Puiuti de Randunici 2008!! (329)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Vali, stai ca inca nu ai 2 de care sa te ocupi activ. Dar cand vei avea si nu vei ave ajutor, vei fi mai tare decat mine!! Stefan al meu este mare, este cu totul altfel (deh, daca l-am facut la tinerete ). Insa se compenseaza la mine cu sotul calator !

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Mi s-a facut un somn....ma duc..

Valentina cu Matei si 26+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Vali, nu poate veni o bunica macar cateva saptamani, pana iti revii? Sau nu vrei tu?

Mergi la inceput

Ma duc la nani, Bubu nu mai apare ... baietii sforaie...

Mergi la inceput

Noapte buuuuunaa copii!

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun, eu de maine nu mai am lactoc, tre sa-l inapoiez la serviciu. Nu stiu cand voi mai intra... sper sa-mi duceti dorul . Dar de maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

www.flickr.com/photos/olguselu/4083319377/" target="_blank">Supriza

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Ati fost la Bz??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

V-a fost dor de mine??

Mi-e cam somn acum sa povestesc...am reusit sa spal toate hainele, sa desfac toate bagajele...ne-am mai cumparat un geamantan din brugge ca am cumparat muuulte , ne-am intors cu 15 kile in plus Am cumparat multa cioco, am fost la un outlet in Roosendal si i-am luat in special lui Vlad hainute, geaca groasa, adidasi, cizme imblanite plus pt. noi .

Ce sa va zic...a fost foarte frumoasa calatoria, ne-am plimbat mult, abia acum am febra musculara , de la stat , am avut emotii cat carul in avion, ca asa sunt eu , mi-a fost dor nebun de baieti dupa 2 zile, abia asteptam sa-i strang in brate! cand am intrat pe usa Stef a incremenit, apoi cu gura pana la urechi a zis "mama" si l-am luat in brate, Vlad era in extaz, apoi Stef zicea mama-tata non-stop, cam o ora in continuu S-au bucurat de cadouri, de ciocolata, au fost tare incantati.

Maine ma mobilizez sa va pun si poze, azi nu-mi venea sa fac nimic, imi venea sa stau , dar mi-am intrat rapid in ritm...

Vlad si tati au fost azi la soacra-mea la servici, ea lucreaza la o unitate militara si s-a depus juramantul, i-a placut muuuult de tot, a fost foarte incantat. Apoi am fost in Carrefour ca batea vantul peste tot si apoi am dormit la amiaza 3 ore cu totii

Sper ca sunteti toate bine si puiutii la fel, abia astept sa citesc din urma sa vad ce-ati facut!

Ma duc acum la Grey , mai avem jumate din ultima serie

Mergi la inceput

Ce fete frumoaaaase!!

Mergi la inceput