Abdomen extra-plat (8)
Raspunsuri - Pagina 11
Marina spune:
eu in wk am program cu copiii. Asa ca sambata avem balet, am bagat o petrecere de copii, azi cumparaturi si lalaiala.
De bicicleta nu prea am avut elan asa ca m-am limitat la 20 min in viteza + abdomenele. De mancat un sandwich cu paine subtire subtire dimineatza , o banana si o cafea si o salata cu 2 felii de pizza pe la 4, care intentionez sa fie si ultima mea mancare pe ziua de azi. Un ceai si un pahar de vin si incepem o noua saptamana de munca
Va pup si va urez o seara super placuta. Ce mi-e dor si mie de un dans:)
z333 spune:
salutare fetelor
am intrat numai sa va spun noapte buna
sport nu am executat azi..mancat ca de obicei..very very much, mai ales tort...maine dimineata ma urc pe cantar sa vad ce mai zice..desi, nush cum naiba, dar azi am imbracat o pereche de blugi marimea 34 si ma asteptam sa crape pe mine..ciuciu nene, stau cam prea lejeri si ma oftica daca nu stau super stransi..totusi e ciudat,ca suncile de la mijloc is la locul lor..dar, sanatate sa fie ca restul le facem
v-am pupat
P.S. maine ma vopsesc...culoarea arata super fain in catalog, dar sa vad cum o sa arate si in capul meu..ii zice auriu stralucitor caramel..daca nu mai dau niciun semn de viata inseamna ca am facut cu nervii
"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks
Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ele Deci cine tre sa ma certe si pe mine sa nu mai pun dulce in gura??? Ca am bagat ceva napolitane azi. Si care e cardio??ca nu am nici unul care sa se chema asa Margelute Elena & Denisa NOI |
Te cert eu Lasa napolitanele copilului in pace! Ia-ti si tu ciocolata neagra si maninca 2-3 patratele cind iti vin crizele de desert. E mai sanatoasa.
Daca nu ai Cardio X inseamna ca nu ai toate programele. Sint 12 in total. Tu cite ai? Ti le enumar eu aici, tu fa inventarul:
1. Chest and Back
2. Plyometrics
3. Shoulders and Arms
4. Yoga
5. Legs and Back
6. Kenpo
7. Core Synergistics
8. Chest and Shoulders
9. Back and Biceps
10.Cardio X
11.Ab Ripper X
12.Stretch
Hai ca v-am innebunit azi cu mesajele! Am avut chef de comunicat.
Deus, ce frumos e sa mergi la dans! Dar cred ca as muri sa stau in fum de tigara!! Cum ai rezistat?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there
z333 spune:
ok..m-ati enervat tare si am cautat si eu programele lui Tony
am facut ab ripper x- doar 10 min ca am burta plina de bere, dar este wowwwwww..i love it..miercuri o sa ma joc si eu vreo ora cu mr Tony..poate lesin:))))
daca am facut eu abdomenul destul de fain cu exercitiile lu' Billy ptr abdomen, pai ab ripper ul asta o sa imi faca un super abdomen
am luat toate programele lui..dar momentan o sa ma axez pe abdomen, picioare si cardio..dupa aia marim doza
gata pe ziua de azi..somn usor
"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks
Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#
Allure spune:
in curind o sa schimbam titlul topicului cu "Abdomen extra-plat/ P90X/ SI6"
Ar fi pacat sa nu afle mai multe fete de programele astea...mai ales cele care se vaita ca nu au timp sa mearga la gym.
Am aflat ca Tony are un program "One on one" care consta intr-un workout facut de el, cu el, in gym-ul personal de acasa. Costa $20 pentru un singur DVD pe luna. Se face subscriptie. Cam scumputz dar cred ca e super. Ma bate gindul cind ma plictisesc de P90X sa recurg la ele. Oricum e mai ieftin decit sa merg la sala. Si muuuuuuult mai fun si cu rezultate excelente. Deci merita.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there
Deus spune:
Buna dimineata!
Cafeluta si la treaba:-)
Allure- vorbeste cu Tony sa trimita pachet si in Romania
Va pup, va doresc o saptamana buna si plina de multe bucurii
revin dupamasa cand am ce raporta, ca pana la ora asta nu pot sa raportez decat 1 pahar de apa si o cafeluta!
daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://community.webshots.com/user/Deusphoto
carolinah spune:
Hai ca m-am adunat si eu pe aici, dupa un w/e cam ca al Marinei cu balet, aniversare de copii etc + Slim in 6, evident.
