiere.

Carolinah, ma bucur ca ti-am fost de ajutor cu ebay-ul. Eu cam acolo incep cautarile cand vreau sa cumpar ceva. Tocmai am primit de ziua mea un ceas( nu a fost inca dar e un antecadou) la aproape jumatate de pret fata de Romania.

Azi am facut primul exercitiu din P90X dar mi se pare tare greu . Eu n-am fost niciodata genul sportiv, dar cu tae bo-ul nu aveam probleme. In schimb azi cred ca am facut cam 70% din exercitii. In plus au fost multe flotari pe care niciodata nu am putut sa le fac corect . Dar, daca am intrat in hora joc

O seara frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

puisor, targhetul fiecaruia cred ca e in functie de cum se simte bine. Cu o exceptie de cativa ani prin liceu eu am fost mereu f slaba, mereu am facut sport , am lasat-o mai moale dupa al doilea copil , am si imbatranit si s-a vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna seara dragi doamne/Buna dimineata dragi doamne de peste ocean:-)

Va ofer o melodie frumoasa
http://www.youtube.com/watch?v=B1e6RK4aMWI

Sa aveti un wekeend frumos si sanatos!

(mi-am schimbat cate ceva la semnatura, va invit sa vedeti)

daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

Buna seara dragi doamne/Buna dimineata dragi doamne de peste ocean:-)

de peste care ocean, ca la mine e 3 dupa amiaza. :-))
am vazut blogul pentru catei...

Allure, bucuria ta e molipsitoare, mai ca mi-a venit sa sar de pe scaun odata cu pampoanele alea jucause. :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Conchita- ceasul meu este dereglat:-)

daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Puisorule, nu dispera! Si eu am simtit exact la fel cind am inceput...tot cam 70% puteam sa fac din exercitii si, da, ala cu flotari este foarte greu, eu nici acum nu le fac pe toate complet ci cu modificari de numar sau pozitie (la sfirsit de set le fac pe genunchi citeodata...dupa 15 incolo). Asta e! Important e sa simti ca progresezi cam dupa o luna la numar. Tu ai si inceput cu cel mai greu set de exercitii!! Trebuia sa fi facut "kenpo" sau "cardio" ca-s mai simple!

Da sa vezi setul cu "back and legs" ce nasol e Sau "core synergistics"...Astea au devenit preferatele mele dupa ce le-am urit cu patima la inceput
Cel mai eficace e "Ab Ripper X". Scurt si la obiect. In 15 minute te zdrobeste...nu mai ai aer...La sfirsit sint intinsa pe jos in chinuri groaznice dar cu o satisfactie aproape orgasmica . Greu de explicat fenomenul.
Tae Bo e un nivel mediu, aici esti deja avansat, de aia ti se pare greu. Dar cum altfel sa avansezi daca nu depasesti nivelul mediu?? Stringi din dinti si mergi mai departe...intr-o zi vei constata ca esti mai puternica si vei vrea mai mult. Asta e secretul.
Da-i inainte!!!

By the way, ce febra o sa ai miine...ha ha!
Te previn de pe acuma, cind il faci pe ala pentru picioare n-o sa mai poti merge normal vreo 4 zile de dureri la fund
Anyway...baga mare! si nu sari mai mult de 1-2 zile pe saptamina ca e important sa ai continuitate.

Marina, ce CD ai tu cu Tony si de unde? Se gaseste in Ro asa ceva?

Deus, frumos tare blogul lui Oscar dar mi-a venit sa pling cind am citit E foarte impresionant.

Xio, trebuie sa fie bolnavioara daca nu mai da nici un semn pe aici. Nu mai pridideste sa-si stearga nasul.

Conchita, esti o draguta sufletista . Lasa ca o sa dai tu jos repede toate kg acumulate, in no time. Cum e genunchiul? Cind crezi ca vei fi apta de treaba la modul serios?

Miine lucrez. Nashpa. Va urez un weekend activ si placut!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

neatza, sexoaselor
ma primiti in vizita? (doar in vizita deocamdata)
Conchita, am primit si eu P90X-ul de la un prieten din State si m-am apucat de curand de el; si eu zic la fel, daca nu folosesti greutati mari si nu iei suplimente, nu ai cum sa ajungi muscle-woman...
Eu la 170 cm ajunsesem acu o luna si ceva la 69kile si am zis stop, acum sunt la 65 (fara diete, nebunii-- mancat mai rational, 3 mese, ultima masa la 6PM, dulciuri putine spre zero, dar am avut si motivatie:-D) si m-am apucat de P90X-- insa dupa 3 ani de pauza de sport, ma simt ca o baba
Targetul 1 e 60 de kile pana la sfarsitul anului, apoi la 57 unde ma simt eu OK.

Eu va urmaresc din umbra, ca nu e cazul de abdomen super-plat INCA:-D dar mi se pare un subiect super folositor. so keep it up!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput