*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (85)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Alexandra!!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai o viata frumoasa!!!

Camelia, sa va traiasca scumpetea.

La multe lunite Elisa si Edu

Ralu, bafta multa la

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Darling felicitari lui Eduard pt dintisori si pt ca face nani devreme
LA MULTI ANI ALEXANDRA, FETITA DULCICA FOC! Sa iti bucuri parintii in fiecare zi a vietii lor si sa ai noroc in tot ce faci! Cami petrecere frumoasa!
Ralu sa vii cu vesti bune de la dr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
French cuisine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Cami, alunga-ti gargaunii din cap si lasa copilul sa se bucure de baie. La noi baia tine minim 20-25 min, maxim am lasat-o cam 40 min, ca ma plictisisem deja
Si cu raceala, nu stiu cat te ajuta ce-ti spun, insa Cati e mucoasa de 2 saptamani trecute deja, cu muci grosi, de-i curg in gura, cu rana la nasuc de la atata sters cu servetelul

Citat:
Nu i-am dat nimik, pentru ca febra nu mi-a facut, i-am curatat tot timpul nasucul cu apa de mare si am aspirat-o la nevoie, in rest nimik. Inca e mucoasa bine, dar nu ma stresez, asta e viroza sezonului, cam la toti se manifesta la fel. Am scos-o afara aproape zilnic, chiar si pe ploaie, baie i-am facut normal. Probabil ii va trece in primavara La multe luni cu sanatate pentru Alexandra!!
citat din mesajul lui cameliam

Citat:
citat din mesajul lui Darling_
Am stat vreo 40 de minute, pe cap inca nu l-am spalat am zis s-o luam treptat.

... chiar asa, cam cat stati cu copilasii la baie in general? Ca eu mai mult de 5-7 min n-o tin "sa nu raceasca" si incep sa cred ca am gargauni in cap cu racitul asta.

(In apararea mea spun doar ca e racita de 3 sapt si inca nu i-a trecut, azi e prima dimineata fara febra, in rest tot cu 37.7 s-a trezit, muci si au fost si vreo 4 zile de raguseala zdravana urmata de tuse de aia din gat care inca mai persista. Febra mai mare de 37.9 n-a facut in astea 3 saptamani. Medicul zice ca asa-s virozele, io deja incep sa intru la idei...A si nu i-am mai facut baie de 4 zile ca am zis ca poate na... influenteaza si asta. Si nici afara n-am mai scos-o, e capiata saraca si io cu ea. E satula de jucariile ei, de casa, vrea afara. Azi o scot afara, numai sa se ridice ceata si ii fac baie ca deja pute treaba... si ea un pic.)

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alexandra, sa fii sanatoasa, sa fie multa bucurie in jurul tau!

Rusinata va spun ca daca nu vedeam mesajul Oliviei uitasem complet ca face si pitix 11 luni.

Darling, vitamina la prima ora, cafea cum ajung la servici si tot nu merge ca pe roate treaba. Azi noaptea avea nasul putin infundat si cum nu e obisnuita cu asa ceva m-am chinuit degeaba sa o adorm de la 1.30 pana la 3.30 cand a cazut rapusa langa mine si eu la fel. In patut am pus-o degeaba de vreo 10 ori ca ea la prima fornaiala trebuia sa ma simta.
Cand am de facut calcule este cat de cat bine. Dar in ultima vreme am avut de scris rapoarte, concluzii, recomandari si zau daca am vreo inspiratie dupa nopti de veghe. Cel mai bine la sedinte daca nu trebuie sa vorbesc eu .

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Intru si eu pe fuga sa va multumesc pt urari. Noi am fost plecati la nasi sa o sarbatorim si sa-i taiem turta Lorenei.

La multi ani! la toti cozonaceii pe care i-am ratat.

Incerc sa citesc si eu repede din urma.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Camelia, sunt dusa cu pluta, in mesajul anterior i-am urat multe luni Alexandrei, eram setata ca e din decembrie
La multi ani, sa va traiasca si sa fie sanatoasa si fericita!! Astept sa ne povestesti cum a suflat in lumanare

La multi ani sarbatoritilor din weekendul care tocmai a trecut!! Multi ati fost.....petreceri multe Sanatate si numai bucurii!

Amalia, am vazut pozele cu baietii tai minunati David are o privire calda de ma topeste, iar Luca, cu ochii lui mari, are fata de poznas Sunteti minunati cu totii

Cucoana Alra, deci te-ai oprit la Coco, buna alegere Eu sunt cu madmoasella si cu Armani.
Ma bucur ca Laura nu-ti mai face zile fripte, deci s-a mai potolit. Si la noi se lasa cu urlete la pitix daca Rebeca indrazneste cumva sa-i ia ceva din mana Nu conteaza ce E zaluda rau asta mica, total diferita de sora-sa la varsta ei.
Iar cu raceala, hehehe....asa e si la noi, din septembrie nu stiu daca am avut o saptamana legata fara muci la una din ele, sunt atat de obisnuita incat mi se pare o nimika toata daca nu e cu febra

M-am imbolnavit cu capul de cand am slabit Imi trebuie si mie tzatze, pe cuvant!! Am ramas cu doua chestii in loc de sani, s-au topit rau de tot Sotul nu se impotriveste rau, as avea o sansa sa-l conving in cele din urma. Si sa va ganditi ca eram total impotriva silicoanelor, ziceam ca eu n-as putea niciodata sa ma gandesc macar la asta Imbatranesc si ma prostesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

Fetelor, adineauri mi-a spus o prietena ceea ce dr de fam. a uitat sa-mi pomeneasca: la o sapt. de la vaccin (ROR) Anto ar putea avea bubite ca reactie post-vaccinare... si... acum (la o sapt.) are vreo 5 bubite pe care nu stiu cum altfel sa le explic...
Va rog sa nu radeti de intrebarea mea stupida... dar ar fi cazul sa ma astept ca ar putea face si Sebi bube (si el e vaccinat, adineauri am verificat in carnetul lui de vaccinari)?
Oare tre' sa-l tin izolat pe Antonio?
O sa sun eu maine la dr.... dar pana maine......

ror-ul da reactii si la 2 saptamani
nu tb tinut izolat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

ROR-ul are ca reactie bubite?!?Sara trebuie sa-l faca in ianuarie...cand incepe dr. serv. dupa sarbatori si pe 17 rupem turta.nu vreau sa aibe bubite atunci...sa-l fac dupa?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Luca a facut ROR-ul pe 30 octombrie. Dupa 9 zile, mi-a facut noaptea un puseu de febra care a trecut usor cu o doza de Nurofen. A doua zi, la pranz, la fel...38,2...a trecut la fel de usor. Azi noapte...am continuat...aceeasi poveste.
Atat si nimic mai mult. Posibil dintii sau ROR-ul. Nu mananca prea bine si e cam agitat. Bubite n-a facut deloc.

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANi Alexandra de Cameliam!!!
Sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bine in viata!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput