Virusul H1N1 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Draga aissa,
Sa ne tii la curent daca ai vreo reactie la vaccin( eu cred ca nu se pune problema)..Am vorbit si eu la medicul de familie...In principiu, desi acum ceva timp eram impotriva vaccinului de orice fel,acum sunt 60% pentru vaccinare....
Pupici,
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Dr Streinu apare la tv si vorbeste despre virusul H1N1 , ba chiar despre vaccinare .

Curios ca dansul vorbeste despre existenta acestui virus in timp ce doctorita la care am ajuns la Camera de Garda a Spitalului Victor Babes (unde domnia sa este director ) mi-a spus putin ironic chiar ca ea nu a auzit de virusul H1N1.

Inainte sa ma prezint la Camera de Garda si mi-au spus de asemeni ca nu au auzit de gripa porcina .

Ce sa inteleg ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

In vederea eliberarii locurilor de parcare supraaglomerate, a fluidizarii traficului si a decongestionarii mijloacelor de transport in comun in orele de varf locuitorii cartierului Berceni sint rugati sa NU se vaccineze. Va multumim!

Invingem impreuna Romania bunului simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Informatie strict, dar strict secreta: Vaccinul produs la noi in tara da dependenta de cola si hamburgher.
Se spera ca prin vaccinarea populatiei se va mari consumul acestora si ... se vor colecta bani mai multi la buget.
Sa va vaccinati bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Da Capcaunule, probabil coroborat cu taxa pe fast-food, abia acum am inteles totul

Lili, nu simt absolut nimic, putin ma doare mana (ca am dormit pe ea) dar locul intepaturii nici nu se vede.

Theodora asa sper si eu, mai am multe de facut in viata si n-as vrea sa ma duc deja de la un muc.

Tab eu ma gandesc asa: din cate am priceput eu, problema acestui virus e ca e nou pt noi ca si organism, nu prea il cunoastem , asa ca de aici vine incidenta mare de imbolnaviri. Pana acum eu nici nu m-am gandit sa ma vaccinez de gripa sezoniera, nu prea racesc si daca o fac e chiar raceala de la mers dezbracat/baut rece. Eu m-am gandit ca chiar daca tulpinile se schimba, radacina lui ramane totusi, undeva cumva chiar si o ramura mutanta tot seamana cu cea pt care eu voi fi imunizata prin vaccin, asa ca ma gandesc ca macar pt un sezon pot sta calma...

Cat despre gradi, eu nu am mai dus fata din decembrie si la noi la gradinita se behaie la greu, ii aud pe unii cum isi dau duhul pe acolo. Insa nu vreau sa fiu nici intr-o tabara nici in alta. De ce spun asta? Fata mea tuseste de la inceputul lunii decembrie, traheo-bronsita, amigdalita, a luat 3 ture de antibiotic in 3 saptamani si tone de sirop de tuse, aerosoli etc. Si inca tuseste ca un tabagic. Eu una stiu ca nu are gripa pt ca nu are niciun alt simptom dar daca voi o auziti tusind e posibil sa va speriati. Refuz sa cred ca sunt inca aiuriti care nu au auzit de gripa asta (???!!!) si care in ciuda simptomelor smulg copilul bolnav din pat si il duc la gradi.
Insa, pt ca nu o pot imuniza si pt ca mie una mi-e frica de varful ce se anunta si din fericire posedam una bucata bunica pensionara, o sa o tin acasa si luna ianuarie. Atat le trebuie sa imi zica ceva ca a lipsit.
Singura preventie e un smac cu care le da asistenta pe maini la intrare, nu ii controleaza deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

un articol recent, pt cei din US:

http://www.businessweek.com/lifestyle/content/healthday/634822.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iael

Dr Streinu apare la tv si vorbeste despre virusul H1N1 , ba chiar despre vaccinare .

Curios ca dansul vorbeste despre existenta acestui virus in timp ce doctorita la care am ajuns la Camera de Garda a Spitalului Victor Babes (unde domnia sa este director ) mi-a spus putin ironic chiar ca ea nu a auzit de virusul H1N1.

Inainte sa ma prezint la Camera de Garda si mi-au spus de asemeni ca nu au auzit de gripa porcina .

Ce sa inteleg ?

Iael, sincer, fara sa te superi pe mine, doctorita aia cred ca e absolut cretina. Nu dr. Strainu a inventat virusul asta, se vorbeste de el de un an in toata lumea. Indiferent de controversele legate de vaccin, sa spuna ca nu a auzit de virus si sa te intrebe ce e aia gripa porcina, mi se pare imbecilitate la drumul mare.
Eu te-as sfatui sa schimbi doctorul si sa mai ceri o opinie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

toata lumea ne indeamna sa ne vaccinam, dar medicul meu de familie nu are vaccinul a avut doar 50 de doze...cica sa mai telefonez...si atunci ce fac? astept?
PS. stau la curte deci nu ocup locuri de parcare

29 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Poti merge la Bals din cate am inteles eu, au acolo centru pt vaccinari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Am vazut pe Realitatea ce isterie e la Bals - cozi de mii de oameni. Acum, eu cred ca ai sanse mult m ai mari sa iei ceva stand la coada cu toti oamenii aia, ca oricum vaccinul nu te protejeaza imediat, decat daca iti vezi de treaba ta, stai mai pe langa casa si eviti aglomeratiile.

Nu-mi place isteria asta.....nu-mi place deloc.

Mergi la inceput