BIOGENESIS FERTILITY CENTER(6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!!
Pysy bafta in continuare!!! Sa dea Dumnezeu sa ai un rezultat pozitiv. Iti tin pumnii!!!
Scuze ca nu am mai intrat dar nu am mai avut timp. Am fost la mediplus sa imi fac eco , dar nmu am fost ff multumita de raspunsurile pe care mi le-a dat medicul Poiana. Eu i-am zis ca nu mi-a venit CM , ca trebuia sa imi vina Sambata, ca mi-a curs doar 3 picaturi, am luat pilula de Yasmin si el imi spune ca e bine. Eu nu prea cred ca e bine si imi este si cam frica. Pe eco a mea scrie asa:
uter in AVF , normal conformat , col cca 2.89cm, corp 4.21/2.88cm;
miometru cu structura omogena;
endometru hiperecogen grosim 0.73cm, linie de vacuitate prezenta;
trompe nedilatate;
ovar drept=38/24mm , cu 21 foliculi(chisturi) val medie de 5mm;
ovar stang de cca 42/22mm cu 20 foliculi , val medie de 5mm
polar superior de ovarul stang la cca 9 mm formatiune chistica de 14/8 mm ( posibil corpuscul morgagni)
fara lichid intraperitoneal.
SCUZE PT CAT M-AM INTINS, DAR AM NEVOIE DE PAREREA VOASTRA.
PUPICEI FETELOR!!!

Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

buna seara dragutelor,

noname - parerea mea, mergi sambata la dr D sa te vada. suna la clinica si vb cu fetele sa-ti faci programare.

cata - medicamentul miraculos nu stiu daca e chiar atat de miraculos.nu l-am folosit pana acum. se numeste endometril, mi l-a adus un dr ginecolog din Israel si a costat 200 euro. sunt comprimate, care se intoduc in vagin cu ajutorul unor "scule" . acum am descoperit ca nu am prospect la el. dr D a spus sa-i trimit prospectul...

pysy- ai rez bune ! iar endo va fi sambata peste 9 mm si la ET peste 10. mult curaj si succes in continuare ! mai sunt doar 12 zile si aflam ca esti gravi !!!
deci, pana la urma ti-a mai dat si altceva...cu doxicilina nu stiu ce sa spun... cate zile ti-a dat ? Ce dr a stabilit acest tratament ?

mirela - eu incep diphereline pe 19 iar pilulele le intrerup pe 22. pe 25 ar trebui sa imi vina menstruatia iar stimulare as incepe pe 30. oricum vom face punctia si ET in aceeasi perioada...

ruxandra - sunt deacord cu tine...eu prima eco o voi avea pe 28.11.

somnic usor, tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Sarah am dat o cautare dupa endometrin si am aflat ca este progesteron si nu-l poti folosi decat dupa ET.( cred ca este utrogestanul nostru)
Pt endometru e buna vitamina E forte(are 100mg) luata numai 10 zile din zi 1 si ac impreuna cu o aspirina de 100mg ajuta la cresterea endometrului. Dc nu aveti fibrom uterin (uter fibromatos) puteti lua laptisor de matca din plafarele noastre de la Apiland cate o lingurita sublingual dimi pe stomacul gol (ligurita e in ambalaj) . Vit E si laptisorul de matca ajuta si la calitatea ovocitelor.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

miki- multumesc frumos pentru recomandari ! pe cutie scrie ce contine dar in araba !!! oricum nu cred ca mi-l recomanda dr meu dar am hotarat sa il arat daca tot il am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sarrah

buna seara dragutelor,
cata - medicamentul miraculos nu stiu daca e chiar atat de miraculos.nu l-am folosit pana acum. se numeste endometril, mi l-a adus un dr ginecolog din Israel si a costat 200 euro. sunt comprimate, care se intoduc in vagin cu ajutorul unor "scule" . acum am descoperit ca nu am prospect la el. dr D a spus sa-i trimit prospectul...
pysy- ai rez bune ! iar endo va fi sambata peste 9 mm si la ET peste 10. mult curaj si succes in continuare ! mai sunt doar 12 zile si aflam ca esti gravi !!!
deci, pana la urma ti-a mai dat si altceva...cu doxicilina nu stiu ce sa spun... cate zile ti-a dat ? Ce dr a stabilit acest tratament ?

Buna draga Sarah mersi mult pt incurajare,chiar am nevoie in momentele astea.Medicamentul de care zici tu de ce oare nu mi-a fost recomandat?Si cand se ia???Ma gandesc ca poate mi-l da dupa embriotransfer...
Doxicilina trebuie sa o iau in primele 3 zile de la colectarea ovocitelor,iar tratamentul a fost dat de dr D.
Pupici si o zi buna!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui noname

[b]Buna fetelor!!!
Pysy bafta in continuare!!! Sa dea Dumnezeu sa ai un rezultat pozitiv. Iti tin pumnii!!!
Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mersi mult draguta,Doamne ajuta!!!
Pupici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Sarah am dat o cautare dupa endometrin si am aflat ca este progesteron si nu-l poti folosi decat dupa ET.( cred ca este utrogestanul nostru)
Pt endometru e buna vitamina E forte(are 100mg) luata numai 10 zile din zi 1 si ac impreuna cu o aspirina de 100mg ajuta la cresterea endometrului. Dc nu aveti fibrom uterin (uter fibromatos) puteti lua laptisor de matca din plafarele noastre de la Apiland cate o lingurita sublingual dimi pe stomacul gol (ligurita e in ambalaj) . Vit E si laptisorul de matca ajuta si la calitatea ovocitelor.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mersi frumos pt recomandari si de cand asi putea sa le iau daca eu maine am recolatrea ovocitelor???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

pysy - tie probabil ti-a recomandat progynova - tabletele albe, care sunt pt endometru.
Bafta muuuultaaaaaa!

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

pysy - tie probabil ti-a recomandat progynova - tabletele albe, care sunt pt endometru.
Bafta muuuultaaaaaa!

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu

Da draguta asa este...
Mersi tare mult Catalina!!!
Tu ce zici se face macar 8 endo???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

pysy - da, sigur se face. Tu deja ai aproape 8....pana la ET mai ai cateva zile sub tratament cu progynova.

Catalina

Mergi la inceput