Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *98*
Raspunsuri - Pagina 14
aris26 spune:
bai, ma scuzati ca scriu numai aiurea dar am preluat laptopul de voiaj adica unul de 10" si imi cam prind degetele intre butoane. in plus de asta am descoperit ca am o problema la cap...vreau sa scriu a si scriu e
nici macar nu sunt apropiate...nu pricep
25 martie 2009
aris26 spune:
pe vh1 sunt concerte vechi cu queen, depeche mode, abba...mori de ras daca ii vezi ce fetze si ce freze aveau
25 martie 2009
millie spune:
Ca veni vorba de lp humana.Noi am folosit H1 pana la 6 luni fara problema dar cand am trecut pe H2 nu la mai tolerat ,facea diaree si a trebuit sa-l schimb.ciudat nu?
Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni
aris26 spune:
sigur de la alpte? adevarul e ca de la 2 in sus au biotics asa ca ar avea o logica. pacat pt ca bacteriile astea gen bifidus fac chiar bine
Citat: |
citat din mesajul lui millie Ca veni vorba de lp humana.Noi am folosit H1 pana la 6 luni fara problema dar cand am trecut pe H2 nu la mai tolerat ,facea diaree si a trebuit sa-l schimb.ciudat nu? Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni |
25 martie 2009
Ilinca_M. spune:
Hellou, tufete.
"In primele randuri ale acestei scrisori"() vreau sa va zic ca am langa mine o tava de dovleac copt la cuptor, extrem de bun. V-am facut pofta au ba?
Bianca, desi eu sunt genu' ultra-comod care prefera sa sara din hotel in hotel, am admirat pozele foarte mult. Sunteti mishto de tot. E super cand intr-un cuplu cei doi au pasiuni comune, cred ca ar fi groaznic de frustrant unul sa fie adeptul mersului cu cortul pe coclauri, drumetii non-stop si altul sa fie genul "legat de glie" si de confort.
Subscriu la capitolul "jucarii preferate", nimic nu-i mai atractiv decat telefonul mobil. Oricat de suparata ar fi, doar ce il arat si-i trece. Nu-mi place deloc ca ma tot gandesc la unde nocive, radiatii etc Io-s o mama de-aia cam exagerat de grijulie, poate unii ar zice chiar enervant. Se prea poate sane mostenim parintii; maica-mea a fost mega-closhca cu mine, deh, unicul copil la 10 ani dupa moartea celui dintai. Eu incerc din rasputeri (si reusesc in multe privinte) sa nu fiu asa, dar tot sunt cam grijulie. Sophiphi n-a picat niciodata din pat (sau de altundeva pana acum), nu tin mortis s-o scot "la aer curat" daca vremea mi se pare neprielnica, nu am dus-o in supermarketuri decat de vreo 2-3 ori etc. Pe de o parte inteleg teoria cu "calitul", ideile gen "daca n-o scoti acum, la iarna ce faci? va fi sensibila pe la 2-3 ani etc" dar eu gandesc in alti termeni. Adica daca se va imbolnavi pe la 3 ani va sti sa-mi spuna ca o doare capul, sau ii e frig etc, tot mai bine mi se pare sa raceasca serios pe la 2-3 ani decat s-o calesc eu acum prin raceli repetate la cateva luni. Nu suport sa o aud tusind, s-o vad cum respira greu cand are muci...nu mi-as ierta-o sa capete o boala mai serioasa din cauza mea, ca am vrut io sa calesc copilu'. Pana acum, multam lui Dumnezeu, n-a avut febra niciodata in aproape 7 luni. Nici eu nu am fost "calita" in copilarie dar pentru asta am avut un sistem imunitar foarte bun, n-am stat o zi in spital, am umblat la gradinita dar in afara de bolile copilariei gen pojar si oreion alte probleme n-am avut.
Eu pe olita n-am de gand s-o pun. E drept ca sunt tare haiosi copilasii vostri pe olita. Dar o data ca Sophiphi nu e previzibila nici in "domeniul" asta; spunea cineva, parca bebe-shtumf, ca dimineatza cand se trezeste primul lucru face kk. No, a mea poa sa faca kk la 3 ore dupa trezire, sau la 6 dimineata cand inca e putin adormita, sau in miezu' zilei sau numai seara...chiar n-as rezolva nimic punand-o dimineata pe olita. Si daca are face o data, ce? Ce ar insemna, ca am economisit un pampers?:)))
Chatonel, am uitat sa-ti zic ceva important: stii tu alunitele alea care ne innebuneau pe amandoua in timpul sarcinii si dupa ce am nascut? Mie mi-au cazut toate fara sa-mi dau seama, pur si simplu au disparut; nu le mai am decat pe cele anterioare sarcinii. Sper ca si tu!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
millie spune:
Gata am rezolvat problema somnului,i-am pus muzica simfonica si .v-am lasat,pupici
Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni
Ilinca_M. spune:
Aaaaa, si abia azi m-am prins si eu de ce n-am multe stelutze, desi-s asa activa p'aci: ca io in loc sa scriu putin si des, scriu cate-un post kilometric, ca asta anterior! Eeee, da' rezolv io situatia cat de repede!
Petra.Tudor, dar cum se manifesta sindromul ala cerbesc?! Sper ca nu e grav, sunteti un cuplu asa de mishto!
Pisigri, la copt razbunari cred ca si io ma pricep, doar is scorpie. Poti sa apelezi cu incredere la mine!
6luni
anamariame spune:
Am adormit si eu gazuta acum. Greu a mai fost.Ilinca, dar calitul nu se refera la scos copilul afara ca sa raceasca, Doamne-fereste. Cine-i nebun sa-si imbolnaveasca copilul acum ca sa fie sanatos mai incolo??? Dimpotriva, eu nu stiu cum s-o protejez mai mult acum, vorba ta, e mica saracuta si nu stie sa spuna ce o doare...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Ilinca_M. spune:
Sa nu va speriati daca vedeti azi o suta de postari ale mele, is chitita sa mai prind o stea
Mi-am amintit sa va expun concluziile unor observatii indelungate, atat aci pe forum cat si in real life.
Asa...se spune ca ochii albastri tin de nu stiu ce gena recesiva, ca ochii caprui sunt dominanti, ca ei se transmit mai repede urmasilor, inclusiv aici pe forum am citit niste discutii aparent foarte stiintifice cum ca daca intr-o familie un parinte are ochi caprui si unul albastri, cu siguranta copilul ii va mosteni pe cei caprui si foaaarte rar astfel.
Asta-i teoria! Eu "in practica" am constatat ca in aproape toate cazurile de parinti cu ochi "micshti", ghioceii nostri au preluat ochii albastri! Este sau nu? Ba mai mult, sunt cazuri in care desi ambii parinti au ochi caprui, copilul a luat ochi albastri de altundeva din familie (Olishka, Gaza, Pisik, Novus etc.) Eu una n-am observat, privind albumele noatre de odisee, sa fi fost vreun caz de bebe care sa fi preluat ochii caprui, nu pe cei albastri, si acum toti sunt trecuti de 6 luni, ma indoiesc ca se mai schimba peste noapte.
Sunt corecte concluziile mele pana acum sau este cineva sa ma contrazica?
6luni
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 eu le cumpar de oriunde gasesc. ca preturi sunt intre 4,5 si 9 lei. de obicei cand ies ca cumpar borcane ma opresc la dm, auchan si in farmacie. si ajung acasa cu 3 sacose plinesi m-am uitat pe ele, sunt si produse in ungaria, austria dar si germania. 25 martie 2009 |
asa, ca ma-ntrebasi de haleala BIO de la Auchan, ma dusei in plimbare cu Dragoana pe-acolo si vin cu vesti zero :) Nu m-am prins care e marca lor, sau nu de asta ziceai?
_ Am vazut Babybio, asta o recomand calduros, si noi tot pe asta ne bazam la piureurile de fructe, sint 100% fruct, nu ca Hipp care baga jumate orez (bio, bineinteles), ca sa le iasa mai iefin produsul.
_ Am mai vazut Hipp. AStea le stiti.
_ Am mai vazut Bjorg. ASta e o marca la mod, nu stiu ce hram poarta. _ Am mai vazut inca o marca da am uitat care
DEci ma dusei bou si ma-ntorsei vaca :) tot e bine ca da lapte
Ah, si ca tot veni vb, si io as vrea sa pastrez un puc de plus la tzitzi, gen cupa C, dar nu ca acum cind am doua numere in plus si doua cupe, tot in plus, bineinteles! (am zis io: tzitza face kilu ).
Pisicogri, gasisi torturi potrivite? Sau inca ai nevoie de idei?
Novus, nici noi nu luam nici un complement alimentar.
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose