Peria rotativa electrica de aranjat parul

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Ramiris, Madelaine-voi aveti par lung?
Eu am par lung, buclat naturalsi-l vreau intins...Placa e prea agresiva.Help...

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Eu am parul doar pana la umeri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

am mai gasit niste discutii despre perie
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=90237
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113272

Poate va ajuta.Eu tot nu m-am hotarat

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

oare e eficienta si pt un par mai scurt?
e vorba despre peria www.domo.ro/Electrocasnice/Ingrijire_personala/Uscatoare_&_Ondulatoare_de_par/Rowenta/Perie_rotativa_cu_aer_cald_Brush_Activ_CF_9220D0" target="_blank">asta?
*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si eu as vrea sa intreb acelasi lucru ca Mychidutza, Arianna, Flori, voi de care aveti? si care este diferenta intre www.domo.ro/Electrocasnice/Ingrijire_personala/Uscatoare_&_Ondulatoare_de_par/Rowenta/Perie_rotativa_cu_aer_cald_Brush_Activ_CF_9220D0" target="_blank">rowenta 9220 si www.domo.ro/Electrocasnice/Ingrijire_personala/Uscatoare_&_Ondulatoare_de_par/Rowenta/Perie_cu_aer_cald_si_accesorii_Rowenta_CF_8032" target="_blank"> rowenta 8032 ? in afara de pret
ca vad ca au ambele 2 trepte de caldura, 2 viteze, aer rece....?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Roxana ......a mea este cea roz....CF 9000 ,echivalenta lui 9220 de la domo , eu mi-am cumparat-o din italia si are alt cod ....dar este identica cu cea de la domo.

apropo la auchan era 190 ron.

_

Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ah-ha, saru mana! e ceva diferenta de pret... ia sa vaz eu acum

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

oare e eficienta si pt un par mai scurt?
e vorba despre peria www.domo.ro/Electrocasnice/Ingrijire_personala/Uscatoare_&_Ondulatoare_de_par/Rowenta/Perie_rotativa_cu_aer_cald_Brush_Activ_CF_9220D0" target="_blank">asta?
*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”

Da este eficienta.
Exact asa arata si a mea. Am folosit-o si anul trecut cand eram tunsa bob mai scurt...Doar bretonul era mai lungut, ca la spate eram tunsa pana la baza cefei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

da care din ele o fi cea cu par natural....?! ca zice ca aia e f buna/...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

si eu as vrea sa intreb acelasi lucru ca Mychidutza, Arianna, Flori, voi de care aveti? si care este diferenta intre www.domo.ro/Electrocasnice/Ingrijire_personala/Uscatoare_&_Ondulatoare_de_par/Rowenta/Perie_rotativa_cu_aer_cald_Brush_Activ_CF_9220D0" target="_blank">rowenta 9220 si www.domo.ro/Electrocasnice/Ingrijire_personala/Uscatoare_&_Ondulatoare_de_par/Rowenta/Perie_cu_aer_cald_si_accesorii_Rowenta_CF_8032" target="_blank"> rowenta 8032 ? in afara de pret
ca vad ca au ambele 2 trepte de caldura, 2 viteze, aer rece....?

Roxana

La modelul 8032 eu nu vad trecute directii de rotire.
Ori asta este foarte important. Ca nu ma chinui eu cu mana sa intorc peria ci se roteste peria in momentul apasarii pe un buton.

Eu am modelul 9220 si sunt multumita, dar de precizat ca nu am parul ondulat. Am parul cat se poate de drept si o folosesc pt a da volum parului, a indoi un pic varfurile si a obtine o coafura aranjata.

Mergi la inceput