va rog daca puteti sa ma indrumati,,,sunt deja mamica unui baietel de 4 ani si juma, mi-am platit dintotdeauna darile vechimea la casa de pensii si cea de sanatate deci in momentul de fata nu am cartea de munac bagata la vre-o firma,,ea fiind la cas.
As dori sa va intreb daca ma declar liber independent, cu venit dupa 12 luni as putea sa beneficiez de indemnizatie 800 ron? ne bagandu-mi cartea de munca la vre-o firma...
s-au cum ma sfatutiti?
s-au daca lucrez la o firma cu party time posibil sa iau indemnizatie dupa 12 luni?
la primul copil am beneficiat de cei 800 ron fiind in 2005 luad de la casa de pensii, nefiind obligatoriu avand carte de muna la vre-o firma.
va multumesc mult
Deci ori PFA ori carte full sau part time nu conteaza insa trebuie 12 luni anterior nasterii inclusiv prenatalul
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
eu platesc acum 180 ron oare cat o sa platesc daca ma angajez party time la o firma? daca gasesc o firma party time,,, timp de 1 an,,
pt PFA cat minimum pot sa declar profit pot pe tot cursul anului proit o?
mersi mult
Citat: |
citat din mesajul lui ionelaf eu platesc acum 180 ron oare cat o sa platesc daca ma angajez party time la o firma? daca gasesc o firma party time,,, timp de 1 an,, pt PFA cat minimum pot sa declar profit pot pe tot cursul anului proit o? mersi m ionelaa |