Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 20
nicolcris22 spune:
Am primit si eu steluta!!! Ce dragut!
28+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
sagetutza spune:
felicitari nicolcris 

fetelor am vrut sa va raspund dar am uitat ce si cui....
30+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
ratusca_mica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nicolcris22
Aropo de gogosi...sa va dau o reteta usoara...poate o stiti, Gogosi cu iaurt! Ingrediente 200 g iaurt 150 g faina 1 ou 1 varf de cutit coaja de lamaie 4 linguri zahar 1/2 de lingurita praf de copt stins un praf de sare 3 linguri zahar pudra 1 zahar vanilat ulei pentru prajit Mod de preparare 1.Intr-un bol se amesteca iaurtul cu oul, zaharul, sarea, coaja de lamaie dupa care se pune faina si praful de copt. Compozitia arata ca o smantana foarte groasa. 2.Se incinge uleiul la foc mediu-mare. Se ia compozitia cu o lingurita si se pune in uleiul incins. Se lasa cateva minute pana se prajesc, colorandu-se usor in maro. Se tavalesc calde in zahar pudra, eventual amestecat cu putin zahar vanilat. Se servesc calde. 28+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...http://community.webshots.com/user/nicolcris22 |
Of, m-ai innebunit!
Iti dai seama ca ma duc acasa instant si ma apuc de gogosi, nu? Deci urmatoarele doua kile vor fi din vina ta! Ratusca
27+
My_Lady0091 spune:
nevoie urgenta de sange B3 NEGATIV - fetita nou nascuta a colegului unei cunostintze. Sotia lui a murit saptamana trecuta. Poate se gaseste cineva... Va rog sa trimiteti mai departe pana se gaseste o persona ce poate si doreste sa salveze acest bebelus.. Numarul de telefon il aveti aici : 0741 864 495 , 0765 262 424 Scuze de deranj si dati mai departe, va rog
MULTUMESC

36 saptamani
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI

evyme spune:
felicitari pentru steluta nicol!
eu ajung tarziu azi acasa si nu stiu daca o sa mai am chef de facut gogosi, dar mi-ati facut o pofta....

sagetutza, neuronul de gravida isi face datoria

26+ 
poze 26 sapt
trusou bebe
Ofe_27 spune:
Ciao fetele, am revenit si eu dupa un weekend frumos.
Eu nu am mai intrat wk asta, pt ca dupa o vineri dupa masa si o sambata ocupata cu pregatiri, sambata seara l-am sarbatorit pe sot
. A fost o petrecere reusita, aperitivele, prajiturile si tortul de ciocolata au iesit foarte bune,musafirii au fost foarte incantati. Sotul si-a primit cadoul - sculele de pescuit, de care s-a bucurat ca un copil mic
.
Citesc din urma, ca am ceva de recuperat, si revin.
26+
Bogdan Christian