Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

am schimbat si noi ieri semnatura...
onitza asteptam vesti de bine de la tine cat de curand.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Pt Mihaele si Gabriele,
LA MULTI ANI CU SANATATE SI VESELIE FOREVER!!

Va urez de pe acum pt ca nu stiu daca mai intru maine dat fiind faptul ca am de-a sarbatoriti (including me )
Fug la bucatarie ca sunt in intarziere (din cauza voastra )unde trebuie sa fac pt prima data o ratza cu varza (sa dau si eu ceva de ziua mea ).
Sa-mi tineti pumnii, sper sa nu stric bunatate de ratza (e de la bunica de la tzara)

23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Aseara am ajuns tarziu si nu am mai putut sa va scriu. Oricum am vazut ca aveti un spor la scris... bravo.
Lucrurile evolueaza spre bine. Poate ne ajuta Dumnezeu si scapam de toate. Inima nu mai are probleme ca functionalitate, doar o umflatura pe ventriculul stang, un anevrism, s-a exprimat dr. Pop. Noi zicem ca suntem pe drumul cel bun. Apropo, ii multumim Irenei ca ne-a cedat programarea ei.
Bebe are deja 1,280 g si e taaaaare frumoasa.
Multumim pentru toate rugaciunile voastre, pentru ca sunteti alaturi de noi. Va tinem la curent. Si sa stiti ca va citesc zilnic, iar acum am curaj sa scriu din nou. Va pup pe toate.
Inca o data va multumesc pentru tot, nici nu ma asteptam sa va ganditi asa de mult la noi.

28+ Maria Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

adina_bulina felicitari pentru vestile bune. Ne rugam sa mearga in continuare totul bine si la urmatoarea eco sa nu se mai vada nimic in nreregula

Vi4i si tie felicitari pentru eco.

lorex, Andre_lina la multi ani! Sa fiti sanatoase, si fericite. Daca imi adic aminte va mai zic o data si maine, asta e sa fiu sigura.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 27+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Buna fetele

Mi-am facut curaj sa va scriu...desi sunt o cititoare fidela. Vreau sa va impart o bucurie de a mea...am fost saptamana asa la dr si mi-a zis ca s-a intors bebitza. Sunt atat de fericita!Acum macar stiu ca ma loveste cu picioarele.
Mi-a mai zis ca este posibil sa nasc intre 20 decembrie si 4 ianuarie. Am impresia ca timpul trece atat de repede...
Am atasat si eu in sfarsit o poza cu burtica mea la 28 de saptamani.O sa revin mai incolo cu o pozica recenta.
La hainute nu fac poze..ca am atatea(4 saci cu haine)ca nu as stii ce sa aleg. Sunt toate primite. Am zis ca o sa le zic alor mei si la restul sa-mi cumpere papmersi ca hainute am...
Patut, cadita, carucior si olita ...la fel am. Mai tb doar cosmetice si strictul pt spital..si bineinteles pampersi.

In legatura cu contractiile am avut si eu saptamana aceasta 4 intro ora dar erau din acelea scurte si putin dureroase, noroc cu no-spa ca altfel...

Pentru ca m-am apucat de bucatarit de cand stau acasa...va servesc virtual cu cornulete cu budinca de vanilie.

Si La multi ani pt toate fetele care sunt Mihaele sau Gabriele maine

31+
Saptamana28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Adina_bulina ma bucur mult ca lucrurile se prezinta mai bine ...cu credinta si optimism o sa vezi ca o sa se duca si umflatura ...pup o bebelina frumoasa si grasunica.

Onitza sper sa te faci bine cat mai repede ...asa cum au spus si fetele cu supliment de fier cred ca se rezolva problema cu lesinul, cat despre raceala/gripa ...muuuult ceiut, oscilo si rabdare si o sa treaca ...

Lorex, andre_lina si sagetutza, parca voi v-ati anuntat a fi sarbatorite maine asa ca va urez si eu de pe acum LA MULTI ANI!!! nashtere usoara si bebeii sanatosi si voiosi, laptic din belsug.

Rox_y ce super ca bb e deja intors in pozitie ... cat despre burtica ... esti o frumoasa ...

Elena, 27+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Va las si un link ...pentru o dupamiaza placuta de sambata :

http://www.youtube.com/watch?v=w7jtGl6RwdI&feature=fvw

Sper sa va placa !!!

Elena, 27+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

multumim multumim fetelor...
Adina ma bucur foarte mult pentru tine si burtica ta, asteptam cu nerabdare vestea asta...

30+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

gata am pus si pozicile.........:)))))))))
cu burtoiul............

Poze
Bea 30+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput