Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 9
larisel spune:
Bine v-am regasit dupa o pauza de 2 zile de forum...ati fost foarte harnicutze 
si ati umplut 2 capitole...bravo!
Eu am avut ceva probleme in sensul ca am lovit mashina (din vina mea
); nu am patit nimic doar sperietura de rigoare, dar apoi au urmat 2 zile pierdute la asigurari (bine ca nu mai e nevoie sa mergi la politzie pt ca acolo iti iei si amenda si mai ramai si fara permis), apoi cauta service...ma rog, acum mashina e la service si eu am in sfarsit putin timp pt forum.
Astazi o sa dau o raita scurta si pe la tzara (trebuie sa o aducem pe soacra-mea sa se interneze...o doare spatele si un picior inca din vara si nu a fost chip sa o convingem sa vina la dr pana acum ca de...are gradina, struguri de cules, flori de ingrijit etc.).
Am mai facut si cateva achizitzii (le puteti vedea la semnatura).
BB-linele parca sunt mai active in ultima vreme ...sau au mai crescut si sunt mai puternice
...
Citesc din urma si revin...
O duminica placuta sa aveti...
32+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi
dastefa spune:
buna dimineata
azi fac iar cinste,o
un suculet ,o prajiturica .Cam atata am la ora asta in casa ca ieri am fost la o petrecere si n-am pregatit nimic.De aia m-am si trezit mai dimineata ca tre sa fac si niste cumparaturi.Invitati nu am dar daca vine cineva pe la mine(stiu ca de ziua numelui nu se invita vine oricine are chef) sa am pe ce pune mana
larisel bine ca tu nu ai nimic dar pacat ca trebuie sa dai bani pe reparatii(sau ai CASCO?)
oricum e neplacuta situatia
ti-am admirat si noile achizitii
o dumineca placuta-eu fug la cumparaturi
Mihaela
29+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
plateea spune:
neata fetelor... sunteti pregatite sa facem precum fluturasii?
Nik0le, Micky, sper ca sunteti ok acum.
elefantica, cum sa nu bata vantul? nici un subiect controversat, nici o polemica, nici un schelet scos din dulap... nu naste nimeni sa facem galerie... (nu ca ar trebui, zic asa, de principiu). plus ca e we, si mai e si sarbatoare, si tooooaaaata lumea are cate un mihai sau gabriel in casa.
si daca tot am ajuns la cap asta, Laa muuuulti aaaaaani! tuturor celor care azi sarbatoresc
! 
Andre_lina, sa faci un rezumat la cartile alea pt astea care dormim ca innecatele noaptea, da? ![]()
nicolcris22, cu contractiile astea, eu deja m-am obisnuit. cum spuneau si fetele, e de ajuns sa schimbi ceea ce faci in clipa aia, si in cateva secunde, e totul ok. acum, intr-adevar, e o problema daca mai si scurteaza colul. la treaba asta, nu ma mai pricep ![]()
cris.dogarel, multumim de cafea!
eu stiti ce dau in dimineata asta? prajituri de la nunta! sunt bolnava! cand pleaca ai mei sau socrii la nunta, daca nu vin cu 2 portii de praji, pe care sa le devorez pe loc, pe hol, cum intra in casa, atunci nu ii mai primesc acasa. asa ca astazi, va dau si voua din portia mea! cu
si
!
larisel, masina ca masina, dar tu esti bine?
dastefa, bafta la cumparaturi! sa iei si pt mine un corn cu gem, si un laptic cu vanilie, ca mie mi-e lene sa ies asa dimineata! mersic ![]()
duminica placuta, fetele! petrecere fumoasa sarbatoritilor, si aveti grija de voi, de bebeii voastri, si de cei care va iubesc si va fac fericite! 
28+ cu 
bubu_bu spune:
mihaele si gabriele
sa aveti o zi frumoasa....sa fiti sanatoase si fericite
fetelor doresc la toata lumea o duminica frumoasa!
28+

mamidepuiuti spune:
bine v-am regasit,dragele mele!

toate burticile... mi-a fost dor de voi... 

... a fost
...asa ca vreau 

![]()
... am reusit sa cumparam cam tot ce ne-am propus(poze pun sapt viitoare,promit)... acum am de recuperat,vad ca ati fost harnicute...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
30+
www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:

PENTRU SARBATORITII ZILEI DE AZI(BURTICUTE...SOTI...COPII...BUNICI SI CE OR MAI FI PRIN PREAJMA,IAR VOI CONSIDERATI CA MERITA)LA MULTI ANI CU FERICIRE ,SANATATE SI TOT CE VRETI VOI ...
30+
mamidepuiuti spune:
ma bucur pt vestile bune date de adina_bulina si vi4i 

.... larisel...

bine ca nu a fost mai rau...te inteleg perfect...si eu am "comis-o "anul acesta 

... pupici tuturor si o duminica frumoasa! revin ,dar am de "bucatarit" acum...azi imi soseste odorul de la bunici,si bate vantul prin frigiderul meu
...
30+
dandanaG spune:
neaaataaaa! 
La multi ani!!!!!!!!!!! ptr toate sarbatoritele si sarbatoritii

eu n-am mai scris caci in fiecare seara avem lumina oprita,dar am reusit sa va citesc. Si cand sa va scriu se facea noapte![]()
ce
de cafeluta plateei,dar sotu nu mai vrea sa-mi dea, zice ca nu face bine
.In schimb mai mananc cate putina cioco amaruie
Mie nu-mi mai cade parul de cand sunt insarcinata, dar am inteles ca o sa cada dupa mai mult
. Acum chiar e mai frumos
Si eu am aceeasi problema cu somnul,ma trezesc la 3 si nu mai adorm pana pe la 5. nu deschid laptopul sa nu-l trezesc pe sot, dar ma tot foiesc ca amortesc
Danyelana si la mine misca bebe noaptea, ma si trezeste cateodata dar il las sa se joace si ma culc la loc
Si dimi cand ma trezesc are program 30 min.
Inainte insa dadea mai tare, acum se misca mai incet.Mi se pare ca si-a schimbat pozitia, sau poate nu mai are loc.............
adina_bulina nici nu stii cat ma bucur ca sunteti mai bine!
Data viitoare o sa fie totul bine!
bebelina frumoasa si grasunica
nicolcris22 si burtica mea are
98 de cm.
Larisel sa inteleg ca tu esti bine
Dana
27+ cu 
cris.dogarel spune:
nikole, bine ai revenit! tare ne-ai lipsit si-mi pare rau sa aud cauza..
dar e bine ca te-ai intalnit cu fete de la odisee si imprietenit
o sa si nashteti in tandem la celasi spital?? ce ai avut? acum sunteti bine, tu si bb?
larisel, lasa, asta sa fie necazul cel mai mare din sarcina asta. asteptam sa ne arati partea plina a paharului, aia cu "o sa intru mai des la odisee"![]()
super paturici. pledurile sunt mai subtiri, sau tot nishte paturici, de fapt? o sa le faceti baitza pe rand, nu?
plateea, ma bucur ca te tzii tare si esti optimista
multu de praji, si eu sunt pe "sweets mode" de vreo 2 sapt. tot de atunci ocolesc sistematic pe dl. cantar

mamidepuiutzi, bine ai revenit
ma bucur ca a fost cu... de toate

vrem poze, amanunte
. tati ce face??
dastefa, noi venim si neinvitate, la praji, suc
La multi ani!
Cris,
28+cu
Ema si
Ana(2003)
satulica spune:
LA MULTI ANI! si de la noi pentru toate si toti sarbatoritii de azi 

larisel, neplacut incidentul, dar ma bucur ca tu si bebelusele sunteti bine! si eu am o oarecare teama de vreun mic incident d-asta, mai ales acum cand tati nu e acasa, ca nu m-as mai descurca fara masina...; aseara m-a depasit unul, ziceai ca e la raliu, in curba! si in fata mea i-a jucat masina din spate de era sa intre cu botul in santul de pe celalalt sens
o fi fost si turmentat, nu stiu 
mamidepuiuti, bine ai venit! spor la "bucatarit"!
m-ati facut curioasa cu masuratul burticii
, asa ca am aflat ca am si eu 84cm 
mami de Marcu (04.02.2006)
si
29+
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!