Fulgusori de nov-dec2009(158)-Felicitari RALUCI_B!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Buna seara burtici,

Eu sunt de la odiseea ian- feb si am 27 saptamani.

Am intrat sa va intreb daca la ecografiile pe care le-ati facut data U-M corespundea cu cea ecografica. Eu am 27, dar ecografic masuratorile dau o saptamana in urma. Medicul meu zice ca nu inseamna nimic aceasta diferenta, dar eu una nu sunt linistita mai ales ca in luna a doua am facut mononucleoza (boala sarutului) luata de la primul baiat care se pare ca a luat acest virus de la camin.

La masuratori bebe se incadreaza in limitele normale, dar e medio-inferior.

Eu spun sa asculti medicul... daca a spus ca e ok.,... asa e... cum unii bebei se nasc la 38 sapt si sunt la termen... iar altii la 42... tot asa si pe eco pot apare diferente. Din cate stiu eu... normal e + - 2 sapt fata de UM , dar am o verisoara care e insarcinata in 37 sapt.. iar pe eco fetita a tot ramas in urma... si acum e cam cu 2 sapt si jumatate mai micuta... ea e in Danemarca... si e monitorizata saptamanal acum... dar toti medicii i-au garantat ca fetita e perfect sanatoasa atat timp cat continua sa ia in greutate chiar daca ramane putin in urma. Si greutatea la nastere e normala de pe la 2500-2600 pana pe la 3500-3600 ( nasteri la termen)eu spun ca e o diferenta mare intre limite... nu te ingrijora

36+ AMR 3 sapt( de fapt maxim 19 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dankutza - fii barbata!
nu conteaza ca inainte erai super ninja si acum te-ai schimbat. e firesc cu tona de hormoni de la sarcina. sa vezi si dupa nastere ce cocktail de hormoni primim...
eu acuma-s buna de actrita: pot plange in 5 secunde fara nici o problema (evident nu eram asa inainte ). mai ziceau... cine? Simina sau Lumi? de aia nu ma uit la stiri... si ii multumesc in gand celui care a inventat concediul de maternitate...

Lumi- poate ne vedem la schimbul 3 sa mai schimbam o vorba... miss you

Lidia .. greu de tot... am in cap dar nu am timp...

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

buna seara burtici si mamici...

am ajuns azi acasa, suntem bine, sanatoase (cu mici exceptii de dureri de )

vreau sa va multumesc din suflet pt mesaje si telefoane, felicitari proaspetelor mamici, revin maine cu mai multe detalii

ps: am pus 2 pozici pe contul comun cu Sabina...mai multe zilele urmatoare

va imbratisez cu drag

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ANCUTZA BRO bine ai venit acasa. Ce dulcica e printesa ta. Ptiu-ptiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Ancutza bine ati venit acasa!
Este o scumpete de fetita. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea o viata lunga.
Vad ca este la moda solarul asta...
Asteptam sa ne povestesti cum a fost si cum este acum si bineinteles mai multe pozici

Lili 39 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

LauraG - nastere usoara!Tinem pumnii!

Bine ai venit pe lume Remus! Felicitari RaluciB!

Bravo Ionela, ma bucur pentru tine!

Andrutza- hai nu mai fi trista, ca vine bebe, inca e in termen

Dankutza- sigur nu o sa nasti fara tati langa tine, nu te mai stresa si Cezara il astea pta pe tati.

Ancutza - bine ati venit acasa!

Michelle 37 + Tudor Mateo si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Buna seara burtici,

Eu sunt de la odiseea ian- feb si am 27 saptamani.

Am intrat sa va intreb daca la ecografiile pe care le-ati facut data U-M corespundea cu cea ecografica. Eu am 27, dar ecografic masuratorile dau o saptamana in urma. Medicul meu zice ca nu inseamna nimic aceasta diferenta, dar eu una nu sunt linistita mai ales ca in luna a doua am facut mononucleoza (boala sarutului) luata de la primul baiat care se pare ca a luat acest virus de la camin.

La masuratori bebe se incadreaza in limitele normale, dar e medio-inferior.

