Sondaj cu 200 premii . Grabiti-va sa castigati!
Raspunsuri - Pagina 2
admin spune:
O sa corectam greseala de redactare.
In ceea ce priveste sondajul NU TREBUIE SA NE SPUNETI aici ca l-ati completat. Daca ati completat corect, vi se cere numele de mambru si adresa de mail ca sa va putem anunta.
Deci va rog sa nu mai aglomerati acest subiect cu mesaje de genul "Am completat"
O zi buna Echipa Desprecopii.com
andruskandu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui TweetyGeo Sondajul a expirat, desi scrie in regulament ca se termina pe 8 decembrie. |
Asta vroiam sa spun si eu... cred ca s-au terminat cele 200 de premii
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Muzica mea
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
desprecopii spune:
dragii nostri,
Multumim pentru contributia voastra la realizarea acestui sondaj. Parerea voastra conteaza pentru Johnson Baby.
Iata lista membrilor DC castigatori la cele 200 de premii. Asteptam pana Marti 15 decembrie ora 24.00 un email de la cei 200 de castigatori, la adresa: concurs@desprecopii.com cu adresa voastra postala, numele si prenumele si numele de membru DC.
Acestia sunt castigatorii (in ordine alfabetica):
27ionica
abramburika
ada87
adina87
adita
adra_bell
adriana_2008
Adriana_MS
adriella
alesel
alexcatalina
alge
alina.n
alina_ade2
alinamoro
amola
ana_m
analis
analis
ancadragoman
Anda70
andra4iubi
andreea1002
androix
anicici
aniel_marius
annis
antoanela
Anxiety
basler
bb ralukutza
bb_yasmi
bebe_bb84
blonda25
bog2vio
buburuzica_2005
bulfelena
cami11061988
camip72
CamiSol
carmen-emiliana
cata_l
catalishka
cecyly
clauditza26
cllaudia
CorinaDani
cornelia_laura
costelus
crialex06
crina26maria
crissintibun
cristinacsa
cristinik84
cropinca2009
curly_doll
cyucy
da6622
dana_07
daniela_daneza
danielac
danimitz
Dantedan
danyalo
DASA
Deanny
deca
Deianira
deluxe
desyre
diana_patru
didi
dkarmen_76
drosuramona
elenita
ellej
ellinia
elyanne
Eseea
eva67
fanika21
floricik
florydogaru
fmarylena
gabbis
Gabi007
gabitzam
gelly
georgeta10
georgyya
gianina
giaserbu
gioto
gociu
ilal
inamazilu
Ines
ioanaaradu
irinai
iuliaiulia
Izabela23
izabell
karmen_kk
kid
kiki78
koko_1
Laura25
lenoire07
LoraG76
lorellay
loriangi
madalycy
madi17
maitreyi
mamagiuliei
mamamia1
mami_Alexia
mamidoipui
maminuta
marcutza
maria23
marilena12
mariusfyl
mcmarimar2002
meddana
mephala30
mercedes
micola
miflore
mihaangy
mihaela_cc29
mihaele_ag
MIHAI-MM
militaruT
minodora70
mirelav
Mirona
monica2000
moonlightlady
motanik
mtbt
myky22
ncris78
Nico23
nico2sweety
ni-na
nirulea
nita alexandra cristina /tzuckutza
nma
Noe
nyyna_nina
Oana C
oana_stan
oanabandol
papanash
peanut
poliflora
printulnestor
provista
pufymic
puisor
raduion
rall
rapsody
RazaDeSoare
red_rose
rekaalina
rivali
robert77
rodik93
rodyrozy
romana_morar
romisj
rosanita
rrstuning
rxandra
sarbu_Clau
sense
sgdfs
slacra
starflorina
stelutagmatei
stroietatiana
SuperMami22
tala
tdj31
tlaura
TOMA ANGELICA
Tonia Antonia
topolino_18
tuscut
unboticutz
vasmaria
vera1978
vios77ro
voroveia
yelatno
yelatno
yryna82
yula94
yulik_4_u
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
elyanne spune:
Multumim
citat din mesajul lui desprecopii dragii nostri, Multumim pentru contributia voastra la realizarea acestui sondaj. Parerea voastra conteaza pentru Johnson Baby. Iata lista membrilor DC castigatori la cele 200 de premii. Asteptam pana Marti 13 decembrie ora 24.00 un email de la cei 200 de castigatori, la adresa: concurs@desprecopii.com cu adresa voastra postala, numele si prenumele si numele de membru DC. ... |
Care este termenul: marti 15 decembrie sau duminica 13 decembrie ?
Si inca o intrebare... trebuie trimis mail de pa adresa de pe care este inregistrat userul? Nu este specificat...
desprecopii spune:
Si inca o intrebare... trebuie trimis mail de pa adresa de pe care este inregistrat userul?
DA.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
starflorina spune:
citat din mesajul lui desprecopii dragii nostri, Multumim pentru contributia voastra la realizarea acestui sondaj. Parerea voastra conteaza pentru Johnson Baby. Iata lista membrilor DC castigatori la cele 200 de premii. Asteptam pana Marti 15 decembrie ora 24.00 un email de la cei 200 de castigatori, la adresa: concurs@desprecopii.com cu adresa voastra postala, numele si prenumele si numele de membru DC. Acestia sunt castigatorii (in ordine alfabetica): 27ionica abramburika ada87 adina87 adita adra_bell adriana_2008 Adriana_MS adriella alesel alexcatalina alge alina.n alina_ade2 alinamoro amola ana_m analis analis ancadragoman Anda70 andra4iubi andreea1002 androix anicici aniel_marius annis antoanela Anxiety basler bb ralukutza bb_yasmi bebe_bb84 blonda25 bog2vio buburuzica_2005 bulfelena cami11061988 camip72 CamiSol carmen-emiliana cata_l catalishka cecyly clauditza26 cllaudia CorinaDani cornelia_laura costelus crialex06 crina26maria crissintibun cristinacsa cristinik84 cropinca2009 curly_doll cyucy da6622 dana_07 daniela_daneza danielac danimitz Dantedan danyalo DASA Deanny deca Deianira deluxe desyre diana_patru didi dkarmen_76 drosuramona elenita ellej ellinia elyanne Eseea eva67 fanika21 floricik florydogaru fmarylena gabbis Gabi007 gabitzam gelly georgeta10 georgyya gianina giaserbu gioto gociu ilal inamazilu Ines ioanaaradu irinai iuliaiulia Izabela23 izabell karmen_kk kid kiki78 koko_1 Laura25 lenoire07 LoraG76 lorellay loriangi madalycy madi17 maitreyi mamagiuliei mamamia1 mami_Alexia mamidoipui maminuta marcutza maria23 marilena12 mariusfyl mcmarimar2002 meddana mephala30 mercedes micola miflore mihaangy mihaela_cc29 mihaele_ag MIHAI-MM militaruT minodora70 mirelav Mirona monica2000 moonlightlady motanik mtbt myky22 ncris78 Nico23 nico2sweety ni-na nirulea nita alexandra cristina /tzuckutza nma Noe nyyna_nina Oana C oana_stan oanabandol papanash peanut poliflora printulnestor provista pufymic puisor raduion rall rapsody RazaDeSoare red_rose rekaalina rivali robert77 rodik93 rodyrozy romana_morar romisj rosanita rrstuning rxandra sarbu_Clau sense sgdfs slacra starflorina stelutagmatei stroietatiana SuperMami22 tala tdj31 tlaura TOMA ANGELICA Tonia Antonia topolino_18 tuscut unboticutz vasmaria vera1978 vios77ro voroveia yelatno yelatno yryna82 yula94 yulik_4_u ************** Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu | |
alinamoro spune:
Eu abia acum am vazut c-am castigat si am trimis mail. O fi prea tarziu?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze