Peria rotativa electrica de aranjat parul

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde
La modelul 8032 eu nu vad trecute directii de rotire.
Ori asta este foarte important. Ca nu ma chinui eu cu mana sa intorc peria ci se roteste peria in momentul apasarii pe un buton.

Eu am modelul 9220 si sunt multumita, dar de precizat ca nu am parul ondulat. Am parul cat se poate de drept si o folosesc pt a da volum parului, a indoi un pic varfurile si a obtine o coafura aranjata.

asa mama, saru mana. ca alea doua viteze se pot referi si la viteza de difuzare a aerului, ca la foehn, nu? ca si in titlu, una e rotativa si una nu. musai sa ma duc sa le vaz in realitate
multumesc inca o data!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Posed si eu modelul roz, cel care se si roteste. Intr-o vreme ma experimentasem si imi iesea bine parul (am parul lung), dar eu mai mult il indreptam cu placa, doar putin ondulat la varf (nu ca fata din poza de pe cutie, cine are peria stie despre ce vorbesc )

De la o vreme prefer placa, obtin cam acelasi efect cu mai putin efort.

PS Roxana, 9220 are 2 trepte de viteza, 2 niveluri de temp, 2 directii de rotire
8032 doar 2 trepte de viteza si 2 niveluri de temp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunnyday07

Posed si eu modelul roz, cel care se si roteste. Intr-o vreme ma experimentasem si imi iesea bine parul (am parul lung), dar eu mai mult il indreptam cu placa, doar putin ondulat la varf (nu ca fata din poza de pe cutie, cine are peria stie despre ce vorbesc )

Eu n-am reusit niciodat sa aranjez parul ca tipa de pe cutie

A incercat cineva i-a iesit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

l-am testat.Gata!M-am convins...solutia e placa!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

eu nu pot sa-mi intind parul (ondulat natural) decat daca il intind intai cu peria, apoi trec la placa ... altfel nu merge si nici nu rezista... intai cu peria, pt. ca daca il las sa se usuce fara sa-i dau o forma, se onduleaza si ma chinui mult mai mult cu placa, in plus nu iese al fel de intins...
Nu mi-am distrus parul de la placa... fac treaba asta de aprox. 9 luni... iar tunsoarea era un bob asimentric, in genul victoriei backham... Faceam treaba asta cam la 5 zile...
Ca sa nu-l ard, folosesc mereu masca, dupa spalat, si apoi ulei sau balsam pt. protectia impotriva placii/feonului...

Dar sapt. asta m-am plictisit de operatiunea asta si am trecut la par scurt... mai putin de aranajat

Multumim pentru voturi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput