Pestisori... pestisori... (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Saru'mana

Dany ne-a dat trimitere la ortopedie, la Budimex.

andanii sa treaca supararea... si lasa ghinioanele, ca o sa fie si mai bine data viitoare

Fug sa caut una alta despre ortopedie pediatrica...

Multumim pentru voturi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare, salutare!
Iar in criza de timp...
Multumim pentru urarisi acelasi lucru doresc si eu sarbatoritilor(scuze de intarziere)
Noi am reinceput gradi, am fost si la cursul de pictura si apoi prin casa ocupata cu una, alta ca a tot plouat.Am croit un halat pt fiica unei colege studenta la biologie si maine sper sa-l cos, am avut de gatit si tot ce s-a mai ivit.
Îi place mult la pictura si azi chiar o lauda doamna ca-i foarte atenta si are indemanare. Eu ma bucur ca face ce-i place si-si umple timpul intr-un mod placut.
Andaniisi va iesi soarele pe aleea voastra si va ajunge pe podium.Rinem pumnii.
Nicoll, citeam ce scria de gradi si copii bolnavi...azi ne-a spus doamna ca nu-i mai primeste daca tusesc, le curge nasul...de restul nici vorba si chiar i zicea unei mamici sa tina fata acasa ca a tot tusit la care respectiva"dr. zice ca-i bine, dar tusea i trece greu si n-are nimic" moama ca m-am aprins si normal ca am comentat Nu i-a convenit, dar nici mie nu-mi convine s-o tin pe a mea acasa cand e bolnava, o duc sanatoasa la gradi si in doua zile e la loc, pai sa faca bine sa-i tina acasa ca ei sunt mici si stau gura-n gura.
Baby, spor la croitorit si de vrei te asteptam in club, da de veste si-ti dau link.
Cryna, harnicuta mai esti, mai ceva ca o
Azi am reusit sa ma tund cat a fost Diana la pictura si-s multumita de rezultat. E un bob mai scurt, fara colt ca eu oricum il port dupa ureche, dar zicea serifu c-am intinerit
Elyana, sanatate Elenei si sa ne zici si noua ce a zis ortopedul.
Dany

Sa aveti o noapte linistita si sa visati frumos!

Mihaela si Diana 22.11.2004

lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna dimineata!Haideti sa-mi tineti companie la o ca nu's ce am si azi nu prea am toti boii acsa.Parca lipseste ceva,parca ma afund in butoiul ala de vorbea candva Cryna despre el...Am asa o stare aiurea...Si e atat de inorat afara...poate o avea si asta o influenta...
Ely tinem pumnii sa dati decap probemei si si mai important sa nu fie nimic grav.
Mihaela si tu esti tare harnicuta!Mda,despre copii bolnaviori nu mai vreau sa vb,sper sa inteleaga si la noi toti parintii,ca de,e in avantajul tuturor.
Am uitat sa va spun ca am luat analizele de la sange ieri,legat de glanda tiroida.Sunt in lmitele normale,doar TSH-ul f aproape de minim.Sa vedem daca mai merg la echo...
In alta ordin de idei duminica vom merge la ziua de nastere a unei colege de-a lui Codri,va trebui sa gasesc timp si pt cadou...
Gata,merg sa vaz ce fac...ca de fapt n-am chef de nimic,va

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza!

Nicoll. cred ca asa fac copii in general, mai cu seama fetele...fac aceasta afirmatie vis a vis de faptul ca si Ana vrea sa vb , uneori la tel , chiar daca nu stie cine este sau intreaba cu cine vb ...pe cand Razvan , nu ....sunt curioase Sa ai zi usoara astazi !

Mihaela, succes Dainei la pictura si tie spor la cusut halatul .

Baby

Cryna ...hai baga un ochi si lasa-i Nicolei pranzul ca lesina de foame daca nici azi nu papa ...eu nu am decat ramasite ...poate diseara bag o ciorbica de afumatura si cartofi ..

Ely , bun si asa .Dr. este si la Budimex ..Daca vrei la el sa imi zici ...mai este si la policlinica Eforie .

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Nicoll , hei , fruntea sus ...lasa blegeala ...nu te prinde ...am votat pisica .Analizeel pt . tiroida unfde le-ai facut ? Cu plata sau fara ? Ma intereseaza, te rog.

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

la cafea... repede, pe fuga... ca, acus zbor la facultate sa-mi rezolv trebile...

Multam si lui Nicoll si lui Dany de coffee ...

Dam multe si multi lui Nicoll ca sa iasa din butoiul ala ... ea o face mult mai repede decat mine ! Nu mai zic ca si io is cam la fel astazi ... da, e si urat afara, burniteaza... ca la mine-n suflet ... si nici nu ma odihnii prea bine as-noapte, ca avui cam toata noaptea niste cosmaruri uracioase si nasparlii rau de tot ... ufffff...

Miha, felicitari pt. croitorit (mult spor sa ai), pt. noua tunsoare (s-o "porti" cu mare placere) si mult succes Dianei la pictura si la gradi .

Nicoll, ma bucur ca prima tura de analize ti-au iesit bine , mult succes si cu urmatoarele . Distractie multa la petrecerea colegei lui Codri .
Votat pisica.

Dany, cred c-o sa apar prin jurul pranzului ... da', amu chiar ca tre'sa fug ... .

Gata. la toate sirenele si o zi super buna sa aveti cu toatele! ...

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Pt fetele mele dragi,care reusira ele sama faca sa zambesc.
Dany analizele le-am facut cu plata sa nu mai stau dupa programare care cine stie cand se facea daca imi luam trimitere.Am facut TSH,T4,T3 si am dat 75 ron in total la clinica-sante.Au si in Bucuresti filiala.De fapt acolo se si lucreaza analiza in sine.Daca vrei gasesti date de contact pe pagina lor de net cu www in fata si ".ro" la sfarsit,ca sa nu facem reclama.
Crynut ies eu din butoi,dar tu sti bine ca acolo ceva este intotdeauna si atunci cand cazi mai rar,asa ca mine,cand o faci o faci bineeee.
Dar voi alunga cat pot de repede starea,e drept ca nu ma caracterizeaza,dar ma mai bantuie cate o data.
Multumim mult de voturi,uite pun si link pt cine nu ma vede in mess
http://www.tamagochi.ro/pet-pissypam

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Multumesc Nicoll !Si am sa vb si cu dr de famalie , mama lui Razvan sa vad daca pot sa le fac fara sa platesc ca nu ma dau banii afara din casa acum ... Si hai lasa butoiul, baga niste varza in el ..
Acum am sa va las ....o zi buna ..revin dupa masa !

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

nicoll votat pisicuta

vad ca nu numai eu sunt in butoi ... o fi caracteristica pestisorilor ... pe place in butoi ????
sunt tare obosita , ieri nu am facut nimic, am ajuns cu copilu de la antrenament ... m-am spalat si culcat direct asta fiind ora 22.00 deci nu foarte devreme , da nici tarziu ... de obicei la ora aia dupa ce ajung acasa ma apuc de gatit pentru maine zi .... aseara nici vasele nu le-am spalat .... of abia astept sa-mi vina masina de spalat vase ca nu mai suport cand ajung de la lucru sa spal vasele adunate peste zi de copil

azi trebuie si eu sa adun hainele de pe uscator , sa calc, sa fac mancare ... cum am fost plecata tot we nu am nimic nimic gatit

mobila inca nu a venit ... maine sunt 6 saptamani ... de acuma incep sa o astept ... mi s-a spus ca intre 6-8 saptamani va veni sa vedem

va pupi pe toate

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna dimineatza! ( la ora 12).
Scoatem capul din treaba si ne prezentam la apel. De raportat raportam mai tarziu!
O zi superba!

Mergi la inceput