Virusul H1N1 (2)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui psichoMom

Citat:
citat din mesajul lui mireluta39

Ati vazut ca au disparut cozile de la spitale pentru vaccinare?Cum au inceput ziaristii sa aduca si argumente contra,cum a slabit in intensitate toata treaba.Eu si familia mea nu ne-am vaccinat si nici n-o s-o facem.

www.blogulluiaurel45.blogspot.com

Bravo, Mireluta, asa sa faci, tine-te tare, nu-i lasa pe nenorociti sa-ti bage cipuri, si alte bazaconii in organism!!!

Da'ia zi: antigripal, te-ai vaccinat vreodata? Contra gripei sezoniere... A! Sau vre-un vaccin de-asta din schema obligatorie ti-ai facut? Daca da, nasol! Contin acelasi lucru! Doar tulpina de virus difera! Cred ca esti in pericol deja!

Mai am eu un caz in familie: ea insarcinata, cu astm, obezitate si nici ea nu mai stie cati alti factori de risc... Medicul nu i-a recomandat sa se vaccineze ea. Dar sotul ei, care lucreaza cu publicul intr-o institutie, nu vrea sa se vaccineze ca a auzit ea ca e ceva nasol cu vaccinul asta! A dracului zvonistica ce face din om!

sunt dr care recomanda vaccinarea si dr care nu recomanda.
nu vad argumentul mistoului asta ...

***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Citat:

Citat:

Ati vazut ca au disparut cozile de la spitale pentru vaccinare?Cum au inceput ziaristii sa aduca si argumente contra,cum a slabit in intensitate toata treaba.Eu si familia mea nu ne-am vaccinat si nici n-o s-o facem.

Bravo, Mireluta, asa sa faci, tine-te tare, nu-i lasa pe nenorociti sa-ti bage cipuri, si alte bazaconii in organism!!!

Da'ia zi: antigripal, te-ai vaccinat vreodata? Contra gripei sezoniere... A! Sau vre-un vaccin de-asta din schema obligatorie ti-ai facut? Daca da, nasol! Contin acelasi lucru! Doar tulpina de virus difera! Cred ca esti in pericol deja!

Mai am eu un caz in familie: ea insarcinata, cu astm, obezitate si nici ea nu mai stie cati alti factori de risc... Medicul nu i-a recomandat sa se vaccineze ea. Dar sotul ei, care lucreaza cu publicul intr-o institutie, nu vrea sa se vaccineze ca a auzit ea ca e ceva nasol cu vaccinul asta! A dracului zvonistica ce face din om!

Foarte rautacios raspunsul tau, ca si al altora de pe aici.Hai sa iti spun si eu ceva : eu, sotul meu, parintii si fratii nostri, nu ne-am vaccinat niciodata de gripa sezoniera....e pur si simplu alegerea noastra, poate fi buna, poate fi rea...bunicii mei s-au vaccinat o singura data, cand, gandindu-se ca sunt batrani, mai bine se protejeaza....vrei sa stii ceva? au racit mai rau ca niciodata...care ar mai fi argumentul sa se mai vaccineze din nou, daca tot se imbolnavesc?....a, da, teoria ca nu s-au imbolnavit de tulpinile ce le continea vaccinul, ci de alta...ok,intreb din nou atunci: ce rost mai are sa se vaccineze?...vezi tu, fiecare are argumente pentru care face o alegere, fie ca tu esti de acord cu ea , fie ca nu....daca tu te-ai vaccinat, bravo tie, esti la adapost...pana la urma nu inteleg care e rostul agitatiei pe aici a celor care s-au vaccinat, pentru ca oricum nu mai pot fi "infectati" de cei care au ales sa nu o faca.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca16
bunicii mei s-au vaccinat o singura data, cand, gandindu-se ca sunt batrani, mai bine se protejeaza....vrei sa stii ceva? au racit mai rau ca niciodata...

Stiu eu unii care dupa ce s-au vaccinat o singura data au avut accident de masina a doua zi, cu smurd si tot tacamul. De-atunci nici nu mai vor s-auda de vaccinuri.

Mergi la inceput

Mai stiu si eu unii care cred ca le stiu pe toate..probabil li se trage de la vaccin

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:

Citat:

sunt dr care recomanda vaccinarea si dr care nu recomanda.
nu vad argumentul mistoului asta ...

***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Draga mea, nu de gravida, careia medicul a decis ca nu este bine sa se vaccineze era problema... Ea a decis sa ramana in casa luna ramasa pana cand naste si sa se intereseze daca poate sa se vaccineze dupa... Sotul ei insa, desi lucreaza cu publicul a decis sa nu se vaccineze, ca asa a auzit el ca vaccinul asta nu e sigura, si o expune pe ea.... Intelegi?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Foarte rautacios raspunsul tau, ca si al altora de pe aici.Hai sa iti spun si eu ceva : eu, sotul meu, parintii si fratii nostri, nu ne-am vaccinat niciodata de gripa sezoniera....e pur si simplu alegerea noastra, poate fi buna, poate fi rea...bunicii mei s-au vaccinat o singura data, cand, gandindu-se ca sunt batrani, mai bine se protejeaza....vrei sa stii ceva? au racit mai rau ca niciodata...care ar mai fi argumentul sa se mai vaccineze din nou, daca tot se imbolnavesc?....a, da, teoria ca nu s-au imbolnavit de tulpinile ce le continea vaccinul, ci de alta...ok,intreb din nou atunci: ce rost mai are sa se vaccineze?...vezi tu, fiecare are argumente pentru care face o alegere, fie ca tu esti de acord cu ea , fie ca nu....daca tu te-ai vaccinat, bravo tie, esti la adapost...pana la urma nu inteleg care e rostul agitatiei pe aici a celor care s-au vaccinat, pentru ca oricum nu mai pot fi "infectati" de cei care au ales sa nu o faca.

21+

Ce sa fac, asa sunt eu, mai rautacioasa cand vad argumente de-astea "culese din popor" si care contrazic pana la epuizare argumente stiintifice... (ma refer la postarea Mirelei, nu la a ta)

Ref la problema bunicilor tai. Vaccinul antigripal, asa cum ii zice si numele, protejeaza impotriva gripei.... nu impotriva tuturor racelilor, virozelor... care, da pot fi enervante si repetate pe parcursul unei ierni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu nu am inteles de ce s-a facut campania anti vaccinare la tembelizor. Am vazut si eu o mostra, un doctor care spune ca organismul nu elimina mercurul si pentru asta e daunator, referitor la faptul ca vaccinul contine acel derivat de mercur.

Nu am auzit pe nimeni intrebind pe Streinu-Cercel ce e cu mercurul ala, ca sa imi fac o parere obiectiva despre cit de daunator e. Adica sa aud pareri din AMBELE tabere.

Am si eu o parere despre mercurul ala. Atitea vaccinuri il contin, ca se poate considera testat suficient. Si mai am o parere: ca mercurul din pestele oceanic e cu adevarat daunator dar daca nu e o companie farmaceutica la mijloc sa il vinda, pur si simplu nu conteaza..

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ia sa ma bag si eu putin in discutie, am avut la cursuri doua colege care au facut gripa porcina, la interval de doua luni, suntem 12 cursanti, cu profesoarele 14, 14 persoane. si nimeni nu s-a contaminat. eu chiar stau langa cea de-a doua colega care a avut gripa. au venit la scoala in primele zile, ca nu s-au simtit rau intratat incat sa stea acasa.
inca astept sa vad daca altcineva din clasa va face gripa! a, si avem doua colege gravide, care au venit tot timpul la cursuri si carora medicii nu le-au recomandat vaccinul.

acum ma duc 'napoi la cartile mele.

editez, ca am uitat sa spun, nu s-a panicat directoarea, nici altcineva, n-a venit nimeni sa ne impuna vaccinarea sau sa inchida scoala. suntem in total cred, vre-o 60 cursanti. si functionam intr-o cladire mare cu foarte multe firme. deci foarte multe persoane.

ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Eu nu am inteles de ce s-a facut campania anti vaccinare la tembelizor. Am vazut si eu o mostra, un doctor care spune ca organismul nu elimina mercurul si pentru asta e daunator, referitor la faptul ca vaccinul contine acel derivat de mercur.

Nu am auzit pe nimeni intrebind pe Streinu-Cercel ce e cu mercurul ala, ca sa imi fac o parere obiectiva despre cit de daunator e. Adica sa aud pareri din AMBELE tabere.

Am si eu o parere despre mercurul ala. Atitea vaccinuri il contin, ca se poate considera testat suficient. Si mai am o parere: ca mercurul din pestele oceanic e cu adevarat daunator dar daca nu e o companie farmaceutica la mijloc sa il vinda, pur si simplu nu conteaza..

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Simona, am citit zilele trecute o explicatie a directorului Institutului Cantacuzino referitor la povestea cu mercurul. Toate vaccinele contin o cantitate infima dintr-un derivat de mercur, complet inofensiv pentru organism, data fiind cantitatea... Scopul folosirii lui este impiedicarea contaminarii vaccinului.

Cat despre permiterea mediatizarii campaniei anti vaccin... iresponsabilitate.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

21+

Ce sa fac, asa sunt eu, mai rautacioasa cand vad argumente de-astea "culese din popor" si care contrazic pana la epuizare argumente stiintifice... (ma refer la postarea Mirelei, nu la a ta)

Ref la problema bunicilor tai. Vaccinul antigripal, asa cum ii zice si numele, protejeaza impotriva gripei.... nu impotriva tuturor racelilor, virozelor... care, da pot fi enervante si repetate pe parcursul unei ierni...

In sfarsit, mirela nu adusese nici un argument din popor.Despre teoriile cu cipul nici nu am auzit, dar nici nu imi doresc.Nu vreau sa ma cert cu nimeni si asta e ultima mea postare aici, nu am absolut nimic impotriva vaccinului si tot asa nu am incercat sa conving pe nimeni sa nu se vaccineze, doar ca mi se pare de bun simt sa acceptam si pareri diferite de cele proprii, fara bataie de joc si misto.Singurul lucru care mi-a displacut a fost isteria creata in jurul vaccinarii.

Legat de bunicii mei, lor li s-a spus ca a fost gripa, dat fiind faptul ca au avut febra peste 39, frisoane etc.

21+

Mergi la inceput