Raportez ca m-am apucat de SI6 de joi, 29 oct si nu am sarit niciun workout pana acum,desi am fost plecata si in concediu si acum sunt pe stop. Still, am facut tot ca la carte! Sunt tare mandra de mine, recunosc. Pe 9 dec ar trebui sa fac ultimul workout si pe 10 dim sa trag linie, sa fac masuratori si poze si sa constat ce am realizat. Sper ca va fi relevant ceea ce voi vedea.
Nu vad rezultate inca (nici n-am eliminat inca apa de cm), insa citind pe acolo pe forumuri m-am prins ca de fapt rezultatele vin dupa o vreme si continua sa vina si dupa ce te opresti. Asa ca pana nu trec 6 saptamani, nu zic nimic. Teoretic maine termin de tot cu cm-ul pe luna asta, asa ca dupa aia ma lansez ca un Harley pe autostrada in Germania. Burn It Up here I come for a challenge.
Vad ca v-ati molipsit toate de P90X. Bravos!
Allure, ma bucur ca ai gasit loc la campul ala. Ce fain va fi, sunt sigura!
Ele, eu sunt in general caine de paza la faza cu dulciurile . Nici copilul n-ar trebui sa manance nu stiu ce porcarii de napolitane si biscuiti cu umplutura, bleeeeaaaaaaaaah, ce vina are sa manance toate porcariile. Nemaivorbind ca mama-sa ar trebui sa se abtina ca nu-i copil.
Deus, ma abtin sa citesc la blog acolo, ca inteleg ca e frumos, dar trist. Insa zilele astea sunt usor depresiva, in ciuda aparentelor. O fi vremea, o fi reminiscenta de (P)MS, o fi faptul ca maica-mea are iar probleme mari cu depresia ei... habar n-am, dar ma feresc de lucruri triste, chiar daca-s frumoase...
Ma duc acum. Mai vin.
puisorul spune:
Salutari
Ele, are dreptate Caro. Cel mai sigur ar fi sa nu mai cumperi nici fetei dulciuri ai atunci nu ar mai fi tentatii .
Azi am facut Cardio si chiar daca initial nu mi s-a parut greu pana la sfarsit am fost lac de apa.
De mancat am mancat asa: salata de vinete cu paine cu tarate si ridichi, de pranz am supa crema de conopida iar de cina salata verde cu ton si capere.
Allure, ai citit si ghidul de alimentatie de la P90X? Daca ai timp ne spui si noua ideile pricipale? L-am vazut si eu pe net dar e lung si mai e si in engleza asa ca nu prea am timp sa il lecturez.
O zi frumoasa si cu mult sport sa aveti
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...
Allure spune:
Ele, ai festelit-o! Ce ti-a zis-o Carolina p-aia cu dulciurile! Ca o adevarata sefa ce e! Asa am gindit si eu dar am zis sa nu ma bag in probleme de educatia copiilor cita vreme eu n-am.
Puisor, eu am citit planul nutritional si mi-am facut o idee dar nu urmaresc retetele lor ca mi-e sila sa gatesc niste chestii noi, nu am timp. Eu incerc sa maninc 3 mese la ore regulate si 2 snacks intre ele. Am taiat semnificativ desertul care era zilnic si incerc sa nu mai maninc dupa ora 6-7. De asemenea la fiecare prinz/dinner, ideal incerc sa am combinatie de proteina, ceva starch in cantitate mica si vegetale. Dimineata dupa workout, neaparat ceva proteina, minim 25 gr. parca e necesarul.
Pina acum am dat jos ceva grasime si am pus muschi, deci functioneaza. Mai lent decit as vrea dar am rabdare. Problema mea e ca maninc prea multa grasime. Imi place iaurtul nedegresat, untul de alune , deh...Sa fiu sincera, nici nu vreau sa ajung aschie, ca pe urma fac riduri si arat ca o baba uscata. Apoi ce folos ca am muschi? Prefer nitica burtica acolo...e mai cushy
Tu nu stii engleza?? Pai si cum intelegi instructiunile si indemnurile din video? Ca e foarte important!
V-am lasat. Spor la treaba sa aveti!
puisorul spune:
Allure, mersi. Pai stiu engleza dar cand l-am vazut asa lung am zis ca imi ia o vesnicie sa il citesc mai ales si cu una bucata copil atomic toata ziua pe cap.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...