Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 19
evyme spune:
Bea wow ce "burtica" frumoasa ai!!! 
plateea si bebe meu face la fel; vineri si sambata m-a urcat pe pereti, iar ieri abia daca am simtit cateva miscari lenese de vreo 3 ori... in schimb, azi noapte a revenit la vechile obiceiuri ![]()
nicolcris22 eu am contractii de-astea in diferite momente ale zile si in diferite ipostaze (si cand stau in pat, si la baie, si cand merg...) Daca sunt mai mult de 2 intr-un interval de vreo jumatate de ora iau un no spa si se rezolva... Burtica mea tot 98 cm are ![]()
danyelana suuuuper pozele, dar burtica ta de la 24 sapt. era ca a mea inainte de sarcina 
26+ 
poze 26 sapt
trusou bebe
al3csa spune:
Fetelor .. Eu am o problema cu sanii .. Dar nu ca ma doare .. Ci pt ca s-au marit f mult
.. E o senzatie .. Ff aiurea ..
Acum sunt asa mari ca ii simt pe burta
eu care nu-i simteam in niciun fel ... Noaptea vin unu peste altu .. Si ma cam incomodeaza .. SI inca nu cred ca au crescut maxim ... Este abia inceputu ..
De durut nu ma mai dor .. M-au durut raaau in primul trim .. Acum sunt doar ff grei ..
26+
Yannis Andrei
evyme spune:
Andre_lina
LA MULTI ANI si sa ai parte de un bebe sanatos si o sarcina usoara pana la termen!!!

26+ 
poze 26 sapt
trusou bebe
al3csa spune:
Hai fetele mai multa activitate .. Mai avem un pic si predam stafeta la schimbul 2 si noi nu am scris decat vreo 3 pag ..
pai cum facem cu un capitol pe zi??
...
26+
Yannis Andrei
nicolcris22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rox_y Buna dimineatza fetelor! Am schimbat si eu semnatura! Adrelina....La multi ani!Sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc! Si eu am stari de plans cateodata din te miri ce..dar ieri am avut chef sa rad si ii puneam pe toti din jurul meu sa ma faca sa rad...pana cand am simtit contractile acelea dureroase si nu mi-a mai trebuit sa rad satulica...Mi-e rusine sa iti spun...dar am chemat niste prietene la mine ieri sa facem gogosi...ele au facut mai tot..ca si eu vroiam sa invat ce si cum, eu de fapt am fost cea care a pus zaharul pudra pe gogosi. Nikole...pe mine m-au durut sanii in primele 3 luni, acum nu mai am probleme cu sanii, am probleme cu altele ![]() 32+ ![]() Saptamana28 |
Aropo de gogosi...sa va dau o reteta usoara...poate o stiti, Gogosi cu iaurt!
Ingrediente
200 g iaurt
150 g faina
1 ou
1 varf de cutit coaja de lamaie
4 linguri zahar
1/2 de lingurita praf de copt stins
un praf de sare
3 linguri zahar pudra
1 zahar vanilat
ulei pentru prajit
Mod de preparare
1.Intr-un bol se amesteca iaurtul cu oul, zaharul, sarea, coaja de lamaie dupa care se pune faina si praful de copt. Compozitia arata ca o smantana foarte groasa.
2.Se incinge uleiul la foc mediu-mare. Se ia compozitia cu o lingurita si se pune in uleiul incins. Se lasa cateva minute pana se prajesc, colorandu-se usor in maro. Se tavalesc calde in zahar pudra, eventual amestecat cu putin zahar vanilat. Se servesc calde.
28+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...http://community.webshots.com/user/nicolcris22
evyme spune:
cris_mario felicitari pentru vestea cea mare 

nicolcris22 cu sanii eu am avut dureri mari noaptea si am rezolvat-o cu o bustiera; acum mai sunt nopti cand ma mai jeneaza, dar nu e nimic de nesuportat...
si al3csa la mine la fel, ii simt pe burta si e o senzatie ciudata 
26+ 
poze 26 sapt
trusou bebe
evyme spune:
Mie nu mi s-a publicat un raspuns
si era lung cat o zi de post, ca raspunsesem mai multor fete, si nu mai stiu ce si cui am raspuns 

26+ 
poze 26 sapt
trusou bebe
nicolcris22 spune:
| citat din mesajul lui evyme cris_mario felicitari pentru vestea cea mare ![]() ![]() ![]() nicolcris22 cu sanii eu am avut dureri mari noaptea si am rezolvat-o cu o bustiera; acum mai sunt nopti cand ma mai jeneaza, dar nu e nimic de nesuportat... si al3csa la mine la fel, ii simt pe burta si e o senzatie ciudata ![]() 26+ ![]() poze 26 sapt trusou bebe |
Nu ma deranjeaza nici pe mine foarte tare, doar ca sunt foarte sensibili la atingere...si am inteles ca e bine sa-i masam zilnic pt a stimula lactatia pana la nastere. Dar nu as fi in stare!
28+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...http://community.webshots.com/user/nicolcris22
cris_mario spune:
al3csa si ai mei s-au marit.......
...va ajut si eu la umplerea paginilor/a capitolului k eu nu stiu din kre schimb fac parte![]()
evyme....ma
nicolcris...
ms de reteta e bine venita si cred k delicioasa
roxy
nu mai conteaza cine le-a facut ..conteaza ca ai papat tu ti-ai facut pofta
![]()
Mario Andrei 16.08.2005
24+
-Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
nicolcris22 spune:
| citat din mesajul lui evyme Mie nu mi s-a publicat un raspuns si era lung cat o zi de post, ca raspunsesem mai multor fete, si nu mai stiu ce si cui am raspuns ![]() ![]() ![]() 26+ ![]() poze 26 sapt trusou bebe |
28+