Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Neatzaaaa!!!

Multumim de cafeluta, Bubu_bu!!!

Eu sper sa adorm la loc ...sunt doar in vizita sa vad si eu ce mai ziceti, ce mai faceti ...

Cine zicea ca viseaza deja la un Craciun de vis ....ma bag in pat si io ...poate visez si eu

Elena, 27+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

La multi ani si de la mine sarbatoritelor!

Eu azi am lenevit asa de tare, vremea e urata si ploua incontinuu de alaltaieri. In plus, noaptea trecuta nu am dormit prea bine in cauza aluia mic ca se lamenta un pic de burtica, asa ca mi-am luat revansa azi cu somnul.

Am facut si eu un tort de lamiaie, asa nu imi mai faceti pofta.

Voi nu aveti foame noaptea. Eu am inceput sa "bantui" prin frigider asa ca imi fac provizii ziua ca noaptea nu se stie ce ma apuca.

Apropo de cm burtii, cum o masurati? De la un capat la altul sau de la buric intr-o parte? Fara marje de eroare? A mea sigur e mica, chiar daca am 13 kg in plus, iar medicul mi-a zis sa o las mai usor cu mancarea. Problema e ca eu acum am inceput sa iau in proportii.

Eu am masurat burtica cu cm de croitorie cu totul, in zona buricului.Aveam 98 cm.

28+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

hehehe ....azi e zi mare si pentru noi ...am schimbat semnatura ...intram in trim III ..uraaaaaaaaaaaaaaa...asa ca va invitam la diverse bunatati:

Elena, 28+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Fetelor...mai e atat de putin pana la craciun....si pana la cadouriiiii...eu cred k de ziua mea de la cumnata mea o sa primesc albumul bebelusului pe kre l-am vazut la diverta ..e suuper si costa 43 lei..
Trebuie sa ma gandesc ce cadou sa-i iau sotului..cu toate k i-am luat ieri un trening ala nu se poate considera cadou ptr craciun
aseara chiar vorbeam k mi-ar placea sa ninga de Craciun..si ma intreba ce vreau.....a fetelor si facem cununia ieri am primit vestea minunata....trebuie sa vb la primarie sunt in

Elefantica suuper bun cartoful nu?
cristies...da' tu unde umbli?

Mario Andrei 16.08.2005 24+ -Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Fetelor...mai e atat de putin pana la craciun....si pana la cadouriiiii...eu cred k de ziua mea de la cumnata mea o sa primesc albumul bebelusului pe kre l-am vazut la diverta ..e suuper si costa 43 lei..
Trebuie sa ma gandesc ce cadou sa-i iau sotului..cu toate k i-am luat ieri un trening ala nu se poate considera cadou ptr craciun
aseara chiar vorbeam k mi-ar placea sa ninga de Craciun..si ma intreba ce vreau.....a fetelor si facem cununia ieri am primit vestea minunata....trebuie sa vb la primarie sunt in

Elefantica suuper bun cartoful nu?
cristies...da' tu unde umbli?

super!! sa fiti sanatosi, alturi de puii voshtri. sa va iubitzi mult si sa aveti o nunta maare si frumoasa, la anu', daca vreti voi.
cand faceti cununia?? de Craciun se poate? ar fi fain

Cris, 29+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Neata mamici!
Noi nu am mai intrat de sambata seara pe forum, sambata am umblat toata ziua dupa cumparaturi si duminica au venit parintii pe la noi sa-l serbam pe sot(Gabriel)...si dupa am fost terminata, dureri de spate, dupa ce am stat toata ziua in picioare, ma dureau oasele bazinului. Noroc ca acum dupa somn au trecut.
Am si eu o intrebare la voi...fetelor...pe voi va dor sanii? Eu ii simt foarte sensibili, la fel ca inainte de menstruatie.Aproape toata sarcina asa i-am simtit.O fi normal?
Pupici

28+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Neata burtici vad ca ati fost tare harnicute in we asa ca ma pun pe citit din urma si revin!

26+
poze 26 sapt
trusou bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cris..intr-adevar nunta mareeeeeee va fi la anu'..akm facem doar asa k sa intram in randul lumii..fara party..adik fara muzica ca de petrecut petrecem..dar suntem in doliu si ..nu stiu dk se poate de Craciun...o facem orikm pana atunci..urgentez actele cat pot si akm trebuie sa am vopsesc k deh.....orikm am rezistat cv 6 luni jumate....si unii zic k nu ar fi bine in trim 1 akm.....sa vad

nicolcris pe mn m-au durut sanii la inceputul sarcinii..akm nu ma mai dor ...sa-ti traiasca sotul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Neata fetele

Semnez si eu condica de data asta la schimbul 1 ..
La multi ani andre.lina si tuturor sarbatoritilor de ieri ... ... (mai cu intarziere) .. Eu de joi umblu incontinuu nu stiu ce am de imi place asa dintr-o data sa umblu pe la cumparaturi. Aseara simteam cum mi se taie picioarele parca aveam cutite in talpa .. Dar ii dadeam inainte... .. Am fost si eu la mothercare si da sunt ff scumpe .. Dar se simte diferenta .. niste materiale superbe nu scartaie in mana .. ff misto dar .. parca nu ma indur sa arunc asa cu banii .. Defapt toate magazinele din mall sunt ff scumpe .. Adica prefer sa ma duc prin cora real ... etc sa iau hainute .. mai ales pt primele luni cand se schimba ca pe banda ..

Da stiu vb cam muult .. Sunt obosita si de aia ..

Va si sa aveti o zi si o sapt fff frumoasa !!!

25+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Am schimbat si semnatura

26+ Yannis Andrei

Mergi la inceput