Fulgusori de nov-dec2009(158)-Felicitari RALUCI_B!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

la mine vine ploaia........am de spalat rufe.... si 2 chiuvete de vase de spalat de la muafirii de ieri, plus.....durere bazin si picior cu spate cu tot...roll on baby.....

36 saptamani
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

S alinutza esti tare aproape de marea intalnire.Curaj ,tinem pumnii si sper sa ne anunti ca sa facem galerie.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 36+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

multumesc Monis, Floricik, Simina, Katy pt comentarii la pozici

Monis ti-am vazut mandretea de barbatel, sa-ti traiasca si sa va bucure viata

Simina cand i-am vazut branula in capusor m-am apucat de plans, saracutii de ei...mititica mea are mainile si piciorusele vinete de la perfuzii, bine ca am scapat...am vazut si la tine pozici noi

nu am foarte mult timp sa scriu dar vreau sa stiti ca atat de mult a contat pt mine sprijinul vostru, asa am plans cand am citit paginile cu incurajari la adresa mea si a bebelinei...o sa imi fac timp sa va multumesc la fiecare in parte...promit

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

My Lady iti multumesc tare mult pentru informatiile utile pe care mi le-ai oferit. Se pare,daca am inteles eu bine, ca-mi trebuie in locul adeverintei de salariu o adeverinta eliberata de universitate care sa ateste frecventarea cursurilor fara intrerupere pana la data solicitarii acesteia.Cred ca o pot obtine de la secretariatul Universitatii. In rest cred ca trebuie sa depun aceleasu acte ca si in cazul altor mamici. Inca o data multumesc mult.
Cosmina, 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

multumesc Monis, Floricik, Simina, Katy pt comentarii la pozici

Simina cand i-am vazut branula in capusor m-am apucat de plans, saracutii de ei...mititica mea are mainile si piciorusele vinete de la perfuzii, bine ca am scapat...am vazut si la tine pozici noi

Si noi am trait aceste experiente oribile, si nu doar o data. Manutele si acum mai sunt "verzui"

fericita poze Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

sunt asa de bucuroasa...in sfarsit o veste buna...dupa atata amar de vreme...sambata am reusit sa imi fac programare la d-na doctor Dumitrasc...care vine la bacau,ea e din iasi...pentru o morfologie fetala.....
doctorita mea m-a vazut pe 26 oct si m-a mai chemat la ea pe 21 noiembrie....si sunt asa de suparata ca niciodata nu imi spune nimic din cate va spun voua doctorii vostri...mie imi masoara craniu bebe plus femur si estimeaza greutate si atat...si sunt asa ingrijorata...ca nu mai pot manca si nici dormi noaptea...si am auzit ca d-na asta dr.dumitrasc e foarte buna....chiar daca dau vreo 260 lei...nu conteaza...numai sa fie bine....

36 saptamani
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

S alinutza esti tare aproape de marea intalnire.Curaj ,tinem pumnii si sper sa ne anunti ca sa facem galerie.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 36+Iustin

Daca nu ma ia bebe foarte prin surprindere....intru pe forum si anunt cand plec la spital. Daca nu, imi salvez un nr de tel al unei burtici mai putin avansate si trimit sms

saptamana 39 cu pe care o sa-l cheme David
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Monis ai PM

aaaaaaaa....si....astept povestea , ca tare-mi place stilul tau de a povesti.
Abia o astept si pe Kreliutza, ca-i la fel de comica

fericita poze Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cosmynik

My Lady iti multumesc tare mult pentru informatiile utile pe care mi le-ai oferit. Se pare,daca am inteles eu bine, ca-mi trebuie in locul adeverintei de salariu o adeverinta eliberata de universitate care sa ateste frecventarea cursurilor fara intrerupere pana la data solicitarii acesteia.Cred ca o pot obtine de la secretariatul Universitatii. In rest cred ca trebuie sa depun aceleasu acte ca si in cazul altor mamici. Inca o data multumesc mult.
Cosmina, 34+

cu placere..ma bucur ca te-am putut ajuta..si eu sunt studenta..ultimul an...da nu am nevoie ca sunt si salariat...insa am citit si eu odata cu tine..deci mi-ai facut si mie un bine la neuron.....si...in ce an esti?prinde si bebe un an de studentie sau mai multi?a mea a prins unul aproape intreg...

36 saptamani
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

eu sunt la capitolul multumiri (sper sa termin repejor si sa nu fiu prea plictisitoare cu tipul asta de mesaje )

bine v-am gasit Lidia, Lylyana, mihamora, crissa, miany, Stephy, Andre, Dienutze
la toate fetele care au transmis ganduri bune

sper sa nu fi omis pe cineva, daca am facut-o imi cer scuze

incerc sa revin cu un mesaj in care sa va povestesc din experienta pe care am trait-o in ziua cea mare

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput