Pestisori... pestisori... (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Nicoll , spor la treburi ! Am votat pisica .Sa pui mereu link-ul ca sa o votez.

Ely , nu stiu ce sa zic unde sa o mai duci pe Elena , la un dr ortoped / chirurg de copii nu ai vrea , cunosc eu unul ....

Am fost la radet sa duc cererea de ajutor de caldura , este f mic dar d c sa nu profit ... si la niste cumparaturi si acum sunt acasa iar cu Ana ...cica e fata mea si ma iubeste va dati seama ac sunt topita dupa ea ...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

neatza, neatza!
Am venit si eu. Am fost afara cu Bogdan, mi-au inghetat bine urechile.
Am intrat sa salut pe toata lumea sa va si sa va urez o saptamana superba.
revin mai tarziu acum merg pe la trebi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Ely nu stiu ce sa zic vis-a-vis de ce doctor sa mai vedeti???Pe mine ma exaspereaza cu explicatiile lor uneori.Ar putea fi asta sau...ar putea fi...
Dany mi se pare normal sa profiti de tot ce se poate...daca e dreptul tau,nu are cine ce zice... fetele,e normal sa va iubiti!
Baby intoarcem urarile!Da,e cam rece afara.
Azi nimeni nu avu papa in program...eu ce mananc mai fetele?

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

fetelor cu intarziere La multi ani tuturor sarbatoritilor de ieri

Am ajuns si noi acasa drum lung si greu, cu ploaia-n cap ... tiruri multe , intuneric, drum necunoscut .... da nah am ajuns cu bine si acolo si inapoi

Ce sa va spun , ghinionul ne urmareste ... de data asta am luat locul 9 din 32 ... nu mai ajungem in veci pe podium , nu am reusit sa intram nici in finala, ne mai lipseau trei puncte pentru a intra in finala si a avea un loc printre primii 6 considerati valorosii competitiei la grupa respectiva ... da nah ... avand in vedere ca au concurat in grupa de varsta 12-15 ani si ei abia au implinit 12 copilu si 11 ani fata ... ne consideram pe jumatate multumiti .
O sa va pun filmulete pe you tube, poate reusesc pana maine si va arat si voua copiii dansand poze nu am facut doar cateva si nu-s faine, am filmat si nu am reusit sa fac si una si alta deodata

va pup pe toatele

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

un piculet... fac o pauza de la trebi ...

Nicoll, scuze ca ai ramas fara pranz dar, azi fugarii trebile prin casa ca, maine is cam toata ziulica pe la facultate... dimineata, la platit partea de taxa ceruta... dupa-amiaza, la cursuri... asa ca, acus' ma duc iar la trebi... sa pun de masa pt. maine... ca, azi avui in program de toate ... si , si , si lu'mama + schimbat asternuturi, si pt. azi, si dus-luat poznas de la gradi, hranit popor, culcat poznas, facut ordine prin casa, etc. si ...

Ely, multa sanatate Elenei . Tinem pumnii sa nu fie nimic grav .

Dany, deci asa? Iubareala... iubareala... cu Ana & !

Andanii, dulce sa treaca dezamagirea ca nu ati ajuns in finale... si felicitari si pt. locul luat ! Foarte bun si asta la varsta pe care zici c-o au copii . Asteptam filmuletele ... .

Baby, sa va fie de bine plimbarea de dimineata .

Cam atat de la mine... la bucatarie sa-mi fac papa pt. maine ... v-am -at si s-aveti o seara cat mai placuta!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Dana eu zic ca date fiind conditiile de concurs nu ati stat rau.Asa ca ia mami ridica moralul baiatului si fetitei,sa vezi cum vor creste si experienta isi va spune cuvantul. de la noi!
Cryna pt tine care esti asa de harnicuta.Lasa ca "papa mea de azi" face bine la silueta,m-am scos.
Azi Codri la gradi a facut pictura si acum ma creiereste sa-i dau acuarele si cele adiacente sa-si expuna talentul.poate dupa ce papam ii fac hatarul,dar ce ma fac cu a mica?!?Vrea si ea..
Gata,merg sa vedem de papa ca isi cere poporu' cum zice Cryna,drepturile.Poate vb mai tarziu,ca tot e meciul.

MMN

Mergi la inceput

Buna seara!

Nicoll , azi ai avut lipsa pranz virtual .....dar poate ai mai pastrat ceva de ieri si nu ai murit de foame sauai laut de la pisica Succes la pictura fetlor ! Ce te mai intrebi ca o sa vrea si cea mica , CLAR vrea ...deci al 2 capete dansezi ...

Dana , nu descuraja baietul , trebuie incurajati ...incet incet vor ajunge si pe podium !Cum mai stai cu mobila?

Crynuta , spor la trebusoare! Pupicii ochiosului !

Baby , te-ai apucat de croitorit ?

Mirela ...ups , ai ami trecut ep la noi hai viino si mai zi-ne despre voi!

Dany

Mergi la inceput

Noapte buna !

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna seara!
DAny azi nu am croit decat niste ardei umpluti ca mandrul meu nu a vrut sa doarma. S-a culcat pe la 18 si a dormit o ora. Acum nu vrea sa doarma.
Maine trebuie sa spal si sa aspir ca azi nu am mai reusit . Dar de croitorit tot trebuie sa ma apuc. E vorba in prima faza de " carpit" adica pus fermuare si apoi de modificat 1 fusta 2 . probabil ca nu ar trebui sa mentionez asta, dar trebuie sa modific niste fuste de la marimea 40 la 38.
Deocamdata sunt obosita ca desi nu am facut prea multe nu am stat prea mult jos azi.
Va urez o seara placuta. Somn usor si vise placute!

Mergi la inceput

Dany in seara asta am scapat...au calcat in strachini si nu au mai primit de desenat drept pedeapsa.Mai nu stiu la voi cume,dar eu cand vb la tel e o intreaga harababura..."vreau si eu,vreau si eu"...indiferent cu cine vorbesc.Si nu e cazul intotdeauna sa vb si ele...Asa ca am dat militaria jos din pod.
Cat despre mancare...sigur mi-a ajuns cea de ieri,am avut rezerve
Baby bravas doamna!Dar daca e sa fac o comparatie ...Dar nu fac doar iti aduc tie felicitari!
GAta,mergem si noi la nani,de fapt eu ma apuc de citit cursuri,nu prea pot dormi,gandurili nene...
Somn usor,pe maine!

MMN

Mergi la inceput