Virusul H1N1 (2)

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Eu nu am inteles de ce s-a facut campania anti vaccinare la tembelizor. Am vazut si eu o mostra, un doctor care spune ca organismul nu elimina mercurul si pentru asta e daunator, referitor la faptul ca vaccinul contine acel derivat de mercur.

Nu am auzit pe nimeni intrebind pe Streinu-Cercel ce e cu mercurul ala, ca sa imi fac o parere obiectiva despre cit de daunator e. Adica sa aud pareri din AMBELE tabere.

Am si eu o parere despre mercurul ala. Atitea vaccinuri il contin, ca se poate considera testat suficient. Si mai am o parere: ca mercurul din pestele oceanic e cu adevarat daunator dar daca nu e o companie farmaceutica la mijloc sa il vinda, pur si simplu nu conteaza..

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Eu am citit/auzit in mai multe locuri ca in vaccin sunt 0,01micrograme mercur, iar doza toxica e de la 5o micrograme in sus. Am gasit pt voi www.apropo.ro/news/util/afla-care-sunt-consecintele-si-ce-rol-are-thiomersalul-etil-mercur-din-cantgrip-5318936" target="_blank">articolul acesta.
Dar fiola de vaccin ati vazut-o cat e de mica? Cum e posibil sa creada cineva ca o cantitate infima dintr-un lichid ar putea produce cancer si boli neurologice?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireluta39 spune:

PsichoMom,se vede clar ca tu faci parte din cei mai putin de 500 000 care s-au vaccinat,iar eu,din randurile celor 20 de milioane de oameni din tara asta,care nu cred intr-un vaccin facut si testat in doar 3 luni de zile.Randuri ce le ingroasa si medici din toata tara,chiar si cei din Colegiul Medicilor.Si cu toate ca suntem cu totii vaccinati cu asa zisele vaccinuri ale copilariei,nu vad de ce trebuie sa devenim la varsta maturitatii cobaii lui Cercel.Pentru ca,din cate stiu eu,nimeni dintre colegii lui n-a iesit la rampa sa-i sustina afirmatiile referitoare la cat de bun si eficient este acest vaccin.Si la urma urmei,asta e alegerea mea si a multor cunostinte si rude.Si pentru ca m-ai intrebat,sa sti ca nu m-am vaccinat antigripal niciodata,dar in schimb,consumam,eu si familia mea foarte multe citrice,fructe si legume bogate in antioxidanti,ceea ce ne intareste sistemul imunitar si astfel,organismul are puterea sa lupte contra diverselor forme de gripa.E un sfat ce ti-l dau si tie.Gratis.

www.blogulluiaurel45.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Nici eu nu ma vaccinez.
De ce?
Pentru ca din punctul meu de vedere, vaccinarile au depasit demult rolul lor initial de preventie pentru bolile grave si au ajuns sa fie obiect de marketing/vanzari. Nemaivorbind ca eu stiu caz de poliomelita facuta in urma vaccinului, ceea ce mi se pare mult mai groaznic decat sa faci poliomelita fiindca NU te-ai vaccinat. Diferenta fiind liberul arbitru.

Si pentru ca bunul meu simt, de om prost din popor, imi spune ca nu m-am nascut pe Marte, ci pe Pamanat, si deci am un sistem imunitar care s-a dezvoltat pe aceasta lume si care teoretic ar trebui sa faca fatza cu brio la gripe si alte contagioase.Mai ales daca e vorba de gripe dezvoltate normal si nu de virusi de laborator. Imi asum riscul sa fiu eu aia care sa nu faca fatza.

Sper ca in tara asta sa nu se ajunga niciodata la abuzuri in care daca te vaccinezi/sau nu te vaccinezi esti etichetat si ti se baga pumnul in gura. La noi cumva numai curentul majoritar prinde curaj sa vorbeasca.
Acum majoritar sunt cei pro vaccinare. Respect decizia lor. Eu personal insa nu cred intr-un sistem medical preventiv bazat pe vacinare - eu as scoate si ROR-ul din schema obligarie, de exemplu.

Mai degraba cred ca ar trebui ca medicii sa manifeste la fel de multa pasiune pe cata pun in vaccinare, in a recomanda si impune un stil de viata sanatos, care sa asigure ca sistemul imunitar al pacientului e pregatit sa faca fatza provocarilor.
Stiu destul de multe mame care nu au nici o problema in a da copiilor (de pana in 10 ani) - cola, fornetti, hamburgeri etc - si asta zilnic-, care nu ii scot afara pt ca ploua, ninge, bate vantul, e prea soare, e prea cald..deci nu-i scot afara aproape deloc ... dar le fac acelorasi copii toata gama de vaccinuri - prevenar, heptatita a, antigripal etc.Poate ca sunt singura persoana careia i se pare ceva in neregula cu genul acesta de preventie.
Sau ne speriem numai de ceea ce ne ucide azi???? Sau numai de ce ni se spune ca trebuie sa ne speriem?

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Citat:
citat din mesajul lui mireluta39

PsichoMom,se vede clar ca tu faci parte din cei mai putin de 500 000 care s-au vaccinat,iar eu,din randurile celor 20 de milioane de oameni din tara asta,care nu cred intr-un vaccin facut si testat in doar 3 luni de zile.Randuri ce le ingroasa si medici din toata tara,chiar si cei din Colegiul Medicilor.Si cu toate ca suntem cu totii vaccinati cu asa zisele vaccinuri ale copilariei,nu vad de ce trebuie sa devenim la varsta maturitatii cobaii lui Cercel.Pentru ca,din cate stiu eu,nimeni dintre colegii lui n-a iesit la rampa sa-i sustina afirmatiile referitoare la cat de bun si eficient este acest vaccin.Si la urma urmei,asta e alegerea mea si a multor cunostinte si rude.Si pentru ca m-ai intrebat,sa sti ca nu m-am vaccinat antigripal niciodata,dar in schimb,consumam,eu si familia mea foarte multe citrice,fructe si legume bogate in antioxidanti,ceea ce ne intareste sistemul imunitar si astfel,organismul are puterea sa lupte contra diverselor forme de gripa.E un sfat ce ti-l dau si tie.Gratis.

www.blogulluiaurel45.blogspot.com

Merci, Mireluta de sfaturi.... Cat despre restul... am sa ma multumesc sa zambesc... Din nefericire experienta m-a invatat ca de cele mai multe ori, cand vine vorba de puterea de convingere a zvonului, orice argument este inutil....

Sunt perfect constienta ca toti cei carora le-a intrat in cap ca acest vaccin este o conspiratie mondiala, sunt pe deplin decisi sa lupte cu toate fortele contra lui si sa-i convinga si pe altii...

Nu am facut o psihoza din asta, nu vad virusi plutind in aer prin mall, dar atata vreme cat exista o protectie contra unei boli cu o rata de mortalitate semnificativa, prefer sa nu-mi asum riscul...
Ce naiba vroiati sa testeze la el? Baza lui, compozitia este aceeasi ca la toata vaccinele antigripale produse de Cantacuzino. Odata izolat virusul asta nou, i-au adaugat tulpina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

ce de lozinci
cobaii lui cercel
restul de 20 milioane de romani

Sistemul imunitar nu e ceva masurabil, e influentat de oboseala si stres de exemplu. Singura metoda sigura ca sa eviti imbolnavirea este vaccinarea, pentru ca prin vaccinare se produc anticorpi. Derivatul de mercur este folosit pentru conservarea vaccinurilor de foarte foarte mult timp (de pe vremea cind toti erau constienti ca vaccinurile salveaza cu adevarat vieti).

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireluta39 spune:

Da,bine,cum zici tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

ce de lozinci
cobaii lui cercel
restul de 20 milioane de romani

Sistemul imunitar nu e ceva masurabil, e influentat de oboseala si stres de exemplu. Singura metoda sigura ca sa eviti imbolnavirea este vaccinarea, pentru ca prin vaccinare se produc anticorpi. Derivatul de mercur este folosit pentru conservarea vaccinurilor de foarte foarte mult timp (de pe vremea cind toti erau constienti ca vaccinurile salveaza cu adevarat vieti).

Am blog

Eu stii ce i-as invita pe amatorii de astfel de lozinci? Sa vina cu argumente, cu dovezi sau macar cu ceva explicatii logice.
De exemplu: in ce fel a obtinut Prof Streinu profit din aceasta campanie de vaccinare (asta am auzit-o cel mai des) sau chiar si treaba aia cu cobaii... cum vine asta? Concert!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Eu nu inteleg de unde atata inversunare cu vaccinarea asta, si de ce nu are fiecare dreptul sa decida ce e mai bine pt el...

Si la fetitza mea la gradinitza, in grupa ei au fost 2 cazuri de gripa, dar s-au vindecat fara probleme si nu s-au imbolnavit ceilalti. Nu s-a inchis gradinitza, clasa, totul s-a desfasurat normal fara isterie.

Si sunt si aici destui medici si asistenti medicali care nu s-au vaccinat, si asta e, nu-s nici mai prosti nici mai destepti decat altii si n-au studiat nici in Romania pe vremea comunismului, Capcaunule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Vauva
Sa speram ca scapam macar de isterie...

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Citat:
citat din mesajul lui magghyc

Nici eu nu ma vaccinez.
De ce?
... Nemaivorbind ca eu stiu caz de poliomelita facuta in urma vaccinului, ceea ce mi se pare mult mai groaznic decat sa faci poliomelita fiindca NU te-ai vaccinat. Diferenta fiind liberul arbitru...

Poliomielita nu o faci fiindca nu te-ai vaccinat ci fiindca nu te-au vaccninat parinti. Cam cum se va uita acel copil la liberul arbitru al parintilor?

Pana una alta iata ce am gasit eu pe net... deci nu ne mai inoculam cu cipuri lichide, pe langa portocale si lamai sunt si alte lucruri intersante pe net :)

Si în Tarile Române se practicau diferite metode preventive ompotriva variolei. În Transilvania si Valahia se practica un procedeu numit ultuire (var. altuire, oltuire): se scaldau copiii nou-nascuti în lapte provenit de la vacile bolnave de variola vacilor, care aveau pe uger pustule de variola.

In Banat se practica o metodă de variolizare care a fost descrisa de italianul Francesco Griselini, în lucrarea sa din anul 1780, Incercare de istorie politică si naturala a Banatului Timisoarei:
Acolo unde se stie că în sat ori în vecinătate un copil ar avea vărsatul cel bun, numit de romani „bubat al mare” sau erupția cea mare, se cumpara de la mama, potrivit vechiului obicei, substanța secretata - de un creitar pentru un singur copil, de doi sau trei creitari dacă trebuie inoculati mai mulți copii. Mai întâi se cerceteaza dacă bubele sunt de natura bună ori rea, numite de români „bubat al mic”, adica eruptia cea mica. Daca se constată că sunt de natura buna, o astfel de pustulă este sparta cu un ac, iar substanta se stoarce într-o cutiuta de lemn tare, anume confecționata în acest scop. Grabind acasa cu aceasta secreție, ea este administrata în mai multe feluri: fie că se toarna pe partea cea mai carnoasa a bratului copilului care urmează a fi inoculat, frecându-se cu o bucată de pânză spartă, atata vreme pană ce portiunea se înroseste si se inflameaza, fie ca se produce o mica rana in acelasi loc si se varsa o picătura din otrava de bubat, legandu-se apoi rana cu o bucata de panza veche. Cu asta totul s-a terminat.

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei

Mergi la inceput