Abdomen extra-plat (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

pfuu, "cracanata" e pagina asta..stie cine cum s-o faca sa arate normal??

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Buna dimineata doamnelor!! Ati avut o noapte obositoare de vorbesc singura pe aici?
Deus cum a fost la dans?
Am apucat sa ma uit la antrenamentele din P90x dar nu stiu cu ce sa incep?? ce ma sfatuiti?? (luati in calcul ca am si putina febra dupa antrenamentul de aseara )

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

pagina e cracanata din motive de linkuri lungi.

Buna dimineatza...io'st cam lipsita de chef, ma tot indemn sa ma urc pe bicicleta dar nu em elan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata la amiaz!
La 12 m-am trezit, am dansat pana la 4 dimineata intr-un club 30+ cu muzica disco/rock/retro
A fost super bine si ne-a placut atmosfera. Mult fum de tigara imi miroase parul ca o crasma...ma duc sa ma spal.
Azi pauza la sport ca am de calcat un munte de haine!

Va pup

daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Buna dimineata doamnelor!! Ati avut o noapte obositoare de vorbesc singura pe aici?
Deus cum a fost la dans?
Am apucat sa ma uit la antrenamentele din P90x dar nu stiu cu ce sa incep?? ce ma sfatuiti?? (luati in calcul ca am si putina febra dupa antrenamentul de aseara )

Margelute

Elena & Denisa
NOI

te sfatuiesc sa incepi cu Kenpo ca e cel mai simplu.
vorba vine dar macar nu tragi de greutati, nu e nici cu flotari nici cu tractiuni; just kicking and punching.
bafta!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

Ele, nu te ingrijora de ce NU poti sa faci. Puterea vine lucrind.
Si eu am inceput "pe genunchi" si am evoluat. Important e sa asculti instructiunile si indemnurile lui Tony.
Vezi sa ai o pozitie corecta cind executi miscarile, in special alea cu greutati, ca altfel iti afecteaza mijlocul. Uita-te mereu cu atentie cum se pozitioneaza persoanele din video si fa la fel.

De exemplu cind faci pt triceps, te apleci in fata cu un picior inainte, spatele e DREPT, mijlocul (si abdomenul) incordat si coatele pe linga corp, se misca numai antebratele. Corpul e stana de piatra. Asa se izoleaza muschiul corect si se evita accidentarile.

Tractiuni nu fac nici eu deocamdata, foloseste benzi elastice ca tipa din video. Este alternativa la chin-up bar.
Exista alternativa la orice pentru inceput! Nu va mai speriati degeaba!

Am tras un ochi la programul avansat P90X plus si am zis ca ce fac eu cu P90X regular e frectie la picior de lemn, fetelor!!! Pai ala e moarte curata!!!!!!!!! Si Deus, ghici cine presteaza in el? Tanti Tracy Morrow, care ai vazut cum arata dupa 6 copchii Am descoperit ca are si blog, unul interesant: http://traciplus7.blogspot.com/
Acolo am vazut clipul de care zisei si am citit chestii super interesante.

Ele, intentia mea este sa fac zilnic pt urmatoarele 2 luni ca am nevoie sa fiu in tip-top shape la camp-ul lui peste din Arizona, sa nu ma fac de ris acolo printre toti musculosii (nu ma refer la aspect, ca ala-i ok, ci la puterea de a executa corect minunile astea de flotari, squats, etc)
Lucrez minim o ora zilnic. Asa sint programele.

Puisor, ai facut core synergistics? Oooooooooo!!!
"Superman! Banana! Superman! Banana!" Cine stie, cunoaste!

Sa-mi spui daca ti-ai dat duhul la Plyometrics definitiv

Si eu am febra de la exercitiile pt picioare de alaltaieri!
Va las ca am intilnire cu Tony. Nu-mi place sa-l las sa astepte. Azi lucram cardio si abdomen.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

Pana la urma am executat Ab ripper x, ca am febra la picioare si asta la mine are doar 17 min.Pe celelalte le studiez dar eu nu am nici un gand sa ma reapuc de facut zilnic antrenament. La tae bo am facut zilnic la inceput..cu rezultate ce-i drept dar dupa am stationat ca se invatase organismul meu cu antrenamentele. Chiar nu vreau sa ajung sa fac 2 ore pe zi. Si sunt pretentiosa la antrenamente ca nu imi plac toate..nu sub forma dificultatii lor si in modul in care te capteaza. La pilates caaasc de mor. Nu-mi place si pace.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Ele, mai poti sa faci si cardio ca e usurel...tocmai l-am terminat dupa care am bagat un Ab Ripper. Sint franta.

Mi-am mincat brinzica dulce cu afine si mai tirziu imi fac un ceai verde.
Ma duc la piata acum sa-mi incarc frigiderul de fructe si legume.

Voi ce sport mai faceti? Ce mai mincati? Raportul!!!!!!!

Sint hotarita sa nu mai bag dulciuri in gura mea cel putin 2 luni de acu inainte De cind m-a certat Carolina ca am mincat cozonacul ala ca Haplea, nici ca m-am mai atins de nimic! (sau parca am avut o data o tarta mica, nu mai retin...) Oricum m-am invatat minte.

Deci la mine grupul asta functioneaza de minune.

Mergi la inceput

Ele, nu trebuie sa faci 2 ore pe zi...e prea mult. Nici in fiecare zi nu trebuie, dar vreau sa ajung mai repede la target dupa care ma potolesc.
Am si eu citeva programe care nu ma omor cu ele: ala de streching mi se pare super boring, n-am trecut niciodata de jumate iar ala de yoga la fel...eu fac yoga de una singura cum stiu eu, nu prea-mi place ce face Tony. In rest le cam fac pe toate, imi plac. Toate sint challenging.

Pilates, la fel... acum mi se pare ca dorm pe mine cind le execut.
Asta e! Am avansat! Cind am inceput pilates acum 5 ani ma opream in mijlocul abdominalelor si plingeam de nervi ca nu puteam face dupa care o luam de la cap.

Mergi la inceput

Deci cine tre sa ma certe si pe mine sa nu mai pun dulce in gura??? Ca am bagat ceva napolitane azi.
Si care e cardio??ca nu am nici unul care sa se chema asa

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput