Puiuti de Randunici 2008!! (329)
Raspunsuri - Pagina 2
luny spune:
gata, si Mufa e lat de juma de ora, vad ca se tine de ora 9,30
si eu la fel ca si voi cu sterilizatul, mai fierb tetinele din cand in cand..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Naty, eu atunci cu Rotavirusul citisem ca se poate lua si de pe obiecte cu resturi de fecale... Voi nu tot Rotavirus ati avut?? Si e clar, toata lumea vine in contact cu mult mai multe chestii (virusuri, microbi, ciuperci...), dar putine ajung sa ne imbolnaveasca... depinde de fiecare.
Despre colectivitate... Stefan a fost la cresa de la 2 ani, am avut destule de tras din ianuarie pana in aprilie, dar nicio spitalizare. A avut si el o otita, bronsita, muci cat cuprinde... In grupa mica a fost super-ok!! Dar tusea, sec... de fapt incepuse sa se manifeste sensibilitatea lui la praf (dormea acolo), si niciun medic nu a presupus asta! Pana m-am suparat si am mers la Bucuresti (avusese deja bronsite astmatiforme usurele), dar nici aici nu s-a specificat clar ca trebuie verificat terenul alergic... si abia acum un an am luat taurul de coarne si... dar sa nu va mai plictisesc... Acum Doamne-ajuta am inceput de o luna desensibilizarea cu vaccin sublingual, speram sa fie bine, el nu mai are niciun tratament de mai bine de 8 luni, nu a mai avut wheezing de aproape 2 ani (fara o luna jumatate), nu se mai complica virozele... DECi daca si un copil alergic (caile respiratorii) ajunge la 6 ani sa fie ok, atunci toti vor fi ok!! Pentru cine isi permite, cred ca ar fi recomandat sa se inceapa gradi la 3-4 ani, la cei cu frati mici acasa dupa caz, tatonat terenul...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
natynic spune:
Da' voi ma puneti pe ganduri cu spalatul hainelor separat, incep sa ma intreb si eu ca Blankar daca sunt denaturata...
Eu pana la 6 luni i le-am spalat separat pe motiv ca foloseam alt detergent, de copii, ca ma gandeam ca e pielea mai sensibila, etc...dar nu in ideea de a nu amesteca hainele ei cu ale noastre. Ca se presupune ca masina le spala pe toate bine (sau asa ar trebui), nu? O haina care iese curata e curata si la adult si la copil-vorbesc tampenii? Deja ma simt aiurea...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Nicoleta spune:
Naty, eu asa am gandit, ca este mai sigur sa le spal separat, nu ca am avea noi cine stie ce balauri... Asa am facut si la Stefan, asa fac si la Matei, pana cand avea Matei 1 an le spalam separat si pe ale lor... Pitici!
luny spune:
stiu ca a venit Bubu...hai sa ne povestesti bublina, cred ca te-ai super distrat!!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Naty, eu atunci cu Rotavirusul citisem ca se poate lua si de pe obiecte cu resturi de fecale... Voi nu tot Rotavirus ati avut?? Si e clar, toata lumea vine in contact cu mult mai multe chestii (virusuri, microbi, ciuperci...), dar putine ajung sa ne imbolnaveasca... depinde de fiecare. DECi daca si un copil alergic (caile respiratorii) ajunge la 6 ani sa fie ok, atunci toti vor fi ok!! Pentru cine isi permite, cred ca ar fi recomandat sa se inceapa gradi la 3-4 ani, la cei cu frati mici acasa dupa caz, tatonat terenul... |
Ba da, si asa se poate lua rotavirusul (normal ca am avut si noi, n-am slabit eu 5 kile?) Si uite, acolo la cresa erau atunci vreo 10 in grupa care sigur au atins toate cele si totusi de imbolnavit s-au imbolnavit 4, doi au ajuns la spital, unul a stat numai o zi la perfuzii si doar Iulia a stat 4 zile si a imbolnavit-o si pe ma-sa. Deci, nu seamana un caz cu altul...
Cat despre sfatul cu gradi, cred ca ai dreptate.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Nicoleta spune:
Oooo, Naty, si eu am ajuns cu salvarea la Urgente... atunci mi-au venit si rusii ca am facut pauza mare de alaptat (vreo 16 ore )
blankar spune:
Naty si eu gandesc la fel
ce au hainele? se cearta intre ele?
Vali am si bunica si bona
ce tare sunt nu? si simt ca o iau razna si asa cateodata
bona vine dimineata la 8 si il duce pe Eric la plimbare
(daca e timp frumos)
la ora 13 ajung la ai mei unde il preia mama mea
ii da sa manance si il culca
pe la 5 se trezeste cand merge al meu dupa el
musai ajutor ca altfel nu stiu ce m-as face
inca nici Eric nu intelege ce si cum
e un pic gelos,ma tot vede cu Marc in brate(ba mancam ba ragaim)
intr-o zi m-a luat de mana si m-a dus la Marc in camera
si mi-a aratat patul sa il pun jos pe Marc
saracutul simte lipsa mea
asa ca trebuie sa te orientezi dupa ajutor
pusi
VALENTINA C spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui natynic
Pai si mie mi s-a spus ca in primul an se culege tot DAR, dimpotriva, ca nu-i totuna daca primul an e cand are 1, 2 sau 5. Plus terenul copilului...Vorbeam si cu colegii cu copii mici, la gradi...le curg mucii non-stop de 2 luni de zile, aproape ca nici nu mai observa; dar asta e una si 4 spitalizari in decurs de 4 luni e cu totul altceva...Nu stiu cum va fi cand o voi da la gradi la 3-4 ani, dar acum, asa cum s-a prezentat situatia Iuliei, cred ca numai o mama nebuna nu si-ar fi retras copilul. In privinta ta, ti-am spus...Matei, cu toate cele adunate, a reactionat oricum ceva mai bine insa nu uita ca vine Luca si pt el ce aduce Matei de la colectiv poate fi mult mai periculos... Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Da , la asta ma gandesc ...ca sunt si plusuri si minusuri cu mersul la gradi cand va veni Luca..si inca nu stiu cum o sa fac..Om trai si-om vedea...
Si deci se pare ca sunt singura cu doi copii fara pic de ajutor...A, scuze, Nico, te uitasem....
Valentina cu Matei si 26+ cu Luca/ Mihnea
VALENTINA C spune:
Blanka, singurul ajutor ar fi sa-l duc pe MAtei la gradi macar pana la ora 13, sa ma pot odihni putin. Si am de tras pana pe la 1 iunie, ca apoi ia Alin vacanta si pana la 1 septembrie o sa fie totul foarte bine..
Si ma astept sa-mi fie super greu, dar zic ca n-oi muri...
Valentina cu Matei si 26+ cu Luca/ Mihnea