Burtici de punci pretiosi de Mar-Apr 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

arinaa, cum e cu oxitocina? Ti-a zis tie dr. Dumitrascu ca trebuie sa vii cu ea de acasa? Ca nu au in spital? Si pt ce anume se foloseste? Poate ma lamuriti si pe mine, ca si sotul ma bate la cap sa ma interesez ce medicamente imi trebuie si sa-mi procur, ca a vazut el ceva la stiri dar n-a stiut sa-mi explice prea bine (probabil despre oxitocina). Si eu voi face cezariana, pt ca mai am o operatie pe uter.

Ioanact, felicitari pt fetita! Nici eu nu am facut TT din aceleasi considerente (nu fac avort) + cele financiare (practic dadeam niste bani in mod inutil), insa dr. insistase cumva sa-l fac, pt ca, zicea el, ca numai o gravida care n-a vrut sa-l faca a nascut copilul cu spina bifida. Cumva a vrut sa-mi forteze mana. Acum insa trebuie sa ma duc la eco (sapt.asta sau cealalta) si ma va intreba de TT, sper sa nu ma pun rau cu el din cauza asta.

17+
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Buna dimineata mamici!

Am am fost aseara la eco si am aflat ca vom avea o fetita!!!!!

Suntem cei mai fericiti parinti

Acum am si eu o intrebare, la eco s-a vazut un lac vascular pe placenta. Doctorul nu mi-a zis ca-i grav, dar nici nu mi-a zis de unde a aparut si ce sa fac mai departe; mi-a zis doar ca s-ar putea sa am sangerari daca nu am avut... Voi ati mai auzit sau ati avut lac vascular?

Pupi mamicile de prunci pretiosi

Acum sa ne punem pe cautat nume

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

happyjoy FELICITARI!!!! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!! Sarcina usoara in continuare si o nastere si mai usoara!!!

Hai ca vin si fetitele din urma!!

Referitor la problema ta, din pacate nu pot sa-ti spun nimic, dar poate sunt fete aici care stiu mai multe sau care au avut probleme asemanatoare!!
Dar eu cred ca daca era ceva rau medicul ti-ar fi spus ce e de facut!!

asteptam un 22+ Theodor Stefan

Doamne ajuta!

Bebe Mic

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Neata fetelor. Harnicute harnicute sunteti e greu sa tin pasu cu voi :)
Azi am constatat ca m-am ingrasat pana acum 6 kg , imi imaginez ce va urma de acum incolo.... important sa fie bebita sanatos.
Happyjoy Nu ti face griji , stai mai mult linistita, intinsa ceva timp, asa mi s-a zis si mie pe la eco de 8 sapt dupa ce prin sapt 7 avusesem o mica hemoragie.recomandarile atunci au fost mai multa odihna in pat.
Ioanact In primul rand aceste test dublu si triplu test nu sunt teste de diagnostic sunt pur statistice,eu sunt patita cu aceste teste , am avut un rezultat tare naspa la dublu test imi iesise ceva de genul risc sdr down mai mare 1/50 ti dai seama am jelit de n-am putut, la mine e o sarcina obtinuta dupa 5 ani de incercri si e prin Fiv, recomandare amniocenteza,dupa aia am facut un triplu test care a iesit ok nu mai aveam nici un risc 1/900 . Amniocenteza am refuzat sa fac, toti cei care m-au vazut ecografic mi au dat certitudinea ca bebita e sanatos fara nici o problema si nu mai avea rost sa fac amnio.
Asa ca dc voi ramane gravide inca odata nu voi mai face aceste teste ca nu au nici o valoare... asa ca bine ai facut.

Va pup pe toate si va urez o zi cat mai placuta.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Buna dimineata,

Mi-am asezat cafeaua langa mine si am citit cele trei pagini din urma!

Ioana act si Happyjoy sa va bucurati de fetite! sunt sigura ca o sa fie dragalase si cuminti, sanatoase si Dzeu o sa aiba grija de ele!

Delia e bun de luat exemplul de catre o fundatie din Romania cu weekendul pr parinti. dar sa vedem, poate ia cineva ideile! in privinta gentii... m-am saturat! le dau pe toate (barbatu`meu zice ca am saci de bowling) si imi cumpar sacuti din aia mici de pantofi!

Delia13 cum iti mai merge la Opera? Te mai tine vocea? Da bebe din picioare cand canti? Nu iti fa griji cu kg. o sa fii bella donna sigur dupa:) la cat o sa ne alerge pruncii!

Lindal oxitocina nu ne trebe numai pt nastere normala? Si eu fac cezariana dar stiu ca nu trebe oxitocina. daca stii ca da, clar ar trebui facute provizii! mi-a crescut pulsul numai la gandul unei complicatii..

Anca yari incet incet te obisnuiesti pe aici si noi cu tine! of course, fata de fetele romanciere, noi restul scriem mult mai putin:)

Vladi multumesc de site! F misto!

Hai sa va zic o faza haioasa. Trec pe langa colegul meu din tehnic si zic buna dimineata! la care tipu: buna la tine, la mine e numai dimineata:)) m-a pufnit un ras ....:))

si ca sa va inveseliti cu totul: http://www.snotr.com/video/2938 pls watch this! povestea berzei facuta de cei de la Pixar! Eu rad cu lacrimi de fiecare data cand ma uit si mi se pare adorabila povestea!

Fetita mamei de 24 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

HAPPYJOY, felicitari pt pasarica sa stea la mami in burtica pana la 40 de sapt..GABYHILA, mersi de intrebare.Cu opera merge bine, dar am inceput sa nu mai intru in toate spectacolele ca la unele costumele nu mai imi vin,cred ca sapt. trecuta am intrat in ultimul spectacol . Pe 28 sunt invitata sa cant cu orchestra la un concert de binefacere pt bolnavii de cancer, sper sa pot canta sa fiu in forma pana atunci.Acum va las ca maine e hramul bisericii Sf Mina( una din cele mai frumoase din Cta) si tre sa ma duc la repetitie ca impreuna cu alti colegi de la opera cantam in cor acolo. Va pe toate pe burticute, iar mi-a dat un sut nazdravanu, cred ca vrea sa zica ca va si el

Delia13 22+ David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rebiana, Dayanara - multumesc frumos ca ati intrebat de mine!

In weekend intr-adevar nu intru, pentru ca mi se pare ca iau din timpul pe care ar trebui sa-l aloc copiilor (si asa foarte putin ).
Ieri mi-am luat si o zi de concediu, si am stat acasa - ce bine a fost!, iar azi ma apuc din nou de invatat, ca am cam tras chiulul saptamana trecuta, iar pe 4 dec vreau sa dau primul examen.

Am facut si placintele, aveti aici reteta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144329 (sunt mai multe postate, eu am facut o combinatie, pentru cine e interesat dau detalii ), si sunt chiar foarte bune, sotul a fost incantat.

Sunt nitel trista pt ca niste prieteni de-ai nostri pleaca la munte in weekendul asta, dar noi nu putem pentru ca nu avem cauciucuri de iarna la masina, si sa ne punem acum din scurt ne costa cam 1500 lei (trebuie sa luam cu tot cu jenti), si nu avem acum cum.
Am avut o experienta naspa ieri, cand un idiot ne-a taiat fata - nu s-a uitat, nu s-a asigurat, el de fapt vorbea la telefon si nu si-a mai tinut banda - si a franat sotul meu cat a putut, am inceput de derapam ca era o mazga urata pe jos, si era cat pe-aci sa ne urcam de-a valma pe trotuar si pe ce mai era pe acolo. Noroc ca nu trecea nici un om pe acolo.
Pana la urma a reusit sa opreasca fara incidente, iar aluia i-am luat numarul (doar ma stiti ), pt ca avea logo-ul gradinitei Zori de Zi, am telefonat acolo si am sters cu ei pe jos. Au zis ca o sa vorbeasca si cu soferul, si cu directoarea gradinitei, ca nu-i normal, le-am zis ca sunt gravida si idiotul lor de sofer putea sa ma propteasca in vreun pom, daca ar fi fost vreunul pe marginea soselei.

Si dupa cum am patinat cu masina asta, care avea cauciucuri de iarna, imi dau seama ca ale noastre nu sunt deloc sigure. Iar sotul meu are un fix cu siguranta copiilor, asa ca nici gand sa plece neechipat la drum.

Nu mai stiu cine zicea de ridicatul copiilor in brate. Si eu le mai ridic, dar foarte rar, numai daca plang, insa stau foarte mult cu ele in brate cand stau pe jos. Deocamdata e ok, iar cand simt ca nu e bine, le dau jos si le pun sa stea langa mine, dar fara sa se cocoate. Au 17 si 18 kg, ma cam rup daca le iau in brate altfel.

Va mai raspund din ce-mi aduc aminte, am mai citit ce-ati scris dar nitel pe sarite si-n diagonala .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata si de la o adormita!
Azi noapte la 4 ma uitam la Tv.

Carmen m-ai omorat cu dulceata de gutui.Nu am mai mancat de cand eram copil si deja simt gustul.

Cata(mami de Stefimic ), imi place sa pozez lucrusoarele, sa le tot scot si sa le asez, abia astept sa le spal si sa le intind pe balcon.

Arinaa sau cine imi poate explica, la ce ajuta oxitocina asta sa o intreb si eu pe dra?

Alina, Happyjoy felicitari pentru fetitele cu codite.

Adriana bafta la eco. Te asteptam cu vesti si poznici.

