Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *98*
Raspunsuri - Pagina 15
aditapop spune:
Am revenit
Referitor la olita, stati linistite ca nici noi nu ne grabim...il pun dimineata cand stiu sigur ca face un kaka si il mai pun de 2-3 ori pana seara...dar ma gandesc ca e ok sa il obisnuiesc cu ideea ca e mai bine sa faca la "wc" decat in chiloti
Olita nu stiu daca e pe varste, a luat-o sotul din Praktiker, probabil prima care i-a sarit in ochi - prima baby vad ca scrie pe ea...
Provista, mersi de indicatii pentru citate, sper sa reusesc, am ajuns acolo la semnatura si am dat "trimite datele", asa trebuia?
Intre timp, baietii au iesit la plimbare, ca aici e inca soare. Novus, poate va intalniti pe drum...eu parca sunt mai bine cu virusii, cred ca i-a ucis catina cu mierea
Daca aveti intr-o zi timp si chef sa cititi ceva, va recomand asta, pe mine m-a impresionat, mi-a imbunatatit moralul
http://www.dimensiuni.ro/wp-content/uploads/2009/05/despre-reptilieni-si-planeta-pamant.htm
In rest, va doresc un week-end minunat alaturi de soti si prichindei va pupa RAZVAN si mami o sa mai intru cand am vreme si sper sa am
KLORANE, un vot pentru RAZVAN
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2
anamariame spune:
Chatonel, iti zic eu, mai bine la fel de mici ca inainte, dar fermi si ridicati, decat cu unul sau doua numere mai mari, dar maturica Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
alex2alex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Cred ca trebuie sa merg si eu la un control cu Alexandra sa vad ce ne recomanda si noua, noi in afara de vigantol nu luam nimic !! mai e cineva in aceasta situatie ?? Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
DA...pana acu 3 saptamani noi eram asa....acu cica avem lipsa de Fe...palmele & talpile umede si tocmai am verificat faza cu urechile si se vede galbui prin ele deci...probabil ca asta o fi. Ii drept ca nu ii dau decat 2-3 picaturi...ca mi se pare ca-i dau dureri de burta.
carla28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Noi numai cu masina plecam. Ideea e ca dormim in masina (suntem mai hippie putin). Am stat 3 zile la noi la mare, la Vadu cam asa adica: http://picasaweb.google.com/biancabarbu2002/Vadu79Iulie2009#5368303216837376674 in afara de Bulgaria nu l-am mai scos din tara.O sa plecam pe 16 pana in Germania insa cu avionul- sper sa fie ok. cu masina l-am mai scos la offroad, pe la munte-ii place tare mult, doarme de n-are aer. legat de maroc nu e nevoi e de vaccin nici pt oameni mari. noi le-am facut acum 2 pentru ca plecasem la Dakar si ar fi trebuit sa ajungem pana in Mauritania si senegal, dar cum Dakaru' s-a anulat ne-am multumit cu Marocul. acuma ce sa zic,cred ca cel mai bine e sa nu iti faci planu ca tziganu' si sa te adaptezi din mers fara sa te enervezi. iti iei strictul necesar:pampers, borcanele eventual, haine, ceva medicamente de febra si cele de zi cu zi adica vigantol iar legat de sterilizat biberoane cred ca sunt 2 variante:ulei de castor de la chicco (se sterilizeaza la rece) sau iei sterilizatorul cu tine si il cari prin benzinarii (ca ai vazut ce dotate sunt afara) la hotel. foarte important este si suportul partenerului, adica sa fiti amandoi convinsi ca faceti ce trebuie, nu unul sa fie inconcediu si altul sa se chinuie. |
Bianca, ce poate fi mai frumos decat sa fii in natura si mai ales te simti liber cu adevarat. Aveti toata admiratia mea pentru modul in care va petreceti vacanta si banuiesc ca e si un mod de viata. O intrebare, esti cumva varsator?
