*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (85)*
Raspunsuri - Pagina 15
Amalia spune:
Cherieactiv acum am vazut la ce mi-ai dat liber![]()
. Astept sa va vad intai pe cele cu unu', ca ati trecut la al doilea..

Lauramiron
multumim frumos!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
oceanborn spune:
La multi ani Alexandra
! Multa sanatate si numai bucurii in viata!!!
Camelia sa va traiasca scumpetea mica!
Thomas de vreo 2 zile nu prea vrea sa manance nimic , vrea doar titi, azi dimineata a facut febra 37,4. ma cam streseaza febra asta, sa fie oare de la dinti? nici nu ma lasa sa vad , cum incerc sa pipai cum ma musca de vad stele verzi.. febra a mai facut doar inainte sa faca roseola..
Si la noi baia e luuunga, cand il scot mai repede de o jum de ora se lasa cu scandal. ar face baie si de 3 ori pe zi daca ar fi dupa el..![]()
mami de Thomas
cameliam spune:
fluturasha, Ramo, Olivia, babyzapi, Laura, Otilia, Amalia, oceanborn va multumesc din suflet pentru urari!
Ea e cea mai mare bucurie a mea, sunt tare mandra de ea si o iubesc pana la cer si-napoi! Ii doresc multa sanatate in primul rand, sa fie fericita alaturi de noi, sa fie norocoasa si iubita toata viata! Vorba lui taica-sau: "Aoleu, deja a facut un an... imediat se marita, ce ne facem?!" ![]()
Va invit la o felie de tort!
Urez si eu "La multe lunite" sarbatoritilor zilei!
Elisa Andreea
Eduard
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
Amalia spune:
Wow, Camelia suuuper tort ti-a iesit!
Te pricepi, nu gluma!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
cameliam spune:
saru'mana de compliment 
e primul meu tort, n-am mai facut pana acum decat tarta cu fructe... se vrea a fi un urs, da' aduce usor si a soarece... oricum asta l-am facut mai de test asa sa vad cum ma descurc, la party-ul de sambata vreau sa-l fac mai mare, ca-i lume mai multa, cu burtica si manute si picioruse, sper sa-mi iasa ok si sa semene bine a urs ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Wow, Camelia suuuper tort ti-a iesit! Te pricepi, nu gluma!![]() |
elilov3 spune:
ZIUA BUNA
urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor pentru zilele de nastere, pentru mamicile lor si pentru cei cu numele de Mihai/Mihaela si Gabriel/Gabriela , sa fiti sanatosi si iubiti sa prindem cu totii suta fericiti si impliniti.
Noi ieri am taiat motul...am ales dupa cum urmeaza> icoana, mouse-ul cu pieptenul in acelasi timp, si bratara de aur 
Aseara l-am tuns o sa pun poze sa le vedeti precum si un filmulet.
va pupam
EDIT
poze gasiti aici
http://community.webshots.com/album/575457570YuASiB
filmuletul vad ca mai dureaza vreo 45 de min pana il incarca...deci 
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
elilov3 spune:
si filmuletul asa cum am promis
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
babyzapi spune:
Lauramiron eu de sani nu mai zic nimic
nici macar nu pot zice "ce-am avut si ce-am pierdut" pt ca nici inainte nu ma multumeam cu marimea lor, dar dupa nastere si furia laptelui am ramas cu 2 cosuri...si moi pe deasupra. Silicoanele sunt pe lista de asteptare si pt mine...si tu te gandesti serios la asta? baba la frumusete sufera ![]()
Eli felicitari pt alegerile lui Dimitrie
. din ce in ce se face mai frumos si ce viteza are la mers 
Cami felicitari pt un super tort
. Arata nemaipomenit!
Eu m-am bagat sa fac o salata de boeuf 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
French cuisine
BraveGirl spune:
Alexandra! 
Eli, ce baiat mare ai si ce viteza are el la mers! Bravo!
Arianna nu vrea sa mearga singura. Cere sa o tin de mana.
Mai am un stres (cred ca v-am tampit deja
): nu are NICIUN dinte!!!!

Deja ma ingrijores rau de tot.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
lauramiron spune:
Cam asa si eu, Isa. Doar ca inainte nu ma deranja aspectul asta, probabil pentru ca erau mai fermi/tari (si eu mai tanara si fara gargauni in cap
), insa acuma a inceput sa ma cam deranjeze....nici macar nu umplu cupa B
Deci chiar ma gandesc serios la asta, mai ales ca 2 cunostinte de-ale mele si-au facut recent implanturi la Cluj si rezultatul este foarte frumos
Ce ma retine inca este faptul ca Ecaterina este prea micuta inca si cere mult in brate, si ma mai loveste etc, ceea ce nu e foarte indicat. Asa ca astept putin sa mai creasca.
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Lauramiron eu de sani nu mai zic nimic nici macar nu pot zice "ce-am avut si ce-am pierdut" pt ca nici inainte nu ma multumeam cu marimea lor, dar dupa nastere si furia laptelui am ramas cu 2 cosuri...si moi pe deasupra. Silicoanele sunt pe lista de asteptare si pt mine...si tu te gandesti serios la asta? baba la frumusete sufera ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008) RAPHAEL IUBITEL French cuisine |