Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *98*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

bianca - si eu tot vw ash alege, deshi ranault are modele mult mai frumoase...dar pt mine mashina inseamna germania! si poate ash accepta una englezeasca...asa de compromis
bafta sa gasiti una frumoasa frumoasa si cu tot ce ii trebuie in ea. imposibil sa nu gasiti ceva sa va placa la nemti. e vreo problema cu inmatricularea casutelor astea in mod special, sau te referi la problemele clasice de inmatriculare?

25 martie 2009

e o problema cu inmatricularea lor in sensul ca RAR-ul nostru le incadreaza ca auto-speciale, ceea ce duce la plata unui impozit anual de te ustura tare de tot. Apoi mai e taxa de prima inmatriculare/poluare care nu se stie cum se calculeaza avand in vedere ca in talon nu sunt turisme. e o nebuloasa totala la noi in tara.

Chiar ieri am fost la RAR sa intreb cu se incadreaza VW California si un nene "destept" de acolo imi zice ca "modelele de |America au nu stiu ce....". L-am facut de kko la colegii lui pentru ca habar nu avea despre ce vorbea, dar facea pe interesantul. Eu ii explicam ca asa se cheama modelul de VW, el zicea de model de state. Asa ca da-ti si tu seama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui provista

eu stau pe net si el face asta

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

foarte tare, are si el treaba. doar e weekend si nu merge la serviciu, se ocupa de-ale casei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:

ana-maria - ce bacterii mama, tocmai ce l-am prins pe al meu cu gura pe roata de la carucior
chiar mai e cazul sa-i sterilizez ceva???
eu nu schimb nici tetinele nici biberoanele asa des, oricum am peste 15 buc, asa ca multe dintre ele nu sunt folosite de mai multe de 10ori

25 martie 2009

Vaai, ce ma asteapta si pe mine!!!

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Vladimir roade furtunul de la aspirator, iar var'su linge cauciucul de la farash. Asa ca...sa ne sterilizam cu totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

auzi dar nu aveti ceva prieteni in alta tara europeana sa o inmatriculati pe numele lor? nu stiu exact cum e shmecheria cu inmatricularile in bulgaria dar cica e ceva. vad o gramada de mashini cu numere de bg. incearca sa afli. daca ai nostri sunt prosti si nici cand trebuie sa incaseze bani nu stiu...ce sa le mai facem

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:

bianca - si eu tot vw ash alege, deshi ranault are modele mult mai frumoase...dar pt mine mashina inseamna germania! si poate ash accepta una englezeasca...asa de compromis
bafta sa gasiti una frumoasa frumoasa si cu tot ce ii trebuie in ea. imposibil sa nu gasiti ceva sa va placa la nemti. e vreo problema cu inmatricularea casutelor astea in mod special, sau te referi la problemele clasice de inmatriculare?

25 martie 2009

e o problema cu inmatricularea lor in sensul ca RAR-ul nostru le incadreaza ca auto-speciale, ceea ce duce la plata unui impozit anual de te ustura tare de tot. Apoi mai e taxa de prima inmatriculare/poluare care nu se stie cum se calculeaza avand in vedere ca in talon nu sunt turisme. e o nebuloasa totala la noi in tara.

Chiar ieri am fost la RAR sa intreb cu se incadreaza VW California si un nene "destept" de acolo imi zice ca "modelele de |America au nu stiu ce....". L-am facut de kko la colegii lui pentru ca habar nu avea despre ce vorbea, dar facea pe interesantul. Eu ii explicam ca asa se cheama modelul de VW, el zicea de model de state. Asa ca da-ti si tu seama...

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:

auzi dar nu aveti ceva prieteni in alta tara europeana sa o inmatriculati pe numele lor? nu stiu exact cum e shmecheria cu inmatricularile in bulgaria dar cica e ceva. vad o gramada de mashini cu numere de bg. incearca sa afli. daca ai nostri sunt prosti si nici cand trebuie sa incaseze bani nu stiu...ce sa le mai facem
Citat:

Citat:

25 martie 2009

25 martie 2009

pai ne-am gandit si la asta cu bulgaria. doar ca partea proasta e ca masina nu e pe numele tau. trebuie facuta o procura cum ca proprietarul bulgar e de acord ca tu sa folosesti masina, inclusiv sa o vinzi. sa zicem ca e ok si asta. dar ce fac daca ies cu ea din tara si imi cere talonul in tarile non UE, sau care nu sunt Shengen. Spre ex, in Elvetia ca tot ne-a cautat de pasapoarte. nu stiu. ar fi cam aceeasi situatia ca atunci cand e masina in leasing. dar parca nu ne vine sa o inmatriculam in bg desi pare solutia cea mai ieftina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:

gata, l-am adormit si eu intr-un final...acum cand probabil ai vostrii se trezesc. oricum a fost o dimineata interesanta. adica el si-a vazut de treaba pe saltea si eu de treaba pe net
cum a vazut ca e rost de ridicat in picioare bruc nu a mai fost asa plictisitor pe saltea

25 martie 2009

Ce bine ca dorm copilasi vostri. A mea de la ora 7 e trezita si uite ca e ora 2 .30 si nu vrea sa doarma un pic sa pot face si eu ceva prin casa

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

legat de masurile de lapte formula, cei de la nestle s-au gandit si e diferita culoarea de la nan1 fata de nan2, numai cea de nan3 pe care am desfacut-o acum e la fel

dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Citat:

[quote]
foarte tare, are si el treaba. doar e weekend si nu merge la serviciu, se ocupa de-ale casei

ei el are treaba... da si eu...

dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui millie Ce bine ca dorm copilasi vostri. A mea de la ora 7 e trezita si uite ca e ora 2 .30 si nu vrea sa doarma un pic sa pot face si eu ceva prin casa

de la 7 s-a trezit si al meu ... da` pana acum a mai avut o repriza de 1h de somn de la 10 la 11 si acum de la 14 la 15 inca una si o sa mai aiba una

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

bianca - dar un leasing printr-o firma bulgareasca? nici macar nu stiu daca exista asa ceva. oricum daca ai o procura completa si notariala nu cred ca e nici o problema. e adevarat ca procura poate sa fie retrasa la orice notar, dar poti sa o dublezi cu un antecontract de vanzare cumparare prin care "proprietarul"declara ca a incasat toti banii pe masina. in felul asta daca ajungeti la o situatie nasoala suntei acoperiti in tribunal(Doamne fereste de asa ceva...dar na, punem si noi raul inainte). pastrati voi talonul si cartea de identitate a mashinii...proprietarul in ghilimele nu are cum sa o vanda sau alta magarie si daca ai talonul nu e nici o problema sa iesiti oriunde in lume cu ea. ale noastre sunt in leasing pe firma deci nici o legatura cu numele noastre, cu toate astea nu avem nici o problema sa iesim orinde cu ele

millie - ei, tu ai plenuri marete, uite ca al meu doarme si eu stau pe net

25 martie 2009

Mergi la inceput