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
chatonel spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Sophiphi n-a picat niciodata din pat (sau de altundeva pana acum), nu tin mortis s-o scot "la aer curat" daca vremea mi se pare neprielnica, nu am dus-o in supermarketuri decat de vreo 2-3 ori etc. Pe de o parte inteleg teoria cu "calitul", ideile gen "daca n-o scoti acum, la iarna ce faci? va fi sensibila pe la 2-3 ani etc" dar eu gandesc in alti termeni. Adica daca se va imbolnavi pe la 3 ani va sti sa-mi spuna ca o doare capul, sau ii e frig etc, tot mai bine mi se pare sa raceasca serios pe la 2-3 ani decat s-o calesc eu acum prin raceli repetate la cateva luni. Nu suport sa o aud tusind, s-o vad cum respira greu cand are muci...nu mi-as ierta-o sa capete o boala mai serioasa din cauza mea, ca am vrut io sa calesc copilu'. Pana acum, multam lui Dumnezeu, n-a avut febra niciodata in aproape 7 luni. |
si io-s cam la fel. Tu zici ca este cocoleala? IO zic ca e virsta, sintem mai "vechi" si gindim mai rezonabil. Fetele-astea au neastimparul si nerabdarea tineretii
Chatonel, am uitat sa-ti zic ceva important: stii tu alunitele alea care ne innebuneau pe amandoua in timpul sarcinii si dupa ce am nascut? Mie mi-au cazut toate fara sa-mi dau seama, pur si simplu au disparut; nu le mai am decat pe cele anterioare sarcinii. Sper ca si tu! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 6luni |
sint complet invidioasa! io le am pe toate si am rdv la drmato la sf lunii, sa vad ce acem cu ele
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Sa nu va speriati daca vedeti azi o suta de postari ale mele, is chitita sa mai prind o stea Mi-am amintit sa va expun concluziile unor observatii indelungate, atat aci pe forum cat si in real life. Asa...se spune ca ochii albastri tin de nu stiu ce gena recesiva, ca ochii caprui sunt dominanti, ca ei se transmit mai repede urmasilor, inclusiv aici pe forum am citit niste discutii aparent foarte stiintifice cum ca daca intr-o familie un parinte are ochi caprui si unul albastri, cu siguranta copilul ii va mosteni pe cei caprui si foaaarte rar astfel. Asta-i teoria! Eu "in practica" am constatat ca in aproape toate cazurile de parinti cu ochi "micshti", ghioceii nostri au preluat ochii albastri! Este sau nu? Ba mai mult, sunt cazuri in care desi ambii parinti au ochi caprui, copilul a luat ochi albastri de altundeva din familie (Olishka, Gaza, Pisik, Novus etc.) Eu una n-am observat, privind albumele noatre de odisee, sa fi fost vreun caz de bebe care sa fi preluat ochii caprui, nu pe cei albastri, si acum toti sunt trecuti de 6 luni, ma indoiesc ca se mai schimba peste noapte. Sunt corecte concluziile mele pana acum sau este cineva sa ma contrazica? mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 6luni |
motanu meu are ochi verzi, niciodata sa nu-i crezi, si inca asteptam sa se manifeste la dragoana, da creca e cam fara sperante. A avut mult timp ochii o nuanta de gri inchis si la soare era si niste verde pe-acolo. Acu e numai caprui si parca sint mai deschisi... sau o fi de la lipsa de soare?
Va spun io exact la 18 luni, ca atunci e termenul limita de schimb de colori la oki.
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
citat din mesajul lui anamariame Chatonel, iti zic eu, mai bine la fel de mici ca inainte, dar fermi si ridicati, decat cu unul sau doua numere mai mari, dar maturica Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
poate se mai "trag"?!
Toulouse, la ville rose
anamariame spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
|
pisigri spune:
Deci:
Intii si-ntii infirm teoria Ilincai: eu am ochi albastri, sotul caprui, si ilinca ii are caprui. Daca vreun neam direct din partea lu tas-su ar fi avut ochi albastri, Ilinca i-ar fi avut si ea albastri.
In al doilea rind, da, broastele si papagalii sint niste oratanii cam pacatoase cind vine vorba de astia mici, pentru ca sint purtatoare de tot felul de bacterii si paraziti.
In al treilea rind imi place de voi, cum sariti la clocit razbunari . Revin cu detalii
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
anamariame spune:
Aaaa, pisigri, am vazut-o aseara pe Andreea Marin Banica la Mruta. Nu e deloc grasa si nici nu pare gravida. A si infirmat, de altfel, ca ar fi.Tu intrebai de ea, nu?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)