La mine niciodata nu a corespuns varsta UM cu varsta de la eco. Conform ciclului ar trebui sa nasc pe 17 decembrie, conform ovulatiei (care stiu sigur cand a avut loc, datorita inseminarii) ar trebui sa nasc pe 20 decembrie, iar conform ecografiile ar trebui sa nasc pe 23 decembrie. Dupa cum vezi, din haosul asta, nu as putea sa spun cu precizei care e DPN. SI la mine pare bebe cam cu o spatmana mai mica decat este.
Dr mi-a zis sa nu imi fac griji. Bebe poate fi mai mare sau mic cu pana la 2 saptamani. Asta e acceptabil! Tot dr, mi-a spus sa urmaresc daca varsta de la eco ramane aceeasi la fiecare eco.
Asa ca nu mai fi ingrijorata. Bebe este bine. Pana la urma si ecograful are o marja de eroare.

34+ moi si Cezara Maria
AMR 5+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Multumesc pentru sprijin. AM vorbit cu tati vreo 2 ore pe net. Mi-a spus pe unde a fost si ce a vazut. I-a cumparat Cezarei 2 ursuleti de plus, unul care arata exact ca un pui de urs brun si altul smecheros -aviator cu geaca de piele si ochelari de aviator.
Acum m-am mai linistit ca l-am vazut si l-am auzit. Ma duc la culcarica singurica si numar zilele. Este de-a dreptul uimitor pt mine cat de dependenta am ajuns de el in ultimul timp.

Noapte buna

34+ moi si Cezara Maria
AMR 5+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

ancutza bun venit acasa!!!
Foarte frumoasa domnisoara ta. Sa va bucurati de ea!

34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrutza

Fetele, intru si eu putin sa nu ma dati disparuta. Va citesc, dar nu prea mai am psihicul necesar sa si scriu.

Ieri m-am intors acasa din nou, nu am contractii, colul e lung, pot sa mai astept mult si bine sa iasa bebe, pana una alta trebuie sa sun doctorul joi dimineata cand intru in prelungiri sa vada cand ma cheama iar. Am stat ieri dimineata la spital, mi-au vazut bebe, m-au monitorizat, mi-au facut o clisma ca cica stimuleaza contractiile , dupa care au spus ca le e frica sa-mi bage pastila ca poate accelera aiurea pulsul copilului, iar ruperea membranelor nu e o solutie ca e posibil sa ajung la cezariana.

Problema e ca s-a dus naiba psihicul meu cica tare, plang din orice, nu mai pot. Sa treci o data prin asta e ok, dar si a doua oara... m-au cam lasat nervii, desi ieri am fost foarte mandra de mine. Sunt acum speriata si cu provocarea de saptamana viitoare, cu chestia asta cu accelerarea pulsului. Se pare ca am copii care, odata conceputi, vor sa ramana in burtica cat mai mult timp si nu se lasa dusi cu una, cu doua. Am ramas printre ultimele pe listuta si chestia asta ma cam deprima

Mii de scuze pentru starea mea, felicitari la noile mamici si sper a ma alatur lor cat mai repede.

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 39+ Daniel Stefan

MA IUBITA...NU DISPERA..CE AI?AI 39 DE SAPTAMANI DUPA CALCULUL MEDICULUI...ASTA E CALCULUL CU MARJA DE EROARE DE DOUA SPATAMANI....DACA BEBE E BINE,DE CE TE STRESEZI ATATA?EL IESE CAND VREA EL..NU CAND VREI TU...DOAMNE-DOAMNE STIE CE FACE....NU E PESTE TERMEN....CE MOTIV DE INGRIJORARE ASA MARE AI????CA TE PLIMBI PE LA SPITAL...FII OPTIMISTA DRAGA MEA...ABIA TE INVETI CU CLIMATUL...HAI FII PUTERNICA..TE ROG..ACUM CAND ESTI ASA DE APROAPE...BEBE VREA O MAMI PREGATITA....

A L I N A-ROXANA MARIE REBECCA AYANNA
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI,MINIM 2...poze noi burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra;

Mergi la inceput