Delia si eu am 5 kg puse pana acum si toate luate in ultimile 2 luni. Abia am ajns la greutatea pe care o aveam inainte de sarcina, inainte sa scad in primele luni.Sanatoase sa fim noi si bebe, ca le-om da noi jos.

Pupici la toate burticile si o zi frumoasa.

Oana 24+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

'Neatza!

Sincer,numai chef de trezit,pregatit micul dejun+Samuelul din dotare pentru scoala nu aveam...Dar no,asta este,desi vremea asta imi da si acum un chef nebun de dormit...
Raportez ca aseara bebe l-a salutat pentru prima oara perceptibil pe tati!Si bineinteles ca tati nu s-a mai speriat ca prima data(cu Sam),a asteptat sa-l mai salute,dar bebe a zis:"pune-ti pofta-n cui"si a facut miscari numai cand tati nu era in camera!Sa vezi ce generatie smechera, inca din ou!

Ellanik:pai ce sa fac,daca doctorul mi-a zis"nu e fata" si eu am zis"pai atunci e baiat!"si doctorul iar a zis"eu nu am zis ca e baiat,am zis numai ca nu e fata".Tu ce ai intelege din spusele lui?!

Oana:si eu am observat ca ii place lui bb sa faca valuri prin burta,ba la stanga,ba la dreapta!Ma bucur ca ai lasat in urma starea "din butoi",vroiam sa-ti zic ca esti cea mai "dotata"din odiseea noastra ,ma refer la achizitiile pentru bebe,bineinteles!Super,cosmonautul cu gaura pentru sistem de prindere!

Gaby:povestea berzei e adorabila!
Ziceai in urma cu cateva pagini despre umidificatoare,ma intereseaza si pe mine,de unde cumperi,ce model,la ce pret...te rog,zi-mi si mie!Dau un si

Rebiana:si flori pentru tine si burticutza!

Marsy baby si yaia:bafta la eco,sa veniti cu vesti bune!

Vladi:

Miria:si odihneste-te!Subscriu la ideea ca sarcina ne face mai pretentioase,nu numai in domeniul curateniei...Vei gasi o femeie de treaba,mai ales ca e criza,lumea cauta de lucru cu disperare!

Anca iary:bine ca te-ai inseninat!Bafta la eco!

Kossir:nectar si dulceata de gutui...

Arinaa: se zicea ca o sa reapara oxitocina din decembrie...daca nu,avem trei luni dupa aia sa ne-o procuram pe cai mai mult sau mai putin licite...

Jesena:ai grija cu ridicatul!

Alina:de-o sa ai "lada de zestre" la patrat,primesti petitori?
Multa sanatate si ,tie si burticutzei tale!

Dayanara:
Esti asa o draguta,multumesc de link-ul cu isofix,m-am lamurit pana la urma si eu...ca eram cam...

Delia13:he he he!Bun venit in clubul 1kg/saptamana!Credeam ca-s singura...Nu ca ma laud cu asta...

Happyjoy:felicitari pentru fetitza!Sa fie sanatoasa si sa stea cuminte pana la 40 de saptamani la caldurica la mami!
Si sa ai grija de ea,ca noi "socroseniile" suntem "la panda"

Gata,va pup cu drag,astept sa aflu noi povesti de la voi!

Maria 21+
Mami de Sammy si ,posibil, de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata burtici! As zice si eu "buna dimineata"..dar nici la mine nu e asa "buna" (vb colegului lui Gaby). De ieri stau iar in varful patului. Duminica seara nu mergeau semafoarele si am grabit un pic pasul pe trecerea de pietoni. Si am simtit asa o durere jos la burta, si bien inteels ca peste noapte iar au aparut petele alea maronii. Drept urmare iar trebuei sa stau in pat si de aseara am reluat utorgestanul ca vad ca altfel nu se poate.

Intre timp mai m-am acomodat cu ideea de soacra mare si ne-am cam hotarat si la nume. Probabil va fii Eric Mihai - Eric ca tati a zis ca lui ii place mult numele asta, si Mihai dupa nasica noastra. Stiu ca nu se mai "poarta" sa pui numele copilului dupa numele nasilor, dar eu asa vreau. Nasica mea e o dulce si din pacate de 4 ani se chinuie sa faca un bebe; ba chiar inainte cu o sapt sa raman eu insarcinata a trecut printr-un FIV ratat. Asa ca am zis ca indiferent ce va fii copilul meu, va purta numele el.
Mie sincer mi-ar fi placut Alexandru Mihai, dar tati zice ca, in combinatie cu numele de familie, o sa fie cam lung; sau David Mihai, dar adevarul e ca deja cunosc 2 baietei cu numele de David, si imi ca atunci cand o sa il strig sa nu ma trezesc ca imi raspunde un cor

18+

Mergi la inceput