BIOGENESIS FERTILITY CENTER(6)
Raspunsuri - Pagina 11
Dana_bebe spune:
Cata cred ca te vom invita in ziua recoltarilor si in ziua ET-rilor sa ne tii de urat la clinica - apoi o sa facem o petrecere de Craciun ... de poveste!
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela_70 Fetelor,sunt foarte bucuroasa.Dimineata spuneam ca nu mi-a venit menstruatia.Apoi in jur de ora 10.30 a venit brusc.Pun mana pe mobil si sun la clinica.Vorbesc cu Cristina si imi spune ca va transmite mai departe si ca ma vor suna in jurul orelor16-17.Asa a fost,m-a sunat Laura care mi-a dat o veste cat se poate de buna.Dr.D a hotarat ca voi incepe de azi cu pilula......deci procedura in decembrie cum am vrut,nu a mai fost nevoie de amanare. Va pup pe toate in special pe Catalina,Dana_bebe,si Sarrah |
Bravoooo Mirela,ma bucur tare mult sa dea Dumnezeu sa fie un FIV norocos!!!
sarrah spune:
buna dimineata...as putea sa spun !
mirela- aveam eu o presimtire...ce ma bucur, ce ma bucur !!! deci, ne vom tine de mana la punctie, la ET si la nastere, da ? asa cum am stabilit !!! ti-a dat astazi si schema de tratament ? nu a mai zis dr D nimic de histero ? cd opresti pilulele ?
misa- trebuie sa ne vedem la jumatatea lunii dec !!! macar la un biscuit si o bombonica rosie sau verde
pysy- intrebam de alta medicatie in afara de puregon, menopur si diphereline pentru ca urmez si eu. ma gandeam ca ti-a mai dat ceva...poate vitamine, aspenter...eu am probleme cu coagularea...succes in continuare ! eu cred ca la ET vei avea endometrul cel putin 10
ruxandra- trebuie sa ne cunoatem...ca doar vom fi gravi in aceeasi perioada ! cand opresti pilulele si incepi diphereline ? sau nu iei pilule ?
cata- tu mergi sambata la clinica ? poate vin si eu...trebuie sa-i arat dr D un medicament pentru cresterea endometrului...am stabilit sa pun prospectul pe fax dar tot vin in bucuresti ca mai are al meu de facut o parte din analize si ma gandeam sa trec si la clinica...o sa sun maine...
pup fetele dragute !
catalina2307 spune:
sarrah - hmmmmmmm, ce medicament miraculos pentru cresterea endometrului ai tu? Da si la amarati macar prospectul. Sau cum se numeste ca gugalesc.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
mirela_70 spune:
Da,Sarrah ne vom tine de mana.Cat despre histero dr. nu a zis nimic.Schema inca nu mi-au dat-o dar trebuie sa ajung la clinica intr-una din zile.Pilula o voi intrerupe in data de 25 iar pe 22 incep Diphereline de 0,1.Ai sa vezi ca va fi bine.
ruxandrab spune:
mirela70 Ce ma bucur! Felicitari!
sarrah Clar, trebuie sa ne cunoastem...
Si eu incep Diphereline tot pe 22, yasmin mi-au zis sa iau de pe 5 noiembrie (z2) timp de 20 sau 21 de zile, o sa mai intreb cand incep Diphereline..
Pe 27.11 ar trebui sa am CM si sa incep stimularea pe 30.11.
Paranteza: pe listutia care mi-am scris datele scrie UM 27.11, ma gandeam daca sa va scriu urmatoarea menstruatie sau ultima menstruatie...
http://lt1f.lilypie.com/rAQIp2.png
pysypisi spune:
Buna seara fetelor!
Am ajuns acasa cu urmatoarele rezultate:
Monitorizare ziua a 9 a
-OVAR DREPT-9 FOLICULI 4 SUB 7 mm
19*17mm,15*11mm,14*11mm,14*11mm,17*11mm
-OVAR STANG 9 FOLICULI 4 CUB 7 mm
15*11mm,14*9mm,16*9mm,13*13mm,9*7mm
ENDOMETRU-7,6mm
OBSERVATII:FINA LAMA DE LICHID IN FUNDUL DE SAC DOUGLAS
Cam asta este...acum astept si parerile voastre.
Am facut dimineata ultimile doze de diphereline, puregon si menopur,iar deseara la 22,30 o sa fac pregnilul.
Am inteles ca putin o sa mai creasca si foliculii si endometru,ce sa zic sper din tot sufletul sa reusesc.
A si mi-a mai dat un tratament pe baza de pastile incepand din prima zi a punctiei si anume:
ASPENTER 75mg,PREDNINSON 5mg,CYCLO PROGINOVA(TABLETE ALBE)2mg,UTROGESTAN 100mg,FELDENE 10mg,DOXICILINA 100mg.
Sambata la ora 10 o sa aiba loc prelevarea ovocitelor.
Doamne ajuta!!!
pysypisi spune:
citat din mesajul lui sarrah buna dimineata...as putea sa spun ! pysy- intrebam de alta medicatie in afara de puregon, menopur si diphereline pentru ca urmez si eu. ma gandeam ca ti-a mai dat ceva...poate vitamine, aspenter...eu am probleme cu coagularea...succes in continuare ! eu cred ca la ET vei avea endometrul cel putin 10 pup fetele dragute ! |
Sa dea Dumnezeu sa se faca macar 8mm,pupici...
mirela_70 spune:
citat din mesajul lui pysypisi Buna seara fetelor! Am ajuns acasa cu urmatoarele rezultate: Monitorizare ziua a 9 a -OVAR DREPT-9 FOLICULI 4 SUB 7 mm 19*17mm,15*11mm,14*11mm,14*11mm,17*11mm -OVAR STANG 9 FOLICULI 4 CUB 7 mm 15*11mm,14*9mm,16*9mm,13*13mm,9*7mm ENDOMETRU-7,6mm OBSERVATII:FINA LAMA DE LICHID IN FUNDUL DE SAC DOUGLAS Cam asta este...acum astept si parerile voastre. Am facut dimineata ultimile doze de diphereline, puregon si menopur,iar deseara la 22,30 o sa fac pregnilul. Am inteles ca putin o sa mai creasca si foliculii si endometru,ce sa zic sper din tot sufletul sa reusesc. A si mi-a mai dat un tratament pe baza de pastile incepand din prima zi a punctiei si anume: ASPENTER 75mg,PREDNINSON 5mg,CYCLO PROGINOVA(TABLETE ALBE)2mg,UTROGESTAN 100mg,FELDENE 10mg,DOXICILINA 100mg. Sambata la ora 10 o sa aiba loc prelevarea ovocitelor. Doamne ajuta!!! |