Fulgusori de nov-dec2009(158)-Felicitari RALUCI_B!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui s_alinutza

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

S alinutza esti tare aproape de marea intalnire.Curaj ,tinem pumnii si sper sa ne anunti ca sa facem galerie.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 36+Iustin

Daca nu ma ia bebe foarte prin surprindere....intru pe forum si anunt cand plec la spital. Daca nu, imi salvez un nr de tel al unei burici mai putin avansate si trimit sms

saptamana 39 cu pe care o sa-l cheme David
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

alina mult noroc....
voiam sa te intreb daca la voi in cluj aveti maternitatea mai curata si cu oameni mai civilizati ca in restul tarii,ca am auzit numai de bine de cluj si targu mures...asa este?

36 saptamani
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Felicitari RALUCI! REMUS!

Magda 34+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 6-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

My Lady, sunt ultimul an, anul 3. bebita o sa prinda semestrul 2 intreg si putin din semestrul acesta...si amandoua sesiunile cel mai greu o sa fie cu pregatirea licentei caci ma gandesc ca nu voi avea timp suficient...sper sa duc totul la bun sfrsit...
Cosmina, 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
alina mult noroc....
voiam sa te intreb daca la voi in cluj aveti maternitatea mai curata si cu oameni mai civilizati ca in restul tarii,ca am auzit numai de bine de cluj si targu mures...asa este?

Eu o sa nasc la o clinica privata, unde conditiile sunt civilizate. Cumnatica mea a nascut acum 2 luni la maternitatea "de stat" cum s-ar zice, a spus ca totul era curat si dezinfectat insa foarte saracacios....camasutele cu care erau imbracati bebelasii erau foarte curate dar rupte de atata folosit si spalat, la fel si asternuturile de pat, insa macar era totul curat, si in saloane si la baie.

www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

DANKUTZA, DE INCURAJARE!

Magda 34+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 6-

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cosmynik

My Lady, sunt ultimul an, anul 3. bebita o sa prinda semestrul 2 intreg si putin din semestrul acesta...si amandoua sesiunile cel mai greu o sa fie cu pregatirea licentei caci ma gandesc ca nu voi avea timp suficient...sper sa duc totul la bun sfrsit...
Cosmina, 34+

te descurci tu,eu sunt in anul 4...am optat pentru 4 ani in vederea scutirii mele personale de probleme ulterioare.....eu am facut prostia de a ma transfera de la UAIC Iasi-drept zi...dupa ce am suspendat 2 ani(am facut o alta forma de pregatire, urmata de incadrarea mea in munca) la Bacau, la o universitate particulara...care mi-a scos peri albi de 3 ani de zile.....insa scap eu si de aici...si vreau sa fac un master pe ,,,psihologia infractorului,,...ca tare mi-a mai placut psihologia dar nu am putut sa urmez facultatea...era prea greu...cu doua facultati la zi...desi fusesem admisa printre primii...asa ca nu te speria....vorba lui caius caesar,,alea iacta est,,(zarurile au fost aruncate)...mai ai un pic

36 saptamani
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui s_alinutza

Citat:
alina mult noroc....

Eu o sa nasc la o clinica privata, unde conditiile sunt civilizate. Cumnatica mea a nascut acum 2 luni la maternitatea "de stat" cum s-ar zice, a spus ca totul era curat si dezinfectat insa foarte saracacios....camasutele cu care erau imbracati bebelasii erau foarte curate dar rupte de atata folosit si spalat, la fel si asternuturile de pat, insa macar era totul curat, si in saloane si la baie.

macar e curat si nu iei cine stie ce boli...
si eu as fi vrut la o clinica privata...normal ca e mai bine... dar la noi astfel de clinici au tarife enorme...si nu avem de unde scoate atatia bani....ma gandesc cu groaza unde voi naste...mai ales ca am mai trecut pe acolo...cu alte ocazii...in alte imprejurari.

36 saptamani
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Citat:
macar e curat si nu iei cine stie ce boli...
si eu as fi vrut la o clinica privata...normal ca e mai bine... dar la noi astfel de clinici au tarife enorme...si nu avem de unde scoate atatia bani....ma gandesc cu groaza unde voi naste...mai ales ca am mai trecut pe acolo...cu alte ocazii...in alte imprejurari.

La noi la stat se da cam 1500 ron in total (la medic, amestezist,asistente etc), iar eu la clinica la care merg o sa dau 2500ron. Nu zic ca nu e mult, dar nici strigator la cer nu e. Sunt la Cj si clinici private unde o nastere normala e 4000 de ron si o cezariana 6000.... Eu merg la acelasi medic ginecolog din 2003,m-am obisnuit cu stilul lui, imi inspira incredere si el mi-a urmarit si sarcina pierduta anul trecut. Stiindu-mi asa de bine istoricul medical, nu m-am indurat sa ma duc in alta parte cu sarcina asta si speram ca totul se va finaliza cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

ai dreptate My Lady, "zarurile au fost aruncate"...asa ca o asteptam pe bebita sa vina si sa fie sanatoasa...iar cu licenta o sa vad cum ma descurc, acum plec fuguta ca la 4 incep cursurile...lunea e o zi mai libera, in rest uffff si tare greu mai e sa urc scarile Universitatii cand nu merge liftul
Cosmina, 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

s_alinutza - asteptam momentul sa ridicam agitatele
My_Lady - sa vii cu vesti bune si sa te linistesti
Simina - ai raspuns.

Am scris inca putin la poveste dar partea asta nu e asa de vesela, poate mai lucrez putin la ea

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput