Peria rotativa electrica de aranjat parul

Peria rotativa electrica de aranjat parul | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

Cele care aveti o perie electrica de aranjat cum este? Va descurcati cu ea?merita? Mie mi-a recomandat-o coafeza....spunindu-mi ca la firma Roventa.... exista una chiar cu par natural si ca m-as descurca f bine cu ea sa imi intind un pic parul, sa para mai aranjat si ca nu distruge firul de par ca si placa. Voi ce pareri aveti?!Multumsc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Eu am una de la Valera, nu e din par natural. E ok folosita ocazional, aranjeaza relativ repede parul si fara prea mult efort. In timp, il usuca, daca o folosesti zilnic.

Eu vreau sa imi iau o casca de uscat parul.Adica sa il pun pe bigudiuri si sa imi pun casca pentru uscare. Asta cum o fi, distruge parul oare?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

E superbuna!Eu o am pe cea de la Rowenta si-mi aranjez parul cam de 2 ori/sapt cu ea.La un par de lungime medie cum il am eu,imi ia cam 15-20 min sa-l asez.O recomand din toata inima,am multe ustensile pt asezat parul(placa Remington,uscator Rowenta,o alta perie dar care are doar uscator),insa dintre toate,asta este cea mai eficienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Si eu am Rowenta....si sunt foarte multumita de ea ...asta pe un par mediu ...si eu o recomand din toata inima

_

Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu am o rowenta si la mine chiar n-are nici un efect ... ori sunt eu prea neindemanatica cand e vorba de aranjat parul. Am dat banii pe ea degeaba. Mie cel mult mi-l intinde si ma dor mainile de atata rasucit pe sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

va multumesc pentru raspunsuri... eu am un par lung destul de slabut , dar care nu e nici drept nici odulat... as vrea sa stea mai intins... credeti ca mi-ar fi eficienta Rowenta?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Pai dak vrei mai intins foloseste placa......eu am parul mediu si sunt tunsa in scari ....peria rotativa o folosesc doar cand il intorc in exterior...pentru inderptat folosesc placa...am remington si sunt incantata de ea

_

Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Am si placa, insa nu o folosesc f des ca sa nu imi ard parul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Trebuie avut grija..de exemplu daca ai firul de par uscat, care se electrizeaza (asa cum il am eu) nu e recomandata deloc. Mie mi-au zis de la coafor sa stau departe de ea, mai bine sa il fac pe bigudiuri sau cu cat mai rar cu peria normala, desi nici asta nu e foarte indicat...aa, si mi-a zis ca ideal ar fi sa il las sa se usuce natural, fara foehn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Eu am parul ondulat natural si evident ca nu-l suport decat ... drept.
Am incercat tot ce se putea incerca, am 3 placi, perii peste perii, uscatoare de toate felurile.
Peria rotativa de la Rowenta am luat-o fara multa tragere de inima, la recomandarea unei prietene. Sunt incantata.
Parul meu este foarte uscat de fel, in plus il si vopsesc la o luna - o luna si jumatate. Peria asta il face stralucitor si parca nu mai e asa uscat. Mi-a luat de la coafor o crema care se aplica pe parul umed inainte de intins cu placa si o folosesc si inainte de perie, pentru protectie.
Pentru parul meu peria rotativa de la Rowenta a fost cea mai buna investitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Pt mine a fost o adevarata revelatie...o folosesc de mai bine de 2 ani, vara zilnic si iarna la 2-3 zile ...si sunt incantata, desi pana sa o cumpar ma declarasem antitalent la aranjatul parului. Acum o foslosesc atat pentru intinsul parului, cat si pentru alte coafuri, desi cel mai des il intind cu ea. (Mi se pare mai putin agresiva decat placa)
Eu ma spal pe cap, imi pun de fiecare data masca tratament dupa spalare si nu am probleme cu parul uscat sau deteriorat de la rotativa.
Efectiv ma duc la coafor doar pentru vopsit.
Parerea mea : MERITA

Mergi la inceput