Fulgusori de nov-dec2009(158)-Felicitari RALUCI_B!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MONIS... asteptam partea a treia a povestii....

IONELA ce fain ca vine tati...

Mergi la inceput

Mi se pare mie sau maine naste ROXYALY?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Imi dau seama prin ce trec fetele care au stat fara tati. Azi a plecat sotul la o conferinta in strainatate si deja cade casa pe mine. Sunt un pachet de draci. Ma simt singura, desi sunt cu mama si cu sora. Mie frica sa nu nasc fara el in tara. Iar, m-a luat plansul. Ce ma enerveaza ca eram inainte ca un tanc si acum plang din orice.
Am plans la povestile unora dintre voi, am plans cand mi-am adus aminte prin ce am trecut ca sa raman gravida, am plans la fotografiile unora dintre fulgusori, am plans ieri in bratele lui tati. Chiar am ajuns labila psihic.
Nu mai am rabdare. Vreau sa-o tin in brate, dar nu acum, la termen. Mi-e frica de nastere. Mi-e frica de orice. Citesc prin ce au trecut fetele care au nascut deja. Scriu liste peste liste, informatii, ponturi. Incerc sa imi aduc aminte tot si simt ca nu reusesc. Tot ca o proasta o sa ma duc acolo. Vreau sa stiu tot, la ce sa ma astept. Vreau sa fiu o mama buna, dar mi-e frica ca nu stiu sa tin in brate un copil, daca o ranesc? Nu vreau sa ii fac rau.
SI nu vreau sa nasc fara el in tara. Trebuie sa tin picioarele incrucisate macar o saptamana. Ne-a pupat pe amandoua inainte de plecare. Ma sun la cateva ore. Acum il astept sa vorbim pe net. Deja mi-e dor de el, desi ieri ne-am certat in ultimul hal. Inconstient vroiam sa il fac sa ramana cu mine acasa.
AM innebunit total.
Scuze, dar m-am descarcat si eu.

34+ moi si Cezara Maria
AMR 5+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Of DANKUTZA...hai nu mai fi necajita...O sa treaca timpul repede si o sa vina tati inapoi.Ce bine ca ai macar pe mama si sora ta cu tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Lidia ,Roxyaly miercuri este programata la cezariana.

Dankutza mult mult curaj.Iti doresc sa treaca repede perioada asta,cred ca e mare lucru ca iti sunt alaturi mama si sora ta.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 36+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

dankutza incearca sa fii tare cat este el plecat. imi inchipui ca este greu dar trebuie sa te mobilizezi pt bebica din burtica care simte toate emotiile tale.
si eu am aceleasi temeri in privinta nasterii, si imi e teama ca nu o sa stiu ce sa ii fac bebelului cand plange, sa il schimb, sa ii fac baita. si totusi ma imbarbatez prin faptul ca instinctul matern o sa isi spuna cuvantul.

mai nou am inceput sa ma gandesc ca poate e mai bine sa fac cezariana deoarece inca nu am capatat incredere in noul medic, si poate cezariana nu o sa fie asa traumatizanta pt bb, chiar daca pt mine o sa fie mai greu sa ma refac.inca mai am timp sa ma gandesc, si sa vad cum vrea si bebele pt nu este pozitionat cum trebuie.

fetelor cand o sa mai modificati datele de la prima pagina va rog sa schimbati numele medicului cu care o sa nasc din dr. balasa in dr tona. spitalul ramane acelasi. multumesc

34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Crissa, mariaandreai,Shtephy ,Lidia, multumesc sunteti niste dragute

lylyana.ion, prea mult nu lipsesc, sotul cat e in tara merge la birou aici... si lucreaza normal... nu e liber liber

dankutza, inteleg ce simti... si eu plang de fiecare data cand pleaca... si inainte de sarcina tot asa... uneori reusesc sa ma abtin pana iese cu bagajul pe usa.... dar atunci sigur deja plang in hohote... uneori mai are timp sa se intoarca 1 minut sa ma consoleze.., si ma simt vinovata ca ii fac asta... nici lui nu ii place sa fie departe... chiar daca a vazut pana acum 6 tari europene in repetate randuri... si pt orice om e o experienta extraordinara... are 1000 de amintiri frumoase... Dar eu numai o data am reusit sa merg cu el pt 1 sapt... in Creta, inainte de sarcina chiar... in rest ne luam cam odata concediu... si nu am cum merge la el fiindca si eu muncesc... Acum va fi bebe mic si va fi si mai greu sa mai merg dupa el... apoi iar serviciul. Nu e usor... sunt multe temeri.,...si cel mai mult sufar dupa o imbratisare... Fii optimista... eu numar zile si ore din secunda in care iese din casa... numar cat a trecut din cat e de asteptat.... si incerc sa spun: deja a trecut atat... poate asa e mai scurt timpul Fii optimista... BB vine oricum cand vrea el... incearca sa vezi lucrurile senin... daca bebe vrea sa il astepta in patutul lui pe tati? sau poate ca vrea sa vada de ce nu ii mai aude vocea.... asta e.... sa fiti sanatoase... asta e important... spitalele sunt in carantina... el tot nu va putea intra... ati suferi amandoi... unul de o parte si celalalt de cealalta parte a zidului... ( nu stiu daca te ajuta.... dar asta e partea plina a paharului... cea goala nu o masura.... e coplecsitor.... nu o privi... ignora cu totul)... si ai sa vezi ca daca esti linistita si nu te superi prea rau si bebe va fi rabdatoare

cat despre temeri.... nici nu ma mai gandesc.... nu mai vreau sa ma stresez... cumva tot nasc... nu mai e cale de intors.... ce nu apuc sa fac sau uit sa fac pana atunci.... pacalesc eu pe cineva sa faca.... se aseaza lucrurile singure.... nenascut nu ramane bebe

36+ AMR 3 sapt( de fapt maxim 19 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

yellow burtici!!!

Felicitari RaluciB! multa sanatate si recuperare rapida!

dancutza,linisteste-te si calmeaza-te ca nu-i face bine copilului sa fii suparata.... inteleg prin ce treci- ca multe alte mamici de pe aici- si stiu ca nu-i usor..

in primele mele 4 luni de sarcina am fost singura.. inclusiv vestea sarcinii am impartasit-o prin internet cu barbatelul..si in primele luni mi-a fost un rau si aveam mare nevoie de el.. dar cu chiu cu vai m-am descurcat asa singurica. am mai ramas fara el si recent din saptamana 30-inca o luna,tot singurica ..dar a fost ok.. nu-i usor dar esti deja o eroina, curajoasa si puternica..asa ca nu-mi fac probleme ca o sa fii la inaltime. te tare de tot!

34+ Lorin Edward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Buna seara burtici,

Eu sunt de la odiseea ian- feb si am 27 saptamani.

Am intrat sa va intreb daca la ecografiile pe care le-ati facut data U-M corespundea cu cea ecografica. Eu am 27, dar ecografic masuratorile dau o saptamana in urma. Medicul meu zice ca nu inseamna nimic aceasta diferenta, dar eu una nu sunt linistita mai ales ca in luna a doua am facut mononucleoza (boala sarutului) luata de la primul baiat care se pare ca a luat acest virus de la camin.

La masuratori bebe se incadreaza in limitele normale, dar e medio-inferior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Buna seara burtici,

Eu sunt de la odiseea ian- feb si am 27 saptamani.

Am intrat sa va intreb daca la ecografiile pe care le-ati facut data U-M corespundea cu cea ecografica. Eu am 27, dar ecografic masuratorile dau o saptamana in urma. Medicul meu zice ca nu inseamna nimic aceasta diferenta, dar eu una nu sunt linistita mai ales ca in luna a doua am facut mononucleoza (boala sarutului) luata de la primul baiat care se pare ca a luat acest virus de la camin.

La masuratori bebe se incadreaza in limitele normale, dar e medio-inferior.

Buna,
Probabil te referi la data probabila a nasterii calculata dupa ultima menstruatie si cea calculata ecografic...cele doua mai rar corespund, unii bebei sunt in avans, iar altii in urma. daca medicul spune ca nu-i nicio problema, atunci nu-i

Lili 39 cu Alexandru

Mergi la inceput