Fulgusori de nov-dec2009(158)-Felicitari RALUCI_B!
Raspunsuri - Pagina 3
magdaz_ina spune:
Si, cu intarziere, MIHAI/MIHAELA/GABRIEL/GABRIELA!
Magda 34+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 6-
lorelix spune:
toate sunteti plecate la petrecere?
se parea ca eu sunt singura care posteaza in aceste clipe?
LORELIX
DANIEL 39/ 2 zile +
sa fie SANATOS!
Andrecluj spune:
Laura G , tinem pumnii, ne gandim cu drag la voi si sa ai parte de nastere usoara, sa mergeti acasa repede repede cu bb sanatos. 36+ Chiara Ada
simina_kin spune:
S-A NASCUT REMUS ANDREI,2.700kg, 48cm, Apgar 10.Amandoi sunt fff bine
Bine ai venit pe lume!!!!!!! Sa cresti mare si sanatos, sa-i bucuri pe parinti!!!!!!
Felicitari Ralu.Ai fost o curajoasa!!!!!!
aaaa.....am uitat sa zic: a nascut fara epidurala.Cand a cerut-o ,si a venit moasa sa-i vada dilatatia, avea deja 10
fericita poze Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
miany75 spune:
HAI RALUCI B.!!!SA-TI AJUTE DD SA SCAPI CU BINE SI BEBE SA FIE SANATOS!!!
Laura G.tin pumnii pt maine ..sa scapi cat mai usor si cu bine !
miany
fericita mami de DAVID ANDREI
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin S-A NASCUT REMUS ANDREI,2.700kg, 48cm, Apgar 10.Amandoi sunt fff bine Bine ai venit pe lume!!!!!!! Sa cresti mare si sanatos, sa-i bucuri pe parinti!!!!!!Felicitari ralu.Ai fost o curajoasa!!!!!!aaaa.....am uitat sa zic: [b]a nascut fara epidurala.Cand a cerut-o ,si a venit moasa sa-i vada dilatatia, avea deja 10 |
dankutza spune:
Andrecluj ar fi super daca ai pune filmuleteul referitor la tampoane pe contul comun. O sa le pui pe Gmail say yahoo?
34+ moi si Cezara Maria
AMR 5+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
lorelix spune:
SA TRAIASCA REMUS ANDREI SI MAMICA RALUCI
..FARA EPIDURALA?
LORELIX
DANIEL 39/ 2 zile +
sa fie SANATOS!
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin S-A NASCUT REMUS ANDREI,2.700kg, 48cm, Apgar 10.Amandoi sunt fff bine Bine ai venit pe lume!!!!!!! Sa cresti mare si sanatos, sa-i bucuri pe parinti!!!!!! Felicitari Ralu.Ai fost o curajoasa!!!!!! aaaa.....am uitat sa zic: a nascut fara epidurala.Cand a cerut-o ,si a venit moasa sa-i vada dilatatia, avea deja 10 fericita poze Maya Andreea www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
se pare ca am postat cam tarziu....FELICITARI RALUCI B. SI BINE AI VENIT BEBE REMUS ! sa CRESTI MARE ,SA FII SANATOS SI SA ITI BUCURI MEREU PARINTII!!
miany
fericita mami de DAVID ANDREI