Fulgusori de nov-dec2009(157)-HAI RALUCI_B!!
Raspunsuri - Pagina 8
crissa13 spune:
eu nu o sa comand infacol, o sa incerc intai cu bonisan, baby drink, debridat, sab simplex, calmababy de la esi si daca nu merge cu nici unul din astea, atunci comand.
33+
ionelamaria spune:
Simonette, daca ceva invidiez cu adevarat la tine e faptul ca il ai pe Luca. Mereu mi-am dorit sa infiez un copil... mi-am dorit asta mai mult decat sa am un copil propriu... dar, o suma de intamplari a facut sa fie altfel... Daca voi mai avea un copil... imi voi implini acest vis. Stiu ca te-am mai felicitat pt asta cu ceva timp in urma... dar simt ca trebuie sa repet aceste felicitari , chiar daca tie sigur nu iti sunt utile... si nu pt a fi admirata ai facut asta. Cine infiaza un bebe face asta pentru a darui dragoste si nu pentru a avea un bebe... si stiu ca asa a fost si in cazul tau
Ramonika, atat timp cat tu crezi in doctorita ta.... restul conteaza mai putin...
Lavi, vazut poze cu bebe.... un dulce sa fie sanatos si sa creasca mare cuminte si destept ca frumusel deja e
Alinus felicitari mamicule! sa fiti sanatosi, sa jungeti repede acasa si sa va bucurati de tot ce abia a inceput
Andre, eu cred ca draga de Chiara nu va fi plangacioasa... dar va sta greu departe de tati... atunci sigur va plange Dar nu va fi nevoita sa nu isi vada parintii zilnic
dienutze, loc de intors nu mai e... asa incat nici intrebare nu mi-o pun cu regret,... daca era sau nu timpul pt bebe. Eu stiu sigur un lucru: va fi un copil mult mai hotarat decat mami si tati. El a hotarat sa vina acum... Sper hotarat si nu "inconstient" ca eu asa ma cred cand iau hotarari fara sa ma intreb de 1 milion de ori
monis, nu te mai chinui... acusica vine Kreliuta si pune ea pozici
Despre infacol... nici eu nu voi cumpara inainte sa stiu ca e cazul
36+ AMR 3+ sapt( de fapt maxim 21 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamariaAndre, eu cred ca draga de Chiara nu va fi plangacioasa... dar va sta greu departe de tati... atunci sigur va plange Dar nu va fi nevoita sa nu isi vada parintii zilnic |
ionelamaria spune:
Andre, si spui ca nu se gandeste la fata... pai iti dai seama.... si pe mine ma intreaba ce fac eu.... Zilele trecute l-am certat ca de pici nu se intereseaza.... si mi-a spus razand ca pune pariu cu mine ca nu stiu nici eu exact ce face... asa ca nu ma intreaba. Ma plangeam ca e foarte cald si dorm inca tinand fereastra deschisa si mi-a spus ca vine el acasa si face ordine: usi inchise ferestre inchise... caldura.... ( asta pt mine e crima pura dintotdeauna... si am ajuns la urmatoarea varianta: pana nasc... eu stau in dormitor.. si daca ii e frig... el merge pe canapea in cealalta camera... dupa... trece si el in dormitor... dar daca mie imi e cald... il las pe Mihnea cu el.. si eu plec pe canapeluta... si a spus ca e ok... nu-l deranjeaza ( s-o vad si pe asta)... parca il vad somnambul cu Mihnea in brate venind la mine si trezindu-ma sa mi-l dea mie sa-l linistesc
aniversarea nuntii
POZE
crissa13 spune:
Andre si Ionela va consider niste eroine pt ca reusiti sa stati fara soti, mai ales in aceasta perioada. Nici nu imi pot imagina cat este de greu. pt asta meritati un premiu.
33+
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui crissa13 Andre si Ionela va consider niste eroine pt ca reusiti sa stati fara soti, mai ales in aceasta perioada. Nici nu imi pot imagina cat este de greu. pt asta meritati un premiu. 33+ |
Nu mami, eroina e prea mult spus... nu am ales eu asta... sunt nevoita sa ma descurc si sa astept ... daca ar fi tinut de mine nu pleca o secunda... Asta e... trebuie sa mergem inainte... stiu ca e undeva cu gandul la noi... si acusica acasa... sunt intre noi fete pentru care , poate din alte motive, a fost mai greu. La Andre cred ca e a fost de 1000 de ori mai greu decat la mine... eu am putut sa ma plimb, sa ies... in vara sotul a fost acasa... iar acum stiu ca deja e pe punctul de a pleca spre casa... Premiu vom primi oricum... sotul acasa si bebe sanatos
aniversarea nuntii
POZE
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui crissa13 Andre si Ionela va consider niste eroine pt ca reusiti sa stati fara soti, mai ales in aceasta perioada. Nici nu imi pot imagina cat este de greu. pt asta meritati un premiu. |
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Ne bagam, ne bagam, nu Ionela? Ce primim? Ionela, sa stii ca si pe mine ma intreaba ce fac eu, in 98 % din cazuri si ma enerveaza. Lasa, suntem fete desteptem, legam lucrurile dupa in asa fel sa fie bine la toti. 36+ Chiara Ada |
A, dar la premiu de bagam... doar e gratis
aniversarea nuntii
POZE
rgagapie spune:
De mai bine de o ora ma chinui sa incarc niste poze si nu am reusit nici una .
Felicitariiiiii noilor mamici si .
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +37 Maya Paula
AMR 3 SAPTAMANI !!!!